Šokirana
Torej – zgodilo se je. Da povem povzetek.
V mojem življenju ni bilo veliko resnih moških. Tokrat sem mislila, da sem našla pravega. Ni mr. Perfect… a nekako se na vseh drugih področjih ujameva. In po treh mesecih je prišlo do sexa.
Do svojih 34 sem spala skupaj z 4 moškimi. In moj bivši, da rečem, je bil bogato obdarjen (okrog 20 cm). Sex z njim je bil užitek, z ostalimi tremi nekaj povprečnega, vsi pa so imeli orodje, a se reče (17-20cm).
In ko sva s sedanjim prišla do točke, ko se vse odvrže….sem doživela šok. V bistvu sploh nisem znala prav reagirat. Takoj je nekaj v meni reklo ne, čeprav sem hotela nadaljevati. In sva. Nekako nisem imela za kaj prijeti (10cm). Res sem bila šokirana. Zato sem v soboto in nedeljo kar iskala izgovore, da ne bi. A ja pa zelo zelo hitro mu je prišlo.
Vem, da so druge vrline vredne več, da bo z sexom bolje, a nekako ne vem kako naj se sprijaznim s tem. Ne želim si drugega, a v bistvu želim ga vsaj čutit. Sploh nisem vedela, da je že konec. Res sem bila šokirana.
Verjamem, da je med vami – nami več punc, ki se nekako ne morejo pohvaliti z velikostjo, a vseeno me zanima kako rešujete te probleme. In nisem prej preverjala kaj in koliko ga je v hlačah. Zaključit zaradi tega? Ne vem…. Do zdaj je imel pb. 5 žensk. Ne vem kako so one gledale na to…. Jaz se nekako ne morem sprijaznit, saj ne vem ali je lahko sex z malim tudi prijeten, ker je bilo končano v treh minutah…
Kaj mi predlagate????
Lahko ti povem, iz svojih izkušenj, da se ne obnese. Tudi meni se je to že zgodilo, pa sem si mislila, saj je drugače super, pa da to ni problem…Ampak ni tako. Sploh ga nisem čutila in ko si nekaj časa s takim tipom, ko ni več sveža ljubezen, ti zelo težko pride….ni tisto pravo…..pa čeprav bo vsak rekel, da moraš gledat druge vrline…..
probaj še malo, da se res prepričaš. prvi seksi so večkrat porazni.
lahko da se izkaže, da te bo vseeno zadovoljil, ko se bo enkrat pomirila prva trema (ne bo prehitrih izlivov).
lahko da te ne bo motilo več.
če pa te bo, še po nekajkratnih poskusih, potem pa definitivno ne smeš vzdrževati zveze zaradi drugih stvari, seks je pomembna stvar.
tudi jaz sem ze enkrat dozivela to..ubistvu nism skor nc cutila ( preozek al kako se naj izrazim), sam cakala sem da bo hitr konc..da sm lazje zdrzala sem mislila na bivsega..bolno kajne?sam pac tko je..ceprav mislim pa, da ce bi tega fanta ljubila, da me to ne bi tolk motilo..to je bila z moje strani le avanturica..
emm ne..res da ga nism se pozabila..sam sm mela ze kr neki zrebcev tako da vem:) res mi je bilo bedno kot se z nikomer..pa sm mela se eno avanturico pa ni bilo tako, mi tudi s tistim ni blo ne vem kaj, ker pac ni blo custev..sam tko glede orodja je bilo ok.. kot sm pa ze rekla, me verjetno ne bi tolk motilo, ce bi ga mela rada..ali pac? ne vem..in tudi ne bom nikoli vedela.. vazn da sm jst z zdejsnjim fantom zadovoljna, da se ljubiva, da se zadovoljiva v vseh pogledih in to je to:)
Oj! Ko sem šla z mojim bivšim prvič v posteljo, se mi je zdelo da ima namesto “orodja” zabotrebec, pa se je kasneje izkazalo, da ima prevelikega zame. Očitno je bilo tako samo pri prvem sexu, kaj pa vem.
Sm pa opazila, da ker mi je bil čuden že na začetku, mi je tak ostal vedno – govorim o onem. Pri enem drugem fantu, mi je bil pa njegov všeč že takoj in tako je ostalo do konca.
Če si mela prej take orjake, in si pri tem uživala, se boš zelo težko sprijaznila z manjšim, razen če se bo izkazal za stručkota.
LP
Majhni ne bodo postali veliki, to je dejstvo, lahko pa so prav simpatični.
Naj te potolažim, govorim iz lastnih izkušenj.
Pri prvem seksu in dokler se ne udomačita, zna biti njegova erekcija le “zasilna”, kar pomeni, da ima precej rezerve. Poskrbita za strastno predigro, seksi okolje, vzemita si dovolj časa, ponavljajta, boš videla, da bo njegovo orodje kmalu doseglo zadovoljivo velikost in trdoto. Res je, da vsi položaji niso primerni, a to kmalu ne moti več. Tudi čutenje se bo okrepilo, nekako se tvoja *** navadi na takšno dimenzijo. In stiskanje vaginalnih mišic dela čudeže.
A, ne, ne, če je majhen, ni nič z njim. sem imela enkrat/trajalo je en mesec in se ni uredilo, tko kot svetujete, naj še mal počaka…), bilo je porazno, res nisem vedela, a ga mam not, al ne, a sexam al kaj delam, tud sem samo čakala, kdaj bo konec, bilo mi je brezveze, on pa je zelo užival..
ni hujšega, kot majhen tič, pa fertik. Bolš da se kar sam z vibratorjem, imam ziher več od tega!
p.s.: kurec 24 cm, ti ne rabiš spet dajat komentarjev, s tabo ipak ne bi, ker si kot konj, če je to seveda res, predvidevam pa , da si si tiča meril še z jajci vred..
Meni se je tudi zgodilo, da je imel moški dosti manjšega kot vsi ostali prej. In sem tudi bila skeptična, kako bo vse skupaj potekalo.
Vendar, takšnega seksa še nisem doživela nikdar, kot sem ga z njim. Tu je prišlo na plan dejstvo, da ni vse v velikosti, ampak je v tehniki! In seks z njim mi je pravi užitek.
Punce, iz mojih izkušenja pa pravim, da res niso važni centimetri. Glavno, da je ‘tehničar’.
Ampak to je le moje skromno mnenje!
Uživajte v cvetju,
mojčika
Forum je zaprt za komentiranje.