Najdi forum

SOLARIJ

Zanima me kaj menite o solariju? Je škodljiv? Vem, da je bilo že veliko napisanega o tem, vendar bi rada slišala mnenje od tistih, ki so pogosti obiskovalci solarijev. Kako pogosto ga lahko obiskuješ, da ni škodljivo? L.p.

Jaz grem 2-3x cez zimo, kaj vec mi je pa dermatolog odsvetoval.
Se bolje pocutim, ce grem parkrat. Zaradi barve mi pa sploh ni problem, ker poleti takoj porjavim, kljub temu, da sem v senci in se mazem.
lp

Pretiravat v solariju vsekakor ni vredu. Sicer pa enako kot sonce stara kožo! Tako da je bolje biti bel kot pa postaran,a ne? Poglej primer Madonna – bela kot sneg, pa vseeno zelo dobro izgleda. Pa če pogleaš še z finančne plati, daš veliko denarja, se trudiš za barvo, potem pa kot bi mignil izgine, in potem spet na novo. Odločitev je seveda tvoja, vendar pa več kot 1x na teden, raje ne.
Veliko užitkov, Tasa

Jaz sem hodila tako vsak drug dan da sem dosegla željeno barvo, to je trajalo pribljižno 14 dni. Sedaj pa 1x na teden da barvo obdržim. Men je super, samo vedno se namažen po solariju s kremo in je.

Baje je najbolj kul, če greš recimo proti koncu zime 3x,4x, da dobiš mal podlage in se ob stiku s prvim močnim soncem ne skuriš.In sicer na 10 dni, po 10 ali 15minut.Tak je vsaj meni svetovala kozmetičarka.Nisem pa še sprobala,tak da ne vem kako je dejansko.V bisvu pa a ni natur farba najlepša?(ni pa lepo če se ti poznajo obrisi od kopalk še iz prejšnjega poletja)

he he si me har nasmejala. Jaz sem bla lani poleti TAKO bleda, da so me povsod kamor sem prisla sprasevali ce mi je slabo, ce bi malo sedla, ce bi… Pa necistoce, pa celulit se na bledi kozi bistveno bolj vidi… v solarij pa ne hodim. Se ko kura not pocutim (asociacija na pecene kokoske, ki jih na rostilju vrtijo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close