Sončna posest Calvodas Trbovlje
Meni ni nihče plačal in pišem iz svoje lastne izkušnje.
Tudi midva z možem sva se dolgo trudila imeti otroke, sedaj pa pričakujeva že drugega sončka. Neizmerno hvaležna gospe Darji in temu čudežnemu kraju, ki mi je polepšal življenje.
Vam nejevernežem pa kaj naj rečem. Ni vam treba verjeti.
Tu ne gre za zaslužkarstvo, ker nihče nič ne zaračuna. Pridobiš pa ogromno.
Bila v torek po priporočilu prijateljice. Šla s popolnoma drugim namenom. Verjetno se je to moralo zgoditi. Prav vleklo me je gor. Poklicala sem gospo Darjo malo s strahom, potem sem se pa napotila na to posest. Brez nekih pričakovanj sem šla. Potem so se pa začeli dogajati čudež za čudežem. Nizalo se je. Najprej na tem osemkotniku na dvorišču, me je premikalo in odneslo zelo daleč, potem pri vodnjaku, na energijskih točkah. Še dans čutim neko napetnost, neko nabito energijo. Težko pojasnim kaj se je dogajalo z menoj. Mi je pa veliko lažje, saj sem tako na čistem sama s seboj. Vem kaj me je mučilo in nekako čutim, da se mi bodo sedaj odprle poti za prihodnost. Ne bi pa v detajle govorila. So pa definitivno tam čudeži. Lepa energija in nepozabno doživetje.
Moja kolegica je iz Zasavja in je bila na tem pokopališču, ki je zraven tega posestva in je rekla, da je prav čutila neke negativne energije, da jo je bilo groza in strah. Zato ne vem o kakih pozitivnih energijah vi govorite. 😁
[/quote]
Pa kaj pol če je bliz pokopališče? Kva ti pa mrtvi lahko??? Sej ji pustiš pr mir pa je. Js živim bliz in do pred kratkm sploh nism vedla d to obstaja pr nas. Firbc k firbc sm šla pogledat.
Mal mi je blo čudn najprej sam pol me je Darja hit prepričala d so energije prisotne in to pozitivne. Mene je gruazn bolel vrat pa mela sm probleme z nogam in nekak je zej stanje ok. Uzdržujem pa gre. Grem ene 2x na mesc gor in sm ku nova.
Pa ni to noben biznis k nekter pišejo to je bla bla
Forum je zaprt za komentiranje.