Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Šoping v Mb

Šoping v Mb

Včeraj sem bila v Zari in sem bila kar malce razočarana, tudi Emporium je bolj tak tak. Ni bilo prvič da nisem našla nič kaj takega kar bi mi bilo fuuul všeč, ali pa je za moje trenutno bolj bogo finančno stanje predrago. Mislim sako za 20.000 sit ?? Saj vem, še dražji se najdejo. Imajo paseveda vsepovsod ogromno teh mikic s številkami, napisi ala Blondy, Miami, Florida… – to še za prosti čas ne bi oblekla kaj šele za v službo.

Pa me zanima – tiste ki ste iz Mariborskega konca, v katerih trgovinah največkrat nakupujute oblačila, čevlje. Kje se da kaj lepega najt, pa tudi za bolj plitek žep ? Bi bila ful hvaležna za kakšno idejo.

Hvala vam bejbe,
lona

Jaz sem v Zari našla zase dvoje hlač ( po 2900) in laneno bluzico (4500), pa še tanko jopico (4500) in odličen črtast poletni šal ( 5900). Se mi res ne zdi drago, je pa trendy. Imajo tudi luštne poletne oblekce, tričetrt hlače in
še marsikaj.
Kaj si pa iskala? Je problem samo debelina denarnice ali še kakšna pomanjkljivost glede konfekcijske številke? Napiši kaj več, kaj ti je všeč in kaj rada nosiš, pa ti bom lažje svetovala.

Lep pozdrav!

A mi lahk prosim poveš, kje je ta trgovina Zara? Hvala in lp.

V pritličju Evroparka v MB, tam, kjer je bil prej Emporium. Zara je španska trgovina z zelo modno konfekcijo za ženske, moške in otroke z zelo ugodnimi cenami. Nove kolekcije dobijo vsak teden! Letos je eksplozija barv ( pinki, oranžna, rdeča), pa tudi umirjeni bež kotički in črno – bela klasika.
Edini problem so garderobe, najprej čakaš v vrsti, da dobiš številko, potem pa se kuhaš, saj nimajo urejenega prezračevanja.

zakaj v mb vse trgovine rinejo v evropark? v lj je zara full fajn in velka, nikol ne čakam na oblačila, kaj šele na garderobo! res pa je, da se mi včasih zdi, da manjše številke full hitr grejo, tko da moraš mal gledat kdaj dobijo novo robo, če si kakšno stvar res želiš. kar se pa izbire na splošno tiče, bi pa lahko vsak teden kaj kupila:)

Kje je ZARA v Ljubljani?

Urška

Zato, ker se splača. V centru so najmenine ubijalske. V Evroparku pa je poleg tega še parkiranje zastonj in ljudje radi hodijo tja. center maribora pa umira..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

SHE –
verjetno sem bila tudi malce površna pri iskanju, ker to kar si napisala je pa poceni. Sem pa tudi malce zahtevna. Hja trenutno gre ves denar za nov domek, zato si poskušam kupiti nekaj čimbolj uporabnega in kar mi zares 100% ustreza.
Očitno si moram več časa vzet in tudi prit tisti dan ko dobijo novo zalogo, ker sicer sem našla hlače, pa tudi tuniko, ampak meni tako veliko.

v lj je zara v centru mesta na cankarjevi – nasproti name, tam kjer je bil prej darry queen, pol zatem pa še quick

Včasih sem kupovala le v Grazu(H&M-u in C&A-ju), v Mb sploh ni bilo nič, kaj bi mi ugajalo.
Zdaj je že kar dosti izbire, pa vedno več bo, po moje, sploh teh tujih.

Ok, jaz sem stara 21 let in si lahko še vseeno privoščim te pisane in porisane in potiskane majčke, ki za kakšno “bolj odraslo” žensko, sploh za v službo, verjetno res ni primerna.

Ko grem kupovat cotke, se že avtomatsko zapeljem v Europarka (kot je rekel Spider- za parkirat imaš, pa vse je bolj na kupu), pa tam prečekiram vse trgovine, saj najdeš dosti.
Potem so še ene tiste trgovine, kot recimo WitBoy, ko je pač treba it v center, čeprav mi ni, ker iščeš parkirplac, pa plačat morš zanj…
Pa sej je kar nekaj takih trgovinic po mestu, ko najdeš kaj poceni. Jaz že gledam na cene, ker mi je za eno čisto navadno majčko reees škoda dat nad npr.10 jurjev. Ne dam, ni šans.
Moraš si vzet res prav čas za to, en dan prav posebaj za šoping in it vse skozi, pa ziher kaj najdeš.

Samo kje se ti da, ne. Najlažje se je zapeljat v Europarka, it v eno trgovino in že obupat, ker je tako vse drago (in same neke pink in rumene cotke:)). Pa da ne boš misla, da govorim o tebi, ampak o vseh nasploh, tudi o sebi, ker se nam res ne da!

Pa recimo City- komot lahko parkiraš v Europarku in greš samo preko mosta. In je v Cityju kar nekaj trgovnic z oblačili. Ampak se sploh ne spomniš na to.

Tudi Center mode pri Dvorani Tabor ima bolj poceni.

Saj je v bistvu Mb poln butikov in se z lahkoto najde kaj, samo čas in voljo je treba imet. Ja, pa seveda denar. 🙂

O čevljih pa bom rekla samo to, da Yello in Turbo Schuh sta tako ali tako skupaj, izbire je ful, pa poceni je. Drugače pa isto kot za oblačila; poln Mb trgovin z obutvijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close