Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šolta, Pašman ali kateri dalmatinski

Šolta, Pašman ali kateri dalmatinski

Zivjo!

Zanima me ali imate kakšne izkušnje in priporočila glede dopustovanja v zadnjih dveh tednih junija.

Odločamo se namreč za enega izmed otokov (ni nujno), ki ima dovolj sence na plaži in ni v bližini kakšne glavne ceste. Brač, Hvar, korčula smo že bili, tudi Pag… Zdaj pa bi radi še kam drugam…

Zanima me ali poznate kakšen tak kraj, kjer ni kakšne velike plaže in ni ljudi v masovkah.
Namreč imamo psa in ne bi želeli, da bi motil obiskovalce na plaži (čeprav ni moteč). A vseeno mi je fajn, da nimam skrbi takrat ko počivam. 🙂

Za vse informacije se vam že v naprej zahvaljujem.

Noben nima nobenega predloga?
Kaj pa kaj Pelješac?

mi že kar 5 let hodimo na pašman in smo zelo zadovoljni.prav nobenega vrveža,tako,da se lahko res spočiješ,malo prometa,veliko potk za sprehajanje.skratka super.
lp,zzani

Mene tudi zanima….ali imaš mogoče kakšen kontakt? Rabim večji apartma – nas je 6 oseb, blizu plaža, čisto morje in zunanji žar. Hvala IN LP

zzani kam ste pa sli. Kaksne slikce?
linki?
Hvala!

Mi gremo 4leto na otok Šolta in nam je super:)

v kateri kraj pa?

Lep pozdrav,
tudi mene zanima otok Šolta in pa Pakoštane. Nekako med tem destinacijam premlevamo, pa se še nismo odločili. Imam morda kdo kakšen kontakt (apartma za 3 osebe blizu morja, ker se ne bi radi vozili kam na plažo). Tudi kakšen drugi otok bi prišel v poštev, samo da je dopust. Šli pa bi nekje julija za 10 dni.
Hvala v naprej in lep pozdrav, Rmeli

Mi smo bli lani na ŠOlti v Rogaču, apartma je bil pri morju – 50 m od morja v hrib, prelep pogled na morje. Domačini so super. Nas je motlo to, ker so bli v tistem zalivu nastanjeni otroci iz drugih republik – kao neka šola v naravi in je blo precej bučno na plaži. V vodi pa so imeli precej igral in moja tamla je bla navdušena nad tem, morje je čisto. Se pa tam ne dogaja prav nič posebnega, cela Šolta je bolj miren otok.
Če te še kaj zanima, vprašaj

LP

Ali ste šli privat ali preko kakšne agencije ? Mogoče kakšna tel.številka?
Hvala, LP Rmeli

kontakt g. Ruič Marije iz Šolte: ruic.marija@inet.hr

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close