Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šole so pa le odprte

Šole so pa le odprte

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5641, 03.10.2021 ob 09:13

Največji idiotizem je to da se samotestiranje v praksi ne izvaja, ker so starši narcisi.

Gre se za dobro vseh. Tist en test na teden nebi bolel nobenega. Šole pa bi bile odprte celo leto. Ampak kaj naj, propadla družba. ?

Verjetno se ne izvaja zato, ker je dvolično! Ta test je dober za šolo in za službo, velja teden dni a istočasno ne velja v drugih prostorih in moraš imeti hitri test ki je veljaven dva dni ali pcr ki je tri dni.

In to je še en debilizem v vseh teh debilnih ukrepih, ki so jih v slabih dveh letih nad nami sproducirali.

Zartrose izven profila, 03.10.2021 ob 10:17

Verjetno se ne izvaja zato, ker je dvolično! Ta test je dober za šolo in za službo, velja teden dni a istočasno ne velja v drugih prostorih in moraš imeti hitri test ki je veljaven dva dni ali pcr ki je tri dni.

In to je še en debilizem v vseh teh debilnih ukrepih, ki so jih v slabih dveh letih nad nami sproducirali.

Kok nickov boš ti še uporabil? Po načinu pisanja je jasno, da gre za eno in isto osebo…

debilizem,debili,fašizem,fašist, itd…

Anonimno 7713, 03.10.2021 ob 10:21

Kok nickov boš ti še uporabil? Po načinu pisanja je jasno, da gre za eno in isto osebo…

debilizem,debili,fašizem,fašist, itd…

Ti bebo zaratrose je zaratrose in vsi jo poznamo, ni robi ti iddiotprismuknjen.

Seveda je debilizem, ker fašisti ne bodo priznali, da je vse namenjeno le izsiljevanju, da bi ljudi prisilili v prostovoljno cepilno eksperimentiranje in uničevanje zdravja.

Ljudje tako zaradi naivnosti ali debilnosti ali šibkih karakternih značilnosti prostovoljno sodelujejo pri genocidu.

Namenjeno Zartrose.

Jahno, 03.10.2021 ob 09:56

Moja dva nista upravičena do testov (1.triada, vrtec), zato jih sams plačujem in testiram ob “prvih znakih prehlada”. Ne da se mi za vsak smrkelj na PCR vozit, ne morem biti vsak teden na bolniški, a imam toliko vesti  da potencialno kužnega ne bom pošiljala ven. Zakaj mlajši otroci nimajo pravice do brezplačnega samotestiranja?

Tvoja dva sta oproscena pct tako da …ti bi brezplacne teste in se to da za njiju pct ne velja. Sedi 5

Daj ju cepit pa ne bos imela tezav, saj pravis da je cepljenje proti kovidu nekaj najboljsega. :)))

kaj pa je s tabo? Jaz sem Zartrose in vedno pišem pod svojim imenom. ker pač ne morem iz profila, ker so ustvarjalci dvolični in enim pustijo drugim pa ne, pač pišem izven profila. Še vedno se pa ve, da sem to jaz.

Torej-kaj je danes s teboj narobe, da mi podtikaš tujo nesnago?

Za anonimno 7713

yram, 03.10.2021 ob 10:24

Ti bebo zaratrose je zaratrose in vsi jo poznamo, ni robi ti iddiotprismuknjen.

?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close