Najdi forum

sopotniki

ciao vsem!

sem energično dete ki že celo poletje čaka da nekam gre in to predvsem med temperamentne, vročekrvne ljudi…zato sem si za svoje možne destinacije izbrala Španijo, Portugalsko, Francijo, Italijo… skratka z vsem bom zadovoljna kar bo primerno mojem žepu in da bo ponujalo trenutke polne užitkov, žura in zanimivih situacij! vendar še nimam kandidata/ko, ki bi šel/la z mano zato mi isto misleči NUJNO pišite/sporočte da obstajate da skupi skujemo za konc septembra, začetek oktobra en hud plan in se podamo novim zmagam naproti!!!

mejte se sto/uro dobr

Zdravo!

A si prepričana da bi šla v Španijo, Port…….. Jaz bi v tem terminu tudi kam šel vendar sem tam že bil in se mi nekako ne gre. A se da dogovorit tudi za kaj drugega?

planiram it konc septembra začetek oktobra,….mika me Grčija, za 14 dni približn.
Imam namen it z motorjem, da izkoristim še zadnje sončne dneve. V Trstu na trajekt do Krfa ali pa do Patrasa pa potem dalje. Prtljaga je seveda omejena, to pomeni ena mikica in ene spodnje hlače:) Vsak sopotnik/ca je dobrodošel.

Lp, Igor

tudi za Španijo ali raje Portugal bi se dalo zment

zivio
Tudi mene mika da bi nekam šel najbolj pa kakšno francijo Pariz in južna obala in sicer še v septembru če si za se kaj oglasi
Lp

ciao!

ja kam bi pa ti šou-pa če lahko sporočiš tvoje ime da bo mejlanje mal bolj osebno!!!
če boš mel kakšno kul idejo za kšn kraj sm takoj za spremembo planov!

pa pa

čao!

ej ful huda ideja-motor pa to!!! sm namreč nora na motorje! kok dolg časa pa že vozš motor!?!
glede grčije je tko-jz sm bla lansk let na Krfu (sicr z agencijo) in mi je bil všeč-sploh glavno mesto Krf ampak tja v kratkem ne bi šla več! bi pa šla ne vem Kreta, Santorini itd. skratka v pristno Grčijo ker Krf zgleda kot podaljšek Dalmacije in ni tok fascinanten! sam pa za te dele Grčije nimam info. za ladje k vozjo do tja (Krf je recmo ful blizu in se furaš eno noč in pol dneva, kaj šele do kšnga otoka k je nižje! dej sporoč mal tvoje plane pa kako si si to vse zamislu!

pa pa

čao!

evo hudo da je še nekdo isto misleč!
glede parisa-tm mam enga “kolega” in sva kao zmenjena da ga pridem v septembru pogledat kr sm enostavno nora na ful stvari v zvezi s Francijo in mam že ful u glavi ta paris in si ga želim čimprej doživet in to s človekom k ga ma v malem prstu-on živi namreč u parisu!
drgač si pa je ravno tako želim ogleda j obale npr. Španije, Portugalske itd. tko da dej mal bl podrobno predstav kam konkretno bi ti šou, na kašn način maš u planu potovat… dej razpiš se mal!

pa pa

Zdravo!

Naj bi šli proti Turčiji, se da pa tudi to prilagodit. Če te zanima mi piši na mejl. prosticas7@yahoo.com.

lp

oj!

mi gremo (2 fanta+3 punce) od 15.9 do 4.10 v španijo in portugalsko z avtodomo in iščemo še enega za zaraven! javi se hitro če si za!

lp

HELLO!!!

ej fuuuuul hudo!evo tole: 051 332 711 je moja cifra pa me pokličte lohk pa tud jz vas če mi zaupate vašo tel. številko! pa se dobimo na pijači da mi poveste kako pa kaj!
do takrat pa uživite sto na uro-pa pa (eva)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close