šolske torbe za prvi razred, kakšne, cena??
sem kupila otroku torbo za šolo, jeseni gre v prvi razred..dala sem 55 eur, je bila znižana iz 80, kupljena v milerju..s peresnico, manjšo peresnico za flomastre, neko vrečko za copate…se mi zdi dokaj kvalitetna..zelo lahka, za mogoče prva tri leta…kakšne imate vi, in koliko ste dali…
kolegica pravi, da je dala 150 eur, zdaj pa ne vem, a je ta ki sem jo jaz kupila, ne vem, da ni dobra, ali kaj..
MI smo dali 100 EUR vključno z dvema peresnicama in torbo za copate. Sem upala, da jo bomo imeli vsaj tri leta, ampak moja hči jo je želela zamenjati že po enem letu :-////// Sva se pogodili, da jo bo imela še za 2. razred, v tretjem bomo pa kupili novo. En nasvet: nikar ne kupujte torb na razne junake ala Winx ipd, ker se jih otroci naveličajo!!! Res pa je, da se je naša torba po enem letu udi precej uničila,,,,
Večina torb, sploh tiste z zadrgo redkokatere zdržijo dobro leto. Upoštevati je treba, da so torbe težke v prvi triadi na posameznih šolah tudi 10 kg pa je nabita z raznimi vrečkami s telovadno opremo, copatami, malico…pa kakšna igraa vmes… otroci skoleščki drvijo po stopnicah, jo mečejo, ne pazijo nanjo in se torbe res hitro uničijo ne glede na kvaliteto.
Najbolje je vzeti tako torbo, da ima snemljiva koleščka. pa pazit j treba tudi na velikost torbe, da gre velika mapa normalno v torbo, ne pa da je na vrhu preozka.
Kar se cene tiče, se da dobit dobro dorbo tudi za 30-40€ ali pa slabo za 80 €.
Kot so zgoraj omenile, se večina otrok hitro naveliča raznih risanih junakov na torbah, pa tudi tistih torb roza barve. Saj se otroci med seboj tudi zbadajo, češ si pa otročja otročji, ko imaš barbiko, pujso pepo, spidemana…. 🙂
Kupiš tako torbo, da jo po letu ali dveh zamennjaš in imaš vedno novo sicer za manj denarja pa še vedno dovolj kvalitetno. Pa otrok bo zmeraj vesel.
Tamal je dobil vsako leto novo torbo, tamali je pa šele sedaj ob koncu 3.razreda šla zadrga (bila v MK s koleščki za cca 40€) in smo kupili novo torbo .belmit za 49 €
Naša ima tole http://www.toko.si/izdelek/003903/solska-torba-unicorn
Ko smo jo kupili, je bila 90 eur.
Je pa po skoraj dveh letih kot nova. Niti sledu o uporabi, čeprav naša ni ravno zgleda reda in ima v njej vse nametano, stalčeno in na splošno nič ne pazi nanjo ):
Mi imamo torbe znamke Hama – kupili preko spleta ( http://www.babyland.si )
brez poštnine dostavijo po povzetju, cena 79 eur.
Naš jo ima že v 5. razredu, pa je kot nova.
Je kompaktna, metanje po tleh je ne uniči.
Bo pa treba drugo leto novo, ker je pač preveč zvezkov za nosit.
Je pa še v 5. razredu čisto dovolj prostora.
Tudi naša prvošolka ima torbo iste firme.
Forum je zaprt za komentiranje.