Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šola okrožnica – cepljeni bodo delali

Šola okrožnica – cepljeni bodo delali

Sola je skoraj pred vrati, ministrstvo pa kar molci, kot da se jih podrocje solstva ne tice. Nerazumljivo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10237, 11.08.2021 ob 08:59

Torej, še moje mnenje: če bi bili Slovenci družbeno solidarni, bi se cepili vsaj vsi nad 50 let starosti, če bi bili še nekoliko bolj solidarni pa še nekoliko mlajši in se potem niti pogovarjati ne bi bilo treba o tem, da bi se morali cepiti najstniki, pa študentje oziroma osebe do 30 let. Tako pa….samo, da smo proti, pa ni važno proti čemu: ali maskam ali testiranju ali cepljenju…Ni važno, če mularuja kuži ljudi naokoli in kdo zaradi tega tudi umre- prav mu je, kaj je bil pa star ane? Pa se je treba spolitizirati -tega tudi ne štekam! Malokdo tako zelo ne mara JJ kot jaz, ampak vse tole nima veze z vlado, vsaj po mojem. Ima pa npr. policijska ura in prehodi med občinami ipd….. s tem se pa tudi jaz ne strinjam

Če bi bili Slovenci takšni debili, kot si debilno multinično. A na srečo nismo vsi.

Podpišem. Imamo večji problem kot je COVID sam in to je dejstvo, da odrasli nismo pripravljeni sprejeti malo tveganja s cepljenjem nase, da bi zaščitili otroke in šibkejše.

Karel veliki, 10.08.2021 ob 16:01

Kaki bolni prašiči ste cepljeni. Da vas ni sram. Prvo kot prvo številko naivne budale, da ste se sploh cepili, drugo kot drugo pa ste nadležni primitivni vsiljivci z visokim egom. Fuj, gamad.

Podpišem.

Reakcija, 11.08.2021 ob 14:02

Podpišem. Imamo večji problem kot je COVID sam in to je dejstvo, da odrasli nismo pripravljeni sprejeti malo tveganja s cepljenjem nase, da bi zaščitili otroke in šibkejše.

Ja, žal. To je tisto, kar uničuje vero v sposobnost obstoja Slovenije.

NE SE CEPIT!!!!!

Jesen ne bi bila ponovljena kot lanska ce bi manj lagali, prirejali in nabijali o tem 3p.m kur. C. Evem virusu. Injekcijo si zabijte nekam ful globok da bo ja prjela pol bo pa pomagal. Sprane glave cepljene.

NE BOM SE CEPIL. Zakaj bi se ze moral? A zato ker sem zdrav?

Kukulele280, 11.08.2021 ob 14:13

NE BOM SE CEPIL. Zakaj bi se ze moral? A zato ker sem zdrav?

Počakajmo, čisto čisto kratko, kmalu ne boš več zdrav. Pol pa da vas vidim  kako cvilite in tarnate.

Aja, takrat bo pa za vaso nesreco kriv JJ, itak. LOL, kaki papki.

Sicer nimam šolarjev, ampak to vaše dihanje je za … Direkt na vrat. Kar lepo cepit, pa bo. Otroke pa potem tudi.

Saj kao zdravi vsi cvilite kreh gor in dol. Ajde cepiti.

Kr neki787, 11.08.2021 ob 14:11

Jesen ne bi bila ponovljena kot lanska ce bi manj lagali, prirejali in nabijali o tem 3p.m kur. C. Evem virusu. Injekcijo si zabijte nekam ful globok da bo ja prjela pol bo pa pomagal. Sprane glave cepljene.

Ti Pa tudi, ko boš kao kregala, smrklja z vročino. Dobiš dve l??

No vidite, tema je izmišljena kakor večina naših anticepilskih. Bedaki pa nasedate 😀

Smeh, 11.08.2021 ob 14:43

Počakajmo, čisto čisto kratko, kmalu ne boš več zdrav. Pol pa da vas vidim  kako cvilite in tarnate.

Aja, takrat bo pa za vaso nesreco kriv JJ, itak. LOL, kaki papki.

Kot si že ti v glavi bolano.  Debili ste ena sama zloba in drugim privoščite bolezen ter seveda obožujete fašizem, ki temelji na zlobi in sovraštvu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close