Sopotnica za dopust
Ojla!
Evo,…še ena izgubljena duša, ki bi se maja z največjim veseljm podala novim dogodivščinam naproti in ravno tako ne sama,….Tako da bi mi kakšna fajn družbica še kako prav prišla,…Mogoče kaka Šrilanka,…trenutna cena povratne letalske karte je bila okrog 450 EUr,…Upma da se nam uspe kaj dogovorit,…
Lep pozdravček (monika.lemic@gmail.com)
jaz bi se v začetku maja odpravila za kak teden nekam na dopust, mogoče nekam bližje ker nimam veliko dopusta. Če ima kdo kakšno idejo naj se mi javi na maitera77@gmail.com
Pozdravljeni.
Zadnji teden v juniju imam dopust. Ravnotako kot v prvem postu se mojim prijateljicam termin ne izide, fant……etc. Meni pa se sami na dopust zaenkrat ne da it.
Sem malce finančno omejena, ker konec leta načrtujem daljše potovanje….:):). Želim pa si predvsem največ poležavanja, kak ogled, zvečer pa zabave. Stara sem 28 let. Ampak zame pridejo v upoštev bolj poceni variante kot so Tunizija, Turčija, Grčija, Hrvaška…
Tako, če ima katera slučajno cajt pa voljo naj se mi oglasi.
LP
zvezdana1980@gmail.com
zdravo,
ne vem ali to velja samo za punce?
jaz sem ravno hotel vpisati nekaj podobnega:
je komu do tega, da bi sel na izlet v usa ali latinsko ameriko? nekaj v stilu gremo zdaj, brez nekega strasnega nacrta? rent a car, malo okrog, kak treking, itd. jaz imam cas od danes 21 maja do 10 julija in bi skocil za 14 dni. lahko tudi kam na sri lanko, skandinavijo, rusijo,…
ce ima kdo enako zeljo, naj me kontaktira.
inbox.forward @ gmail.com
Haj,
Zelo zanimiva destinacija… me resnično zanima. Kdaj bi pa šla oz. ali veš že kaj več?
Sem 30 letni fant in prav tako brez družbe za na dopust, imam ga pa od 18. – 30. junija. Bl mi diši kakak Grčija turčija Tunizija, ali pa morda kaka Hrvaška, ker glavni dopust še bo. Če je kira za kj tazga pa nej javi na pinnio@email.si
lp
!hola!
med 23.6. in 6.7. bi se odpravila v kakšen špansko govoreči predel, poležavat na plažo, iti na kakšen izlet in se malo zabavati. če je katera zanteresiarana, naj čimprej piše, da poiščeva kakšno last minute varianto:)
chica3loca@gmail.com
Hei
Iščem sopotnika/sopotnico za dopust!
Imam 30 let ,dopust od1.-15.avgusta!
Če je kdo zainteresiran naj piše na jezkovka@gmail.com
Gremo..vsi..na..Pag..od..15.8.2011
LETS..DANCe
Gremo..cela..druščina..ki..tukaj..si..dopisuje?.A–ste-.-.za–akcijo?–Lets..GOOOOOOOOO
ana.babaja888@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.