Najdi forum

Sonja

Hej, jana tuki. samo preiskusam kako to dela, ker sem lih na internetu.

En lep dan poln ljubezni ti želim.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Živjo jana, če ne bom točno ob 17: 30 na netu, bom pa mal kasnej. Zdele smo gledal Vasilija Žbogarja, ki je dobil bronasto kolajno v jadranju, zdaj gremo pa na Planino, z avtom seveda, ker jaz žoga že po stoplnicah sopiham. Ajd, se bereva!

A pol mamo ze tri medalje. Lahko je rect mal kasnej, jest sem casovno omejena na pol ure!! ti zoga ti…

No, jaz sem že tukaj, ob pudingu in domači češpovi marmeladi in upam, da me ne bo Primoževa Žvau napadla.

Zdaj sem na Primoževem rač. in bi šla lahko tud na klepet, če teb dela.
P.S.: Da ti tukaj pokaže moje pravkar natipkano sporočilo, moraš pritisniti refresh tipko.

Hej, ni blo elektrike..

Končno, jaz sem pojedla že puding, pa Primoževo čokolado, Žvali ni še od nikoder, sem te pa že iskala na Klepetu, pa zdaj tud Primožu ne dela več. Kako si?

Dobr. Pravkr smo mel nevihto, pa sem presenecena, da tole uspeva! Mogoce gerem na Zanzibar. Grem jutrna Emrate, ce se da nazaj iz Dar es Salaama letet.

Vmes, ko sem te čakala na računalniku, sem čvekala s sosedom, ki je mislil, da je Primož na internetu.
Zdaj mi je pa mal slabo od preveč cukra.

A z Delalutom?

Kakšn Zanzibar? Kje je že to? Mjž te pozdravla. A ti čist sama okrog potuješ?

jaz sem pa dons oa Kampali hodila, ki je ful lepo mesto. Pa sem sla na Bozanski sladoled, pa na kavo, pa na jabucn strudl! Mnjami!!

Čvekala po računalniku, ker mata Mjž pa Primož tko naštiman, da jima sporoči, ko je drugi na netu.

ja, sej to se cist lahko nardi.
Ja sama potujem, kako pa nej!?

Nisva glih usklajeni, obe hkrati piševa odgovor. A je pol Kampala bolj sodobna? Na kakšen način se pa prevažaš? A majo avtobuse?

SEj je dost zanimivih turistov okol, ampak to pomeni druzenje 2 dni, pol pa adijo. Je pa velik ljudi, k me v sobe vabjo, na “kavo”in me sprasujejo ce abim prjatla..:)

Ja še s kakšno prostovoljko npr..

A so to turisti al domačini?

Majo matatuje, to so mini busi, ki so cist pocen (50 Sit) do centra. Za potovat je res tolk na easy, da ni za verjet!

Zdaj bom pa počakala, da spet ti odgovoriš, da bova bolj usklajeni

Sem sla rajs sama, ker bi eno cakala po 2 ure, druga mi je sla pa na jetra. Vabijo pa oboji! Kako je doma?

Doma po starem. Mami je včeraj padla pa jo mal koleno boli, ampak dons je že prehodila 10 km. Ati tekmuje z mano v rastočem trebuhu, Primožu se iztekajo počitnice, Igorju pa tud. Mame še nisem obiskala v najnovejšem DSO.

Ma tole je prav usivo ( nc kej dobr ne dela). ja na Zanzibarr je sla Lea in plavala v morju z DELFINI! Dotaknila se ga je! In jest tud hocem tja!

Zakaj pa nisi se mame obiskala? A je se po starem? Zmesana? A so se bucke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close