Soplesalec z neta?
Mislim, da je ples mogoč tudi s popolim neznancem, je pa seveda vprašanje, če se sploh ujameta.. So primeri, ko sta oba dobra plesalca, pa jima skupaj nikakor ne steče..
Po mojih izkušnjah je možno imeti soplesalca, ki ni tvoj partner. A le dokler ne govorimo o tangu. Ta, po mojih izkušnjah, presega meje plesa in je lahko precej nevarna zadeva… 😉
Huh, kaj pišete ene tukaj, da je skoraj nemogoče plesat z neznancem…. svašta… Pa kaj je lepšega kot, da neznanec pride zaprosit “damo” za ples in se nato vidi kako se ujameta oz. začutita. Samo današnje ziheraške generacije mobijev, internetov in drugih elektronskih zadev ne počenjo nič brez folije, da nebi slučajno kakšna kapljica znoja stekla po izbranki, hehe. Mi je bil štos, ko sem tudi sam šel na plesni tečaj, pa mi je ženska nabijala kak sem lahko vesel, ker plešem z njo, ker je glih prave višine za mene in kak je izobražena, nekak je pa vedno pozabila povedat svoje minuse o katerih bi jst, ko bi začel govoriti lahko “gentelmensko” govoril ene dve uri.
Torej nobenga plesalca nikjer… Saj je govora o tem, a ne? Ste ku politiki. Eno stvar obračajo, prevračajo, enega enostavnega pametnega odgovora pa ni.
Na tečaj salse že hodim, plesalcec malo primanjkuje, pa spet vprašam, ali je kdo z zahodnega konca RS, ki bi hodil na tečaj? Samo to in pika. Ples, gibanje.. in ne kaj tretjega ali četrtega..
No, mogoče bi si pa kdo zaželel, da se nauči nekaj korakov, da ne izpade bebec kasneje v kaki družbi oz da se ima še s čim drugim pohvalit kot pa koliko ga spije in kolk jih je že za rit prijel in so počepnile…..
Je pa res, da se jih premnogo nadeja “erotike” ob tem, da gredo z neznanko plesat in so potem vsi trdi tam in ni nič od njih in nič od plesa…. samo dihajo za ovratnik…cccccc
Jih je pa tudi kar precej, ki tako blizu ženske niti stali niso, kaj, da bi še kaj migali zraven.
Khm, khm Pa saj jih človek razume saj nikoli ne več kaj ima “baba” za bregom, če te vabi na ples……. 😉 :))))
Sendy1 jst bi pa šel pa nisem iz taprave regije ;), če bi se že doma uspel kako izgovorit…. :))))
haha, stare babe, ja… kakor se vzame… pohotni moški (stari in mlajši) so še hujši, ker si med plesom dovolijo preveč in če jih dobijo po glavi ali v piščal, se pa čudijo, kako je to mogoče… no, pa nič.. redki so tisti fantje, ki še znajo plesati v paru, raje šank podpirajo in potem zganjajo neumnosti.. ta moj je take pameti bil, da je ples ena velika neumnost, druženje s sovrstniki mu tudi ni dišalo ipd…mene pa ples še vedno zvleče med družbo, v gostilni se mi pa ne da sedet in opravljat v tri dni… torej, ajt, pa razglabajte o trdoti, ljubosumju in še kaj. moški svet je itak drugačen od našga in razumevanje enih stvari nikoli ne bo enako – over and out 😉
Ja, soplesalca je težko najti. Jaz sem iskala preko neta, na ta način našla soplesalce za tri tečaje.
1x je bilo super, ujela sva se glede plesa, sva bila na približno enaki ravni pa tudi sogovornik je bil ok.
1x sva se glede plesa ujela, sogovornik pa ni bil kaj prida, med odmori sva bloščala tiho drug v drugega, vsi moji poskusi začeti pogovor so propadli, ampak tečaj sva vseeno ok speljala.
1x pa je bil kot sogovornik čisto ok, ampak glede plesa pa totalno lesen, tako, da se nisem kaj veliko naučila, ker je bil on čisti začetnik, jaz sem pa že kar nekaj znala.
V glavnem ja, da se preko neta najti soplesalca. Problem je ponavadi le v tem, da z neznacem ponavadi ne vadiš potem še doma. Ker neznanca pač ne vabiš domov na plesne vaje. Drugače pa kake druge variante za iskanje soplesalca, če si samski, se ne spomnim. Pač tudi samski radi plešemo.
Moškega, da te poseksa? Ali moškega, da z njim plešeš?
Če rabiš moškega za ples, se vpiši v tečaj. Na večini tečajev nikoli ne plešeš samo s svojim partnerjem, ampak se menjuje plesnega partnerja. To je smisel družabnih plesov. Da se pleše. Z vsemi, ki te prosijo za ples. Ne samo s tistim, ki te dol daje.
Je pa zelo očitno pri takšnih in podobnih oglasih, ko nekdo pod pretvezo iskanja plesnega partnerja v resnici po domače povedano išče f.u.k.
Tudi kakšnega moškega lahko najdeš s takšnim oglasom. Če verjameš, da bosta samo plesala… 🙂
Če pa fantaziraš o tem, kako bi imela fanta in kako bi z njim plesala… najprej najdi fanta, potem fantaziraj dalje. Hočem reči, odkrito si priznaj kaj ti je prioriteta, da se naučiš plesat ali da nisi več samska.
vem, da 99% moških, ki se s temi plesi ne ukvarja profesionalno, na plesne tečaje zaide, ker so predolgo samski, ker si želijo telesne bližine, ker na klasičnihzmenkih odpovejo, tam pa imajo dober razlog, da na sebi končno čutijo žensko. In potem “plešejo” s trdimi in doma onanirajo ob mislih na vse ženske, ki so se sprehodile skozi njihove roke. Ne nujno samo njihova plesalka.
Za ene je pa ples najboljši približek seksa, ki ga stradajo. 🙂
Ne bo držalo. Na tečaj se moraš vpisati v paru in potem plešeš ves čas z istim.
Spraševala sem v številnih plesnih šolah, če lahko sama pridem pa so rekli, da ne, da obvezno v paru. Potem sem našla soplesalca, na tečaju pa se nismo niti enkrat izmenjali. Pišem pa za 3 različne tečaje, v različnih šolah.
Na tečaju za maturantski ples pa smo se tu in tam izmenjali, ampak res izjemoma.
Po dolgotrajnem zbiranju poguma, sem se tudi sam odločil, da bi se vpisal na nek tečaj plesa 🙂 Ker pa nimam soplesalke, se bo mogoče tu gor našla kakšna s podobnim problemom. Vidim, da je že tekla debata o tem.
Mika me, da bi poizkusil s salso. Zaradi pomanjkanja plesnega predznanja pa je strpnost zelo dobrodošla vrlina 🙂 Verjetno pa tudi nezgodno zavarovanje nebi bilo odveč 🙂
Ok.. Pretiravam no 🙂 Vseen upam, da bo šlo brez poškodb 🙂
Lokacija pa: LJ ali okolica, višina 188, teža okrog 80, starost 32.. Mislim, da je to to.
Je mogoče kakšna kandidatka?
Forum je zaprt za komentiranje.