Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Soptnik ali sopotnica – Turcija

Soptnik ali sopotnica – Turcija

Ojla! Iscem sopotnico ali sopotnika za Turcijo v mesecu juliju, mogoce avgustu! Lahko greva samo del poti skupaj ali pa skozi, lahko pa zacneva skupaj, greva vsak po svoje in se spet dobiva… Stvar dogovora. Pa lep dan zelim:)!!!!!!

Ciao!

Jaz grem v soboto za dva tedna v Turcijo. Lahko se zmenmo za kdaj drugic kam drugam.

Pozdrav,
Frenk

Čav, Mateja!

Tudi jaz imam letos namen obiskat Turčijo,malo hribov, malo morja in še malo počez, za kak mesec.Če si za kak skupen del poti, se oglasi na mail: tula@email.si.
LP

Ciao!

Jaz grem tudi julija v Turčijo in bi vsaj za zacetek startala s kom. Na začetku sem nameravala potovati malo okoli, na koncu julija pa grem se na prostovoljno delo za dva tedna. Ce te zanima mi pisi na alja.skrt@gmail.si.

Se enkrat ti pisem moj e- mail naslov, ker sem ga zadnjic po pomoti narobe napisala: alja.skrt@gmail.com. Oprosti.

Turčija je ena najvarnejših držav Evrope.

Potuješ lahko tudi sama.

Poglej moje vtise pod države.

LP!

Š3tof

Živijo!
Jaz nemeravam v Turčijo (V in J) septembra, če ti ni prepozno se oglasi, pa se lahko kaj zmenimo!
lp, Ana

Zdravo!

S prijateljico se v Turčijo odpravljava okoli 15.avgusta, toda že dvajsetega se nama začne prostovoljni tabor v mestu blizu Ankare, nato planirava še dva tedna sami raziskovati Turčijo… Tako da, če ti ta termin ugaja, se nama oglasi, pa jo lahko mahnemo skupaj;)

Lepo se imej!
petra

Ojla!

Do kdaj pa bosta delali v taboru? Mogoče se lahko zmenimo in gremo del poti skupaj. Kam pa jo nameravata mahniti?:-)

Lp, ana

Zdravo,
vedno bolj me mika, da bi se tudi sama odpravila v Turcijo cez poletje. Casa bi imela nekje od zacetka julija (5. ali tu okoli) in do 5. avgusta ali tu okoli. Tako da se lahko posksava kaj zmeniti.
Lp Ursa
moj mail: udraskovic@yahoo.co.in

Živjo!

Joj, se ti opravičujem – ampak očitno sem spregledala tvoje sporočilo:( Na ja, midve bova na taboru od 20.8.-3.9. in sicer v Cankirih, to je okoli 130 km SV od Ankare. Prva postaja – še pred začetkom tabora je Istanbul; po koncu tabora pa sva jo mislili mahniti še malo na vzhod, ki baje ni tako obljuden, kakor zahodna obala… Domov naj bi se vračali okoli 20.9. – samo nič ni še točno dorečenege, tako da…

In kakšne plane si imela ti? Kam, kdaj in kako v Turčijo?

Obljubim, da bo zdaj bolj vsetna pri pregledovanju sporočil;)

Fajn se imej!
petra

Kako mislis priti do Turcije?

Jaz grem sicer najprej v Grcijo (30.6.05), potem pa 6.julija iz Aten v Istanbul, kjer ostanem do 13. julija, nato pa nazaj proti Atenam.
Interested?

Ojla!

Moji plani so: po severnem delu do jezera Van in potem na vzhod,…
Mejta se, Ana

Zdravo,
na zalost se ne vem, ce bom tisti cas tam, vendar ce bom se lahko dogovoriva. Moj mail je udraskovic@yahoo.co.in in mi lahko pises nanj da ti bom lahko povedla ko bom tocno vedla.
LP
Ursa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close