Najdi forum

solarij

imam nečisto kožo skoraj po celem telesu, po hrbtu in prsih imam manjše, a dost malih rdečih mozoljčkov, ki jih niti ne morem izstisniti in pa take res male, ko je le bunkica, tolk, da je koža hrapava, imam pa podkožne, dolgo ostanejo na vratu in bradi, pa čist zgoraj po hrbtu, mislim, da mi te povzročajo bolj lasje, ki si jih perem 1-2x/teden, pa zdaj se naj ošišam? dermatolog mi je rekla, da je do 25. leta to normalno in mi je vedno predpisal kasneje že osebni dr., klimicin t-solucijo in skinoren kremo. pa ne pomaga baš, od klimicina se ti vse skupaj za 1 dan prej posušijo, od skinorena za 2 dni prej, a me ful srbi po tem nanosu, pa skoz se moram seveda prej očistiti, pa se spet namazati in se mi ne da to delati. zakaj imam še vedno tolk mozoljev, čim starejš a sem in zakaj te podkožne rdeče bunke? mam tud manjše in da pride ven belo. bunke pa znajo biti velike in se čuti, da je 100% dost belega noter, a kožo se ne da nikakor predreti, mozolj/bunka pa je tam tedne in tedne, pa rdeče je. kva naj?

Ponavadi v takih primerih svetujem obisk pri dermatologu,kjer praviš,da si že bila,zato mogoče poskusi še s kakšnim drugim zdravniškim mnenjem.saj veš kako pravijo “več glav več ve”.Lahko prideš tudi pokazat,če lahko kako pomagamo-mogoče z obsevanjem s kozmetičnim laserjem,nego…..uporabljatipa moraš tudi kvalitetne proizvode za nego doma-vsak dan.

1. a mi solarij zmanjša kaj akne?

2. obstaja možnost, da se solarij pokvari, ko si v njem in se ti kaj zgodi ali če se potiš, pa je tam elektrika in bum…?

Solarij deluje antiseptično,zato stanje kože izboljša,je pa potrebno uporabljati tudi pravilne proizvode za nego obraza,in ne pretiravati s časom sončenja.
V solariju se ti ne more zgoditi nič,ker je vse zaščiteno,edino pri kakšnih starih solarijih,ko mora kozmetičarka sama izklopiti solarij po preteku časa,se lahko zgodi,da pozabi nate.Ampak to je redkost in mislim,da taki solariji tudi ne obstajajo več,ker se namreč solarij po pretečenem času,ki ga nastaviš na začetku izklopi sam.Solarije se tudi redno preverja in menja žarnice,zato so skrbi odveč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close