Najdi forum

sopotniki

Iščem sopotnico/ka, za letovanje, žuranje ter poležavanje na plaži.
Ideja: južna Dalmacija, Črna gora, Grški otoki, Egipt,…
Šla bi enkrat v začetku septembra za teden dni, kakšna last minute varianta.

Pozdravček!

Hi!Zanima me Grčija, za vsaj 2 tedna in brez agencij.Čisto pustolovska varianta.

ŽIVIO!
Če ti mogoče ustreza moj oglas SOPOTNIKI NINA potem se prosim čimprej javi. ČAO

Trenutno sem v crni gori in ostanem najmanj do 1.septembra. Nato planiram pocitnice v crnogorskem primorju ali na hrvaskem (peljesac). Skor sigurno bi se z malo samoinicijative nasla cenejsa varjanta kot last minute. Pisi na e-mail, lp.

Meni bi zanimal kak grski otok, al pa Spanija al pa J Italija.
A ti si se studentka? lp Pika

Pika,tudi sam planiram Grcijo(bolj otoki) ali Italijo.Lahko se oglasis.

Jaz bolj navivam za Dalmacijo,sem pa “na žalost”izredna študentka,tako,da nimam veliko časa za potep.
lp

Pozdrav,
septembra ali oktobra bi sla v Spanijo-kaka poceni varijanta bi prav prisla-a bi sel kdo zraven?

Oj Vesna,
kako, da nisi svoje teme odprla s tole Spanijo?
Mene mika Barcelona za en teden. lp Pika

Ojla,
Sem videl tvoj oglas in ce ces lahko gres z mano, za kak teden mislim it nekam v dalmacijo, po jadranski magistarli, mogoce clo do crne gore dol in potem po celini nazaj z, avtom, tko full na izy. Sem iz okolice kranja, star 24,simpatičen, in v bistvu samo iscem eno dekle ki bi slo zraven.
Če te zanima poklic kaj na 041935446 al pa 070239105, lahko pa tut pišešna mariopiu@email.si.
Lepo se mejčki in pa oglasi se kaj

Zdravo Petra!

Zanima me, če si že odšla proti morju. Sem malo pozno vletela, a me zanima tvoja varianta. Prosim sporoči, kako si se odločila! Kam greš in kdaj!

Marjeta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close