Soptnik ali sopotnica – Turcija
Čav, Mateja!
Tudi jaz imam letos namen obiskat Turčijo,malo hribov, malo morja in še malo počez, za kak mesec.Če si za kak skupen del poti, se oglasi na mail: tula@email.si.
LP
Ciao!
Jaz grem tudi julija v Turčijo in bi vsaj za zacetek startala s kom. Na začetku sem nameravala potovati malo okoli, na koncu julija pa grem se na prostovoljno delo za dva tedna. Ce te zanima mi pisi na alja.skrt@gmail.si.
Se enkrat ti pisem moj e- mail naslov, ker sem ga zadnjic po pomoti narobe napisala: alja.skrt@gmail.com. Oprosti.
Zdravo,
vedno bolj me mika, da bi se tudi sama odpravila v Turcijo cez poletje. Casa bi imela nekje od zacetka julija (5. ali tu okoli) in do 5. avgusta ali tu okoli. Tako da se lahko posksava kaj zmeniti.
Lp Ursa
moj mail: udraskovic@yahoo.co.in
Živjo!
Joj, se ti opravičujem – ampak očitno sem spregledala tvoje sporočilo:( Na ja, midve bova na taboru od 20.8.-3.9. in sicer v Cankirih, to je okoli 130 km SV od Ankare. Prva postaja – še pred začetkom tabora je Istanbul; po koncu tabora pa sva jo mislili mahniti še malo na vzhod, ki baje ni tako obljuden, kakor zahodna obala… Domov naj bi se vračali okoli 20.9. – samo nič ni še točno dorečenege, tako da…
In kakšne plane si imela ti? Kam, kdaj in kako v Turčijo?
Obljubim, da bo zdaj bolj vsetna pri pregledovanju sporočil;)
Fajn se imej!
petra
Zdravo,
na zalost se ne vem, ce bom tisti cas tam, vendar ce bom se lahko dogovoriva. Moj mail je udraskovic@yahoo.co.in in mi lahko pises nanj da ti bom lahko povedla ko bom tocno vedla.
LP
Ursa
Forum je zaprt za komentiranje.