soncna ocala
Kje v Ljubljani kupiti dobra soncna ocala?
Morda obstaja kaksna optika, kjer bi lahko kupila darilni bon? Ocala bi namrec rada podarila prijateljici za rojstni dan, vendar bi zelela ohraniti presenecenje in prihraniti polno vseh “ni treba, pa ne tako draga…”, ce bi jo peljala v trgovino.
Hvala za namige.
Optika Look Look in Minus 50 imata do 31. septembra 50% znižanje na vsa sončna očala, vprašanje je samo, kaj je sploh še ostalo, glede na to, da akcija traja že več kot en mesec. Moraš pa vedeti, da so res dobra sončna očala v redni ceni lahko tudi 50 tisočakov ali več, kar pomeni, da so po polovični ceni lahko še vedno 25 jurjev, kar pa seveda ni malo…
Samo ne v optiki Minus 50. Sama sem tam kupila očala, stekelca so po dveh mesecih popolnoma popokala, sem čakala 2 meseca na nova stekelca, potem mi pa povejo da je to tako star model da ga ne delajo več ( plačala sem jih kot nov model ), potem nekako vseeno uspejo dobiti nova stekelca in zadeva se je ponovila. Sedaj mi nočejo vrniti denarja jaz pa teh očal nočem več. In gre vse skupaj na tržno inšpekcijo.
Moj prijatelj pa je tam kupil očala, ki imajo taka stekelca kot ogledalo oz. ne vem kako se temu reče. No, po enem mesecu je šla vsa glazura dol, tam pa so mu rekli da je to zato ker jih je imel preveč na soncu. Halooo saj je kupil sončna očala.
V glavnem odsvetujem pa še nesramni so.
Ne vem sicer, kakšna očala si kupila oz. katero znamko.
Jaz in moja sestra sva si obe v začetku avgusta v optiki Minus 50 kupili sončna očala od Guccija in obe sva jih uporabljali na morju in je bilo vse v redu. Tudi prodajalka je bila zelo simpatična in nama pomagala pri izbiri, tako da kar se mene tiče, sem bila zelo zadovoljna. Pa tudi sestrin fant ima od tam dvoja sončna očala in ni imel nobenih problemov.
Forum je zaprt za komentiranje.