SONET za Crazy froG?
CrazY FroG ?, 23.02.2022 ob 14:44
Oo šment, moja min slave.. ej pa lepo je tole,tnx.. ? ka zdj.. animiram koga za naslednji krog?.. am.. npr. wd?
Animiraš? Če v srcu mojem Zartrose ne bi napravila tako močnega vtisa bi za trenutek pomislil, da si celo želim biti na mestu animiranega. ? Saj vem, najbrž si mislila nominiraš.
Prav hecno in hkrati lepo je, da se je forum v teh “dneh sonetov” napolnil z vsaj nekoliko pozitivnejšo energijo.
Drajzla, frogova krajzla
Če bi bila vsaj pogojno lepa
bi bila za na ror
Če bi bila še:
nežna
prijazna
očarljiva
nasmejana
duhovita
potrpežljiva
iskriva
igriva
nagajiva
topla
razumevajoča
iskrena
izvirna
darežljiva
zanesljiva
požrtvovalna
močna
in
odločna
ampak vseeno:
popustljiva
vedra
naklonjena …
Potem bi bila morda še za kaj več
Tako pa
Sorry …
Trpeči Werther, 23.02.2022 ob 15:09
Animiraš? Če v srcu mojem Zartrose ne bi napravila tako močnega vtisa bi za trenutek pomislil, da si celo želim biti na mestu animiranega. ? Saj vem, najbrž si mislila nominiraš.
Prav hecno in hkrati lepo je, da se je forum v teh “dneh sonetov” napolnil z vsaj nekoliko pozitivnejšo energijo.
??? Nominiram ja ???
Anonimno 3565, 23.02.2022 ob 15:26
Drajzla, frogova krajzla
Če bi bila vsaj pogojno lepa
bi bila za na ror
Če bi bila še:
nežna
prijazna
očarljiva
nasmejana
duhovita
potrpežljiva
iskriva
igriva
nagajiva
topla
razumevajoča
iskrena
izvirna
darežljiva
zanesljiva
požrtvovalna
močna
in
odločna
ampak vseeno:
popustljiva
vedra
naklonjena …
Potem bi bila morda še za kaj več
Tako pa
Sorry …
Upam, da ti je zdaj lažje in topleje pri srcu. Nekomu sm na žulj stopila jp.. ?
Anonimno 3565, 23.02.2022 ob 16:49
Seveda pove, to je bistvo sporočila. Pove, da se cenim dovolj, da mi vsakršne ne morete pameti solit.
Se boste morale kar potrudit, kaj ustvarit v življenju, da si boste koga našle. Ne bo dovolj samo po monu kokodakat.
Pa ti si stvarno momak, vidimo to :))
Anonimno, 23.02.2022 ob 17:10
Tudi meni se zdi lepa sprememba na monu s soneti in rimami ? mislim da je bilo zmerjanja in žaljivk več kot dovolj … Frogy lep sonet ??
Hei.. sm mal z zadržkom temo odprla, koliko gneva bom še deležna.. pol pa tis uu glej Grenivka ” i will survive” hah..
CrazY FroG ?, 23.02.2022 ob 17:31
Hei.. sm mal z zadržkom temo odprla, koliko gneva bom še deležna.. pol pa tis uu glej Grenivka ” i will survive” hah..
Moram priznat, da sem več let samo z distance brala mon, pa take komunikacije nikoli ni bilo. Ko sem lani julija sama vstopila na forum, sem šele ugotovila, da se tu odvijajo prave gladiatorske igre … No saj močni preživijo a ne? ??
Anonimno, 23.02.2022 ob 17:48
Moram priznat, da sem več let samo z distance brala mon, pa take komunikacije nikoli ni bilo. Ko sem lani julija sama vstopila na forum, sem šele ugotovila, da se tu odvijajo prave gladiatorske igre … No saj močni preživijo a ne? ??
Si pozabila na čase Gliste al?
Forum je zaprt za komentiranje.