Najdi forum

Sonja

A je Lea še dol, al že doma? Jaz bi se tud dotikala delfinov. No, že samo plavat bi blo luštn, pa bo treba še slabo leto počakat. Ja, boljš bi bil kakšen IRC varianta, ampak pojma nimam, kako to gre. Doma ga itak nimam. Aha, Primož je prišel dol.

Mama se ima dobro, ni več tako zmešana, kleklja in komandira cimre in S. podi domov, ko ji pač prinese kaj, kar ji je naročila.

Sej jest tud ne morm do IRca. Jutr grem pa raftat po NMilu, no se ne vem ce bi sla, ker so vsi rekl da je nepozabno in da so mislil, da ne bojo prezivel..

A mi je ze kupla verizco?

Ni treba it! V SLO sta letos na Soči že dva umrla na raftanju, en pa v Blejskem jezeru, ko ga je nevihta ujela. Jaz ne bi šla, če je nevarno, ker menda te vrtinec lahko potegne za sabo pod vodo in ne moraš izplavat, niti te ne morjo kolegi ven povlečt.

Najbrž ne, ne vem pa če je ni V. Mami je pršla dol in sprašuje, če si že prebrala njeno pismo od Brunota. In te seveda pozdravlja.

Se noben menda ni umrl, pa skor vsi grejo… Je zelo organiziran, sam je pa 100 dolarjev!

Tukaj je tud zelo organiziran, pa jim ni to nič pomagal.

Mami ti ne pusti na rafting. Raj si kraje ogleduj, je rekla. Na rafting boš šla pa doma. Ampak ne na Sočo.

Pozdrav jo nazaj. Nisem prebala, ker mi je povedu, kaj je napisal, pa se eno torbo, pa slona ji je kupu ( pa da si ne bo kej domislala-Bruno je 17 letni fantic)!

No sej ne grem. Bom sla rajs doma na Horjulscico..

Ojoj, doma so pa že vsi vsesort razmišljal, kaj je to zaen Bruno!

No pridna.

Je luštn, a ne, ko te spet nekdo komandira!

Sej sem vedla. Vse prostovolke ga mamo rade. Bomo probal zrihtat, da pride v slovenijo.

Počas odgovarjaš, saj veš kako Primoževa soba deluje na prebavila…

Ja ful, mi je bolj lustn tuki bit;).

ja mene pa lulat! Tuki vse kar spijem, gre direkt ven! A je S. ze rodila. Pa ime, ze imata zbrano( vidva)

Prespal bo lahko pri nas, sploh če bo otroke čuval pa kuhal. Za prostor ni problema.

Suzana

Prov. Bo zihr prsla Kati iz Avstrije, Dela nic, je pa simpaticna!

Me zanima ce bo tole kdo bral? Mogoce te bo administrator iz foruma vgu. A si se kej na prehrani?

Mami prav, da si grdoba, ker ti je bolj luštn dol. Zdaj je šla nazaj gor. Se je kar dobro držala. S. še ni rodila. Midva sva pa še pri istih imenih. Za fantka najbolj F., manj J., za punčko pa zmer manj razmišljava, ker tako vsi fantka napovedujejo, da sem čist pod vpliv padla.

Ej morm it, ker je tovornak turistov prsu, jest mam pa vse cune po sobi nalozene, da se susijo. Lipo bodte, mi je prav lustn , da mam internet, cepravbo mavricni vitez vse to bral!

Sem tud jaz pomislila, da se lahko kdo spotakne ob najin Ženski čvek, ampak saj sva obe ženski, čvekava pa tud. Na prehrani je poleti bolj zatišje. Več sem na Nosečnosti, Starši staršem in Gineko seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close