Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sosed mi krade pomidorje

Sosed mi krade pomidorje

Danes sem vstala že kar zgodaj in sicer ob 4h zjutraj, skuhala sem si kavo, se lepo oblekla, odnesla kavo na balkon in glej ga zlomka, med ciliranjem na balkoncku vidim, da se vrata od tople grede odpirajo, jaz že prestrašeno gledam kaj bi to lahko bilo in pride ven moj preljubi sosed, s košaro solate, pomidorjem in kagumeri. Seveda sem se zadrla kam pa ti z mojimi pridelki in mi mona odgovori, da ga je luna nosila direkt do mojega vrta, seveda mu nisem verjela saj nisem po kisli juhi priplavala. No, ker imam kar veliko vrtno lopo sem mu rekla dobro, za prvič naj ti bo. Ne bom propadla za košaro zelenjave ampak vseeno kako mi lahko krade pomidorcke? Če bij vprašal bi mu z veseljem dala kakšno košaro dve ali tri.. od danes naprej pa sem si dala ključavnice tako na okna kot na vrata. Bog ve kolikokrat mi je ze odrihal po vrtni lopi, jaz pa gledam kaj je letos tako svoh z zelenjavo. Že od nekdaj se mi je zdel sumljiv, in danes sem dobila tega falota.

Odgovor na objavo uporabnika
Kradljivecbranko, 13.07.2021 ob 10:31

Danes sem vstala že kar zgodaj in sicer ob 4h zjutraj, skuhala sem si kavo, se lepo oblekla, odnesla kavo na balkon in glej ga zlomka, med ciliranjem na balkoncku vidim, da se vrata od tople grede odpirajo, jaz že prestrašeno gledam kaj bi to lahko bilo in pride ven moj preljubi sosed, s košaro solate, pomidorjem in kagumeri. Seveda sem se zadrla kam pa ti z mojimi pridelki in mi mona odgovori, da ga je luna nosila direkt do mojega vrta, seveda mu nisem verjela saj nisem po kisli juhi priplavala. No, ker imam kar veliko vrtno lopo sem mu rekla dobro, za prvič naj ti bo. Ne bom propadla za košaro zelenjave ampak vseeno kako mi lahko krade pomidorcke? Če bij vprašal bi mu z veseljem dala kakšno košaro dve ali tri.. od danes naprej pa sem si dala ključavnice tako na okna kot na vrata. Bog ve kolikokrat mi je ze odrihal po vrtni lopi, jaz pa gledam kaj je letos tako svoh z zelenjavo. Že od nekdaj se mi je zdel sumljiv, in danes sem dobila tega falota.

Ti si sumljiva primorska zabarka s pomidori, kagumeri in falotom.????

Poledi. Meni je tudi prisu en forešt in rovinal vse. Pero znam, da je isti kot v maju. Je rovinal vse zelene pomidore. Siguro jih je rabu za srbsko solato. Ko sem mu napisala listek da je moje in ne more vse pobrat mi je vse vun povuku in ograjo molal.

Zdaj sem cjapà corni. ???

V maju je bilo vse ok. Zdaj je rovinano. Bi ga mogla čapat za … ??

V maju solata…

20210519-190533

Zdaj nimam nic. Ne pomidorov, ne kagumar, ne lubenic…ne melon…

Huj ko prase, je rovinal verduro.??

Na poledi.

20210519-190621

Šnelca_133, 13.07.2021 ob 12:18

Na poledi.

20210519-190621

Šnelca, lepo skrbiš za svojo “tratico”…..

Avtorica, predobra si in te izkorišča. Jaz bi mu ukazala, naj polno košaro pusti tam, ali pa naj plača, kar je nakradel.

Imam izkušnje s takimi sosedi. Tako, da danes vzamejo en pomidor, drugič pa celo gredico kumar,..

Da ni bil mogoce kdo od nasih. Zato nas fotr vedno govori, da je tudje sladje.

Tam je treba vzet kjer imajo. Tam kjer nic ni se vojska ne more vzet.

Vrnarček, 13.07.2021 ob 12:28

Šnelca, lepo skrbiš za svojo “tratico”…..

Pacek! ?

Trava ravno prav zame, da se povaljam gor in dol. Masaza.??

bad9093203b6b32cd61b3171f492d63a

Kdor ne krade ni slovenc.

Jaz imam letos tudi slabo v gredi, paradižniki lih da so kumare se kolkr tolk, ostalo pa se raste al se mi sam zdi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close