Šolta, Pašman ali kateri dalmatinski
Zivjo!
Zanima me ali imate kakšne izkušnje in priporočila glede dopustovanja v zadnjih dveh tednih junija.
Odločamo se namreč za enega izmed otokov (ni nujno), ki ima dovolj sence na plaži in ni v bližini kakšne glavne ceste. Brač, Hvar, korčula smo že bili, tudi Pag… Zdaj pa bi radi še kam drugam…
Zanima me ali poznate kakšen tak kraj, kjer ni kakšne velike plaže in ni ljudi v masovkah.
Namreč imamo psa in ne bi želeli, da bi motil obiskovalce na plaži (čeprav ni moteč). A vseeno mi je fajn, da nimam skrbi takrat ko počivam. 🙂
Za vse informacije se vam že v naprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
tudi mene zanima otok Šolta in pa Pakoštane. Nekako med tem destinacijam premlevamo, pa se še nismo odločili. Imam morda kdo kakšen kontakt (apartma za 3 osebe blizu morja, ker se ne bi radi vozili kam na plažo). Tudi kakšen drugi otok bi prišel v poštev, samo da je dopust. Šli pa bi nekje julija za 10 dni.
Hvala v naprej in lep pozdrav, Rmeli
Mi smo bli lani na ŠOlti v Rogaču, apartma je bil pri morju – 50 m od morja v hrib, prelep pogled na morje. Domačini so super. Nas je motlo to, ker so bli v tistem zalivu nastanjeni otroci iz drugih republik – kao neka šola v naravi in je blo precej bučno na plaži. V vodi pa so imeli precej igral in moja tamla je bla navdušena nad tem, morje je čisto. Se pa tam ne dogaja prav nič posebnega, cela Šolta je bolj miren otok.
Če te še kaj zanima, vprašaj
LP
kontakt g. Ruič Marije iz Šolte: ruic.marija@inet.hr
LP
Forum je zaprt za komentiranje.