Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Soplesalec z neta?

Soplesalec z neta?

Rada bi šla na plesni tečaj pa ker sem samska in ker nimam koga poznanega za tečaj, iščem na netu z oglasi.
Kakšne imate kaj izkušnje iskanja soplesalca na ta način?
Sicer sem opazila, da ni nekega odziva. Predvsem ženske iščejo moške, obratno pa nekak ne gre.
Tisti, ki ste iskali na ta način. Kako je bilo? Glede na to, da bi šla na nadaljevalni tečaj, rabim nekoga s podobnim predznanjem. Kaka ideja kako pred tečajem sprobat veščine?
Kje se da kaj zaplesat v Celju ali okolici? V mislih imam družabne plese, standardne in LA.
In nasploh, kako se obnesejo soplesalci – neznanci?

mater, ti pa maš vpršanj :))))))

Saj veš kako je Aleksandra, ni neumnih vprašanj, so pa neumni odgovori :)))))))))

Nekateri tečaji so tako narejeni, da ko se zbere skupina, se med sabo porazdelijo, si ni treba že prej poiskati soplesalca. Jaz se že nekaj časa spravljam plesati swing ali salso v Ljubljani, verjetno ne bo takšen problem najti soplesalko 🙂

Drugače pa se soplesalci neznanci lahko tudi dobro obnesejo…prijatlca si je našla fanta na ta način 😀

Sem bila že na več tečajih pa je bilo vedno potrebno priti v paru. Tudi po šolah sem spraševala pa vedno v paru. Razen solo LA variante, te pa me ne zanimajo. Ja, moškim je lahko, vi ste iskani, ne boš imel problema najti soplesalko :). Ženske imamo pa vedno probleme.
No, v prvi vrsti iščem soplesalca, ampak, če pa nastane kaj več pa še toliko bolje :). Naslednjič ne bi bilo potrebno več iskat na netu.

Jaz imam pa pozitivne izkušnje s plesalci z neta (3). Iskala sem pa samo plesalca, ne partnerja, ker sem poročena.

Problem nastane, ko bi plesalec še kaj več, takrat sem zamenjala plesalca.

LP

maja

Kam si pa kaj dajala oglase?
Jaz sem enkrat tako dobila soplesalca. Problem je bil pa v tem, da sem jaz dosti bolje znala kot on. Sicer sva tečaj dala skoz, ampak ni bilo to to. Najbolje je, če on zna bolje, da vodi ali pa da je približno enako. Ne znam pa toliko oz. si ne upam jaz vodit :). Zato bi v prihodnje raje prej malce sprobala, če se bova ujela na parketu.

ojla, vneto iščem soplesalko, morda smo preveč kritični, če gre samo za ples: teža, višina, starost, in še kaj, če je volja, je vse mogoče. francf19@gmail.com , LP Franc

Koliko si pa star, visok iz katerega dela Slovenije?

No, lahko kot plesalec rečem, da je tudi problem z plesalkami.
Če je katera zainteresirana za ples in ima nekaj osnov naj se oglasi z
emailom.
Starost do 45
In seveda veliko dobre volje in energije.

lp
Plesalec

Plesalec, koliko si star in koliko visok?

Zivjo,

42 let.
176 cm.

Plesalec

Zdravo
Tudi sam si želim iti na kak tečaj za ples. Najbolj me zanima swing, lahko pa tudi salsa ali kak drug ples.
Star sem 29 let,plesalec,vitke postave. Živim v Ljubljani. Če je kaka zainteresirana bi bil vesel. Saj opažam, da ne pobirajo več prijav za ženske, ker so vsa mesta že zasedena, iščejo pa moške, vendar bi vseeno raje plesalko vsaj malo prej spoznal oz. vsaj zvedel, če ima ritem,….

lp

Jaz pa iščem soplesalca, amapk vidim, da ste sami LJčani tu gor :).

Kot sem ze zgoraj napisal iščem soplesalko.
Moj kontakt je : plese z volkovi(afna)gmail.com (brez razmakov in (afno) zamenjaš z @)

Plesalec

Zivijo,

jaz pa bi plesala salso…

Sara

jaz pa bi plesal tango…..ah…tango !!!

Jaz pa sem 26. Malce preveč razlike :).

Pred registracijo sem prijavljen kot plesalec 2. Če te zanima sporoči za zs :). LP

Pozdrav

Iščem soplesalko za swing v LJ. Začel bi s čistimi osnovami preko swingkids Slovenija. Star sem 25, visok 183cm. Če je katera zainteresirana naj piše na zasebno. Lp

Za ker ples? lindy hop?

Mislim, da za to ne rabiš soplesalke…. No, ne vem kako je pri tej plesni, ampak par se rabi samo načeloma samo zato, da je neko zadovoljivo ravnovesje med moškimi in ženskami. Prijav se in povej, da nimaš in sm skor zihr, da to ne bo problema.

Živjo,

Jaz prav tako iščem soplesalca za začetni tečaj swinga v Ljubljani (če je kdo zainteresiran), zanimata pa me tečaja pri Vintage in pri Swingkids.
(22 let, 160 cm)

Lp

jao sunshine4 , pa saj maš gor kandidata ki ti celo pravi da mi pošlji zasebno sporočilo a neeeeeeee,
on je prvi napisal post, pred tabo, torej kaj zdaj, pričakuješ da bo on tebe kontaktiral, čudno res, res čudno…..

Daj si zmisli svoj nick, no.
Ne kradi drugih.

Kaj naj rečem iščem soplesalko za kakšno salso oz kaj zanimivega.
Star sem 25, višina 180 in sem iz Celja…Lahko je soplesalka tudi iz Mb,Lj…
Sem pa začetnik, to zna bit težava 😛 Oz priporočate kakšen organiziran tečaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close