Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnica za morje konec septembr

sopotnica za morje konec septembr

Iščem sopotnico za na morje nekje v drugi polovici septembra, bl sigurno pa pol proti koncu, destinacija bi bila kaka Turčija, Tunizija ali kaj takega, morda tudi kr Hrvaška, seveda kaka last minute varjanta
Nekako leta niso pomembna, jaz jih imam 31, zaželjeno pa je da si iz kake okolice Velenja ali tukaj kje okoli za lažji dogovor

Živijo

Odgovarjam na post malo pozno, ampak mi je sedaj aktualno, ker bi šla nekam na toplo z malo akcije konec septembra oz. v začetku oktobra.

Tako da se zanimam za Tunizijo + safari po neki cenejši varijanti.

Sem Primorka, stara 36 let…. če je kdo za, si pišemo…

LP Mamuška

Živjo,

tudi jaz se zanimam za sopotnico v tem času. In seveda bi šla v Tunizijo, pa tudi kam drugam. Moram pa malo napisat o sebi, ker verjetno nisem sprejemljiva za vsakogar. Sem v srednjih letih (50), po duši pa mlajša, Ljubljančanka, naklonjena bolj zdravemu načinu življenja, mirnega značaja in nisem avanturistka.

Če je kdorkoli za, si pišemo..

LP, Slikica

Živijo

Oj Slikica, ni problem v letih niti v čem drugem, če so interesi enaki.

Ker so mi všeč aktivne počitnice, se zanimam bolj za Tunizijo s safarijem, čim pozneje, torej enkrat v oktobru, ko bo sonce pri nas že izgubljalo moč, da si naberemo energijo za zimo…

Kakšna pa bi še bila možnost za potepanje?

LP Mamuška

živjo dekleti
sta morda ži našli kako zanimivo destinacijo oz. ponudbo? se morda ži kj zmenili al kako?
no jaz še tudi nisem šel nikamor, tk da možnosti so še vedno odprte

lp

Živijo Pinny

Imam že izbrano destinacijo in sicer vstrajam pri safariju po Tuniziji – pa še cena je ugodna in sicer za sredi oktobra.

Slikica se mi ni še nič javila, tako da še vedno iščem sopotnico, saj se termin zelo hitro bliža.

LP Mamuška

Oj Mamuška

sori, prišlo je nekaj vmes, da se nisem mogla oglasit in tudi ne morem iti na dopust, žal.
Upam, da si našla sopotnico/ka. Zdajle so res super last minute variante. Pa lepo se imejta !

LP, Slikica

Ojla

Ma, ne, nisem našla nikogar. Je težko uskladit želje…

Sem se pa premislila glede destinacije… zdaj mi ni več važno kam grem, pač pa da GREM, ker imam za pokoristit dopust 🙂

Tako da, če bi katera kam šla, grem – da se ne plačuje extra stroške za enoposteljno namestitev.

Torej, si pišemo…

LP Mamuška

Ojla

Mamška si ži našla kj al sploh ne iščeš več? Še imaš oz. imaš kako destinacijo že naštudirano al še nč kj, ali si morda ravno na dopustu?
Če še vedno iščeš lahko javiš kak mejl pa se mrbit kj zmenva

lp, pinny

Oj Pinny

Ja, še vedno iščem in nisem našla. Vendar te moram razočarat, da iščem sopotnico.

Če si pa sopotnica, kar močno dvomim, pa se že lahko dogovorimo kaj bolj določenega.

LP Mamuška

škoda

drgač pa ne grizem 😉

Saj vem da ne

ampak vselih … nikoli se ne ve 🙂

LP Mamuška

Mamška,

sem prebrala “pogovor” med vama s Pinny-jem in kljub temu, da iščeš sopotnico, ti lahko napišem, da sva se lani s Pinnyijem na tem forumu (uspešno) dogovorila za dopust in 8 dni preživela skupaj.
No, kakorkoli, mogoče pa imaš kašne slabe izkušnje iz preteklosti,…..?

Lp!

Oj Nana

Ja, saj vem, da bi se s Pinnyijem lahko dogovorila za počitnice, a sopotnico iščem zato, da ne bi imela doma težav.

No, pa sem napisala.

Lp Mamuška

Mamška,

kot sem prebrala malo višje, imaš 36 let,…. Me pa res čudi, da iščeš sopotnico zato, da doma nebi imela težav???
Kakorkoli že, potem je bolje že takoj napisat –> iščem sopotnico.

Iz lastnih izkušenj (na tem forumu!) pa tako: lani sem 1x, letos pa 2x uspešno našla sopotnika za dopust. Je pa res, da ne smeš sama sebi zakomplicirat, ker boš ostala brez dopusta oz. ga boš preživela doma.

….pa brez zamere & lep pozdrav!

Ja, Nana

če si prebrala da imam 36 let, potem bi lahko videla, da sem 25. 9. napisala, da še vedno iščem sopotnico. Tako, nisem nič slepomišila in takoj povedala kaj iščem.

Da ne boš mislila, da mi starši ne pustijo s sopotnikom: imam partnerja in se mi nekako ne izide, da bi šla z nekom, moškega spola, ki ga ne poznam… ma no, to bi lahko bila že druga tema, za en drugi forum 🙂

Tako da je stvar rešena. V sredo, jutri grem v Tunizijo na safari… je sopotnica, ni pa emšo tak kot sem si zamislila ( je malo višji, no, precej višji ).
Ja, tako potem rata, ko kompliciram do onemoglosti, da potem skoraj doma ostanem… no, vsekakor imaš prav, pa nič nisem zamerila 🙂

Ko se vrnem se oglasim, da sporočim kako je bilo. Le slabega vremena se bojim, da bo hladno kot tu, pa še dež se napoveduje. Ma, bo že.

LP Mamuška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close