Sončki niso več dobrodošli v hotelih
HALOŽANKA, 01.02.2022 ob 11:20
M320, 01.02.2022 ob 11:16
Mene pa motijo starci, sploh s temi protezami ko prežvekuje in jo premika levo desno cmok cmok cmok… Blaaaa ??Pa počasni so, pa gluhi, pa tečni.
Da ne govorim o mladih, ki se skozi na glas smejijo, režijo, glasbo nabijajo, kadijo in pijejo, nobenega spoštovanja ne kulture.
Kaj šele parčki, ki se lizarijo in f.karijo na vsakem kotičku in umažejo vse sobe s svojimi packarijami. To bi jedlo, pilo na postelji, se kazalo s šlagom in čokolado. Vse uničeno pol.
Otroci so rečni, glasni, nepazljivi, starši jih ne znajo brzdati in izgledajo vsi skupaj kot ena podivjana čreda ovac.
Najraje sem zato doma, v svojem raju na vrtu, poslušam ptičke, voham rožice, spremljam čebelice in metulje, uživam ob srkanju domačega čaja ali limonade, na svojem ležalniku ali viseči mreži in berem dobro knjigo ali trolam monovske norce, v ozadju po tiho klasična glasba in užitek. Sploh poleti nobenega nikjer, skočim v bazen, zaplavam, se sončnim naga in ponovim vajo. Ko se naveličam, se preložim v senčko pod mojo dišečo lipo in prigriznem malo jagod iz vrta, pa malin. Si vtrem domačo kremico ali domače olje in se zmasiram. Samo en razlog mi povejte zakaj bi si človek iz takega raja sploh želel it kam?!
za fotošuting, kaj boš pa objavla na spletu, kdo ti bo lajkal neko lipo, pa jagode z vrta??
???? A jaaaaa a tooo zdaj mi je jasno. Hvala, da si me razsvetlila. Imam dolge kable?
Ah, sem se odstranila s teh družabnih omrežij že dolgo nazaj. Prerasla tudi to verjetno? Nič kaj družabna niso več, se mi zdi da so samo še špijunske kamere ostale gor 🙂
Samo razmišljam, 01.02.2022 ob 09:22
Danes te motijo otroci. Jutri te bodo motili…?
Otroci me ne motijo, motijo me nevzgojeni starsi, ki svojim otrokom dovolijo popolnoma vse, pa naj bo iz takih ali drugacnih razlogov.
Moji trije so ze preko 20, jaz nisem se 50, bila sem mlada in neumna mama, a se je vedno vedelo za red, kaj je prav in kaj narobe, kako se kje obnasamo in kaj lahko pocnemo v gozdu, kaj doma in kaj v restavraciji. Je to res tako tezko?
Nič nimam proti otrokom, če jih pa starši ne znajo malo brzdati, mi grejo pa na živce. Imam svoje otroke, imam tudi vnuke, pa se npr. ve, da pri meni ne bodo v kuhinji znesli vseh piskrov iz omaric. Če pa se je kdaj zgodilo, so pa dobili v roke cunje, da so prej pobrisali police, preden smo vse skupaj zložili nazaj 🙂
Tudi v gostilnah ali restavracijah zelo ne maram, da pridem npr. na kosilo ali z družino ali s prijetelji samo nekaj spit, in da mi okoli mize ves čas letajo mulčki in mule, se zaletavajo v mizo in stole … Starši pa se tisti čas delajo, da sploh ne opazijo, kaj počnejo otroci. In to je glavni problem. Ker se starši delajo, da problematičnih in preživahnih otrok ne poznajo.
Če nekdo promovira top shit destinacije, za romantični oddih in podobno, je zadnje, kar si človek tam želi, da ga ob 6 zjutraj zbudi jok ali kreganje otrok.
Družinski hoteli so nekaj drugega, prav tako družinske počitnice, z vso navlako za varstvo in zabavanje otrok in hišnih ljubljenčkov.
Odrasli, ki imajo nekaj pod palcem, si želijo drugačnih dopustov. Da je ponudba na nivoju odralsih ljudi. Da v spa center ne zahajajo otroci in podobno.
seveda je logično, 01.02.2022 ob 14:06
Če nekdo promovira top shit destinacije, za romantični oddih in podobno, je zadnje, kar si človek tam želi, da ga ob 6 zjutraj zbudi jok ali kreganje otrok.
Družinski hoteli so nekaj drugega, prav tako družinske počitnice, z vso navlako za varstvo in zabavanje otrok in hišnih ljubljenčkov.
Odrasli, ki imajo nekaj pod palcem, si želijo drugačnih dopustov. Da je ponudba na nivoju odralsih ljudi. Da v spa center ne zahajajo otroci in podobno.
ja kam gredo pa potem bogati z majhnimi otroki na dopust? saj so tudi starši lahko top šit bogati?
a misliš, da bi 91 letnega Ecclestona z enoletnikom pa v top shit hotelih zavrnili?
Ohoho, 01.02.2022 ob 09:40
Ko bo minilo 20 let, bodo ti otroci sovrazili starce taki kot si ti avtorica, ko jim bo treba brisat rit jih stusirat in nahraniti
Zakaj bi jih sovražili? Saj je tudi za otroke bolj prijetno, če so v okolju družinskih hotelov, kjer je vse prilagojeno njim – mini disko, igrišča, družba drugih otrok, animacije, karaoke…
Pa otroka tudi ne moreš peljati v pasji hotel, čeprav bi takooo rad bil med kužki. Tudi v kinih je (ali pa je bila vsaj včasih) omejitev 18 let. Pa v kurbenhaus tudi ne more. Še celo v službo, kjer delajo starši, marsikje ne smejo. Bodo zato sovražili vse odrasle?
mijav mijav, 01.02.2022 ob 14:11
ja kam gredo pa potem bogati z majhnimi otroki na dopust? saj so tudi starši lahko top šit bogati?
a misliš, da bi 91 letnega Ecclestona z enoletnikom pa v top shit hotelih zavrnili?
Bogati imajo svoje počitniške vile. Eccleston spi na svoji jahti, je boljša od vseh hotelov.
Ni vse za vse. Imaš tudi pregrešno drage DRUŽINSKE hotele. In hotele, ki niso družinski, so pa po dostopnih cenah in ciljajo bolj na moderne goste – pare brez otrok. Tudi instagramarje v končni fazi.
Jebi ga, tako je.
seveda je logično, 01.02.2022 ob 14:22
Bogati imajo svoje počitniške vile. Eccleston spi na svoji jahti, je boljša od vseh hotelov.
Ni vse za vse. Imaš tudi pregrešno drage DRUŽINSKE hotele. In hotele, ki niso družinski, so pa po dostopnih cenah in ciljajo bolj na moderne goste – pare brez otrok. Tudi instagramarje v končni fazi.
Jebi ga, tako je.
a potem gre z jahto tudi na smučanje npr? pa vile prestavlja iz kraja v kraj?
pa tisti, ki imajo nekaj manj, pa so še vedno bogati?
Mislim, da tukaj triumfirate monklje, ki bi rade ne vem kakšen dopust za svojih par fičnikov, v glavnem revšna, ki bi se rada nosila.
Aja to je to, moderni par je par brez otrok pa to!
Ja potem pa sem srečna, da je moda v časih mojih staršev bila drugačna, pa takrat tudi, ko sem jaz bila na vrsti za nadaljevanje vrste, ker bi mi danes bil verjetno preklet dolgčas in bi zaradi preveč “dela na sebi” in “duhovne rasti” razmišljala o smislu biti in živeti.
Pa še nekaj, včasih (tam v 70. letih) smo bili otroci komot v vseh hotelih. Starši so nas vzgajali, točno smo vedeli, kako se kje obnašati. Dovolj je bil le pogled in smo vedeli, da moramo govoriti tišje. Da bi se drli kot jesiharji, se hodili skrivat med tuje ležalnike, podili po jedilnici, z nogami butali v sedež pred seboj kljub opozorilu, ni bilo govora. Hvala in prosim, oprostite, dober dan… pa so sploh SF za nevzgojeno mladež. Se zaleti vate, ko dirja po hodniku kot zblojeno veper, butasto pogleda izpod nizkega čela in nadaljuje. Stara dva zadaj pa enako.
mijav mijav, 01.02.2022 ob 11:18
kghosć, 01.02.2022 ob 11:07
Čisto prav, 01.02.2022 ob 10:27
Tudi jaz ne hodim z otroci v hotele, kjer predvladujejo starci. Si predstavljate vso tisto nesnago v bazenu. Fej in fuj.
Taki komentarji me vedno spravijo v smeh. Ljudje se sploh ne zavedajo, da bodo tudi sami nekoč starci. :)) Torej v bistvu pišejo o sebi.
V tvoji realnosti sta torej samo dve kategoriji? Starši majhnih otrok in starci?
pa tudi če bodo starci, bodo raje šli v hotel, ki sprejema vse goste kot tja, kjer bodo samo starci???
Mnenje se spreminja. Jaz imam otroke in ko so bili majhni, valjda greš v hotel, ki je prilagojen otrokom. Zdaj pa me otroško vreščanje moti. Pa nisem stara, z vzgojo sem enostavno opravila. Tako težko razumet, da si vsak zasluži dopust po svoji meri?
kghosć, 01.02.2022 ob 14:40
Mnenje se spreminja. Jaz imam otroke in ko so bili majhni, valjda greš v hotel, ki je prilagojen otrokom. Zdaj pa me otroško vreščanje moti. Pa nisem stara, z vzgojo sem enostavno opravila. Tako težko razumet, da si vsak zasluži dopust po svoji meri?
dopust si zaslužiš tak kot si ga lahko plačaš, ni nobene druge filozofije zraven. Samo težko se drugim ljudem prepoveduje, da bi nekje bili, ker tebe nekaj moti.
mijav mijav, 01.02.2022 ob 14:46
dopust si zaslužiš tak kot si ga lahko plačaš, ni nobene druge filozofije zraven. Samo težko se drugim ljudem prepoveduje, da bi nekje bili, ker tebe nekaj moti.
Če jim je težko dopovedati, da ADULTS ONLY ni za otroke, bo tukaj kakšen drug problem zadaj, ne? Ne moje osebne preference. Saj nisem šla v hotel za otroke in zahtevala, da dajo mir. :))) V ADULTS ONLY otrok ni. Problem rešen.
In ironija je, da bodo taisti starši, ki zdaj zganjajo kraval zaradi diskriminacije, v poznejših letih zahajali v iste hotele.
Forum je zaprt za komentiranje.