Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šola smučanja – Maribor

Šola smučanja – Maribor

Predlogi, izkušnje?
Gledam SVIZEC…vse lepo in prav, samo še karta v lastni režiji, potem pa to kar nanese??

Sem iz Ljubljane, zato vašega Svizca ne poznam, lahko pa ti povem, da cenovno bistveno ne odstopa od “ljubljanskih” tečajev smučanja (ski-race, G-rega, SK Snežinka).

Sem ravno preverjala, sam tečaj stane 130 EVR, 24 ur…to sta dva vikenda, vključena je malica ter učenje smučanja (ne vem koliko jih je v skupini) in seveda še posebaj karta, tako, da ja cca. 200 EVR.

Sem ravno preverjala, sam tečaj stane 130 EVR, 24 ur…to sta dva vikenda, vključena je malica ter učenje smučanja (ne vem koliko jih je v skupini) in seveda še posebaj karta, tako, da ja cca. 200 EVR.
[/quote]
Cena na spletni strani Svizca sem sama že prej preverila in zato tudi napisala, da cenovno bistveno ne odstopa od “ljubljanskih” smučarskih šol.

Cena na spletni strani Svizca sem sama že prej preverila in zato tudi napisala, da cenovno bistveno ne odstopa od “ljubljanskih” smučarskih šol.
[/quote]

ha ha jaz pa sem mislila, da me sprašujete koliko je…ufff, pač ponedeljek:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close