Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik/ca- Sirija

sopotnik/ca- Sirija

Ojla!

Sej vem, da se poletje zdi še daleč, če pa koga že zdej mika, da bi se mi pridružu na dvo tedenskem popotovanju po Siriji enkrat v začetku avgusta, naj mi sporoči… 🙂

Lp!

..kakšen pa je tvoj okvirni načrt? (prevoz, nastanitve, v kakšen “razred” spadaš na potovanjih, potuješ sama)

Situacija je taka… Že v začetku julija se odpravljam v Libanon prek faksa. Projekt traja mesec dni, potem pa sem si vzela še dva tedna za raziskovanje Sirije. Natančnejši plani so še precej v povojih, konec koncev pa je časa še dovolj in tudi za usklajevanje idej je tako več manevrskega prostora 🙂 Vso stvar sem si predstavljala z nahrbtnikom na rami in z busi naokoli, skratka precej študentska varianta. Zaenkrat planiram popotovanje sama.
Za kašen stil potovanj si pa ti?

..čeprav bi, če bi se že odločila za potovanje, izbrala bolj varno državo (vsaj občutek imam bolj slab za ta bližnji vzhod) in ostala dalj časa kot 14 dni.. Zanimivo bi bilo vsekakor, sploh ta študentski način- nekako bolj sproščen, prepuščen naključjem, to imam zelo rada..
Upam, da se boš imela lepo! 🙂

Bliznji vzhod je bolj varen, kot si mislis. Ne rabis se bati kriminala na cesti, nihce ti ne bo nic naredo. V Izrael sicer nebi potoval, pa tudi ne mislim, za ostale drzave pa ti lahko mirne volje zatrdim, da so OK.

l.p.

k.james

Absolutno se strinjam.

Mimogrede, manj znano je…

Če se ti slučajno zgodi kaj neprijetnega (nadlegovanje, mogoče kriminal,…) in si ženska, se zateci v varstvo najbližje ženske, ki jo vidiš. V muslimanskih deželah zelo pomaga…

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close