Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Solo potovanja – odnos domačinov do žensk

Solo potovanja – odnos domačinov do žensk

Tiste ženske, ki same potujete, kakšen odnos imajo domačini do vas?

Je katera potovala tudi po kakih državah, kjer ženske niso kar samoumevno enakopravne z moškimi? Bosna, Makedonija, KOsovo…?

Srednja, severna, zahodna Evropa itak ni problema. Tudi Italija je ok.

V Grčiji pa že malce čudno gledajo na solo potovalke. Se že ponujajo za seks.

Bivaš Yu, to jim pa sploh ni jasno. So kar neprijetne opazke.

Je bila katera v Albaniji sama? Me mika, ampak dol so muslimani pa ne vem, če je pametno.

Se ogibam muslimanskih dežel. Potujem sama in se mi ne zdi varno rinit v kako muslimansko državo.

Sicer sem bila v BIH, ampak tu niso neki orto. Lepijo pa seveda kake opazke s strani moških. Pa saj to smo že vajeni v Sloveniji s kakega gradbišča, ko bosanski delavci pač oblajajo ženske. Pa se mi zdi, da to počnejo vse manj. Ne vem ali so se spremenili ali pa je zato, ker nisem več mlada :).

Ja, pa v Makedoniji tudi, tam so predeli povsem albanski. Pač je treba malce pazit in ne v mraku okrog bloditi. POdnevi pa tudi kake neprijetne opazke.

Na Kosovo, Albanijo pa raje ne bi šla sama.

V kake orto muslimanske država pa itak sploh ne.

Ha, ha, zenske potujejo same po svetu, ne samo po bivsi Jugi.   Ravno v Afganistan ni treba. Je pa svet velik in zanimiv.

Sama grem in imam namen potovat samo na nearabsko versko pripadna območja.

Posredno ali neposredno napadena sem bila v Tunisu, v Egiptu, v Parizu/ musliman, v Črni Gori, v Sloveniji/ taksist, v Nemčiji.

Napadalci so bili muslimani in psihopati.

Veliko sem prepotovala sama. Vedno, ko kam odhajam, se javim s točnimi podatki, kje sem in kam nameravam.

Psihopat nima nobene veze z vero.. mogoče si pa ti preprosto mislš da si neka lepotica pa use leti nate… bravo hahahahaha

Je krasna. In ne nisem se nič ogroženo tam počutila. Mogoče pojdi s skupino? Kar nekaj agencij, ki organizira taka potovanja na katere gredo samski. Bila sem tudi v maroku sama (službeno), tudi nobenega problema. Ponujajo se pa itak povsod :). Če misliš da je v grčiji hudo, ne it na Jamajko 🙂

Skačem sem ter tja širom interneta vedno gola brez modrčka in spodnjih hlačk. Tako je najbolj praktično. Sem hitrejša kot blisk. Ko se ustavim vdihnem zrak, ga potisnem v prsi, ki se močno povečajo. Pred vami počepnem, odskočim in izginem v neskončnih višavah.

Če imaš take pomisleke pač ne hodi. Če imaš dovolj samozavesti pa pejt in se ne oziraj na druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close