Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šokantna resnica o Izrael – Palestina konfliktu – ne smete vedeti

Šokantna resnica o Izrael – Palestina konfliktu – ne smete vedeti

“Rojena in vzgojena sem bila kot muslimanka v Egiptu, Kairo. A odrasla sem kot otrok v 50 letih v Gazi. Gaza je bila takrat del Egipta. Hodila sem v šolo v Gazi, kjer smo se učili sovraštva, maščevanja, povračila. MIR NIKOLI NI BIL OPCIJA. Koncept miru je bil nekaj tujega.  Pravzaprav beseda mir nikoli sploh ni bila omenjena v katerikoli mošeji. Poezijo smo citirali vsak dan v šoli, da bi si želeli, da bi umrli kot mučenici. Videla sem deklice, ki so to recitirale in so zraven jokale. Da bi želele, da bi umrle kot mučenke. Naš vrednostni sistem je bil o žrtvovanju, da bi se videli kot žrtve  ali da bi bili mučenci. Da bi šli in pobili vse in umrl kot mučeniki. Žrtev ali mučenik. In nič vmes. Ženske ne gredo v mošejo, toda navajeni smo poslušati delovanje po radiu ali TV. Spomnim se petkovih molitev. Na koncu ceremonije so začeli kleti Jude in nevernike: Da bi Bog uničil Jude in nevernike, tudi kristjane in ne-muslimane. In klical je vse NE-MUSLIMANE sovražnike Alaha. Če odraščaš s preklinjanjem, kot oblika molitve, to čutiš kot nekaj normalnega. Sovraštvo je normalno, ker kdo sem jaz, da bi sodil. Nikoli nisem opazila, da to ni sveto.  Tako sem odrasla. 22 arabskih držav je naredilo vse, kar je lahko, da je naredilo življenje nemogoče za Izrael, da bi obstajal. Arabska liga je zavrnila  palestinskim arabcem, da bi dobili državljanstvo v katerikoli arabski državi. Rodila sem se v Kairu, nikoli nisem dobila državljanstva. Arabska liga želi, da se palestinski problem nikoli ne reši. Agenda arabske lige je, da ostanejo begunci od rojstva do smrti. Ženske, ki so radikalne, celo bolj kot moški, ki bodo promovirale džihad za svoje otroke so bile privzdignjene kot spoštovane ženske v družbi .ČE HOČEŠ, DA JE ŽENSKA SPOŠTOVANA V ISLAMU MORA BITI RADIKALNA, CELO BOLJ KOT MOŠKI. Zato je veliko žensk tiho. Ponosne so, da lahko dajo otroke za džihad. Edini način, da greš v nebesa je ta, da greš in ubiješ nevernika in umreš v procesu. Ni jim bilo dovoljeno, da bi dobili državljanstva in stalno so jih potiskali na meje z Izraelom, da so ohranjali problem živ. Arabci nimajo pomanjkanja zemlje. Sinaj je bil včasih dobesedno puščava. Nihče ni tam živel.

TA MEDNARODNI KONFLIKT ARABSKO-IZRAELSKI JE ZARES UMETEN, NAČRTEN. To ni konflikt zaradi zemlje. Kdorkoli misli, da je to problem zaradi  zemlje je zaveden. Ker ne vidimo resnice. Resnica je, da Arabci, da je nekaj v islamu: ANTI-JEWISH, anti-christinan. Resnica je, da je islam anti-judovski in anti-krščanski. In povedala vam bom zakaj. Ljudje, ki živijo v Gazi se kličejo Palestinci in so lutke arabskega sveta. Ne verjamem, da jih zanima njihova sreča ali dobrobit. Nastavljeni so, da živijo v nesrečnih okoliščinah namenoma, zato, da pokažejo svetu, da so žrtve. Misliš, da bi Savska Arabija, z vsem, denarjem, ki ga imajo, jim ne morejo dati dobrih cest in spremeniti to področje v produktivno. Lahko, a to ni njihov cilj. Tam je skriti cilj. In ne razumem, zakaj tega zahodna kultura ne vidi. Zakaj zahodni mediji tega ne vidijo. Zakaj ne primerjajo življenjskih pogojev GAZE z Egiptom, Sirijo, Jordanom? In če bodo naredili to primerjavo, bodo ugotovili, da je standard višji v Gazi kot v marsikateri arabski državi. ZAHODNI MEDIJI SO PREVEČ LENI, DA BI PRIMERJALI JABOKA Z JABOLKI. Hočejo primerjati jabolka z pomarančami. Zahodni mediji, ne bi smeli biti ignorantski. In potem gredo in vprašajo Izraelce: zakaj ne naredite priznanja za palestince. Nikoli jih ne vidim, da bi vprašali arabce: zakaj na naredite priznanja za Izraelce. Tega nikoli nismo slišali. Vedno slišimo, da imamo teroriste zaradi »okupacije«. Če ne bi bilo zaradi okupacije Gaze, ne bi imeli problema. Vsi problem so zaradi Izraela. Točno tak vtis hočejo narediti.  IN TO JE VELIKA LAŽ, ker sem živela v Gazi kot otrok in bila priča terorizmu proti Izraelu PRED OKUPACIJO Gaze in Zahodnega brega. In naši mediji tega sploh ne vedo. Terorizem proti Izraelu je bil pred  tako imenovano »okupacijo«.  Ljudje, ki so Arabci, trdijo, da delajo sedaj terorizem, ker hočejo svobodo, demokracijo. Ne. DEMOKRACIJE IN SVOBODE NI V NOBENI ARABSKI DRŽAVI….”

No-go cene. Tako demokratične in svobodne kot ves arabski svet (pač kjer oni sedaj v večini živijo, okupirana EU).

.https://www.youtube.com/watch?v=pPzIRijp9Jo

Je sokantno, a ni novica, razen za nekaj izjem.

2. del.

“NE ASIMILIRAJ SE V AMERIKI. TU SMO DA ISLAMIZIRAMO AMERIKO«”
EU? Slovenijo?

“Zelo težko je vedeti resnico, če se zanašaš na arabske medije, če se zanašaš na kulturo okoli sebe. In zaradi življenja v zatiralni skupnosti sem se preselila v Ameriko na koncu 78/79 in moje življenje se je popolnoma spremenilo. Hotela sem obiskati sinagogo in cerkev, ker sem bila radovedna. Mislila sem, da bodo prekleli Arabce, isto, kot smo mi prekleli njih v naših mošejah. Svetost prostora. Molili so za vse. Molili so za mir na svetu. Kako lahko naredimo zemljo boljšo prostor. To je bil popolnoma drugačen način razmišljanja. Nasprotni od tistega, s katerim sem odraščala. Šla sem tudi v mošejo v Los Angelesu. In zato, ker tu dovolijo ženskam vstop, sem mislila, da bo drugačno v Ameriki. Mislila sem, da bo islam v Ameriki tako drugačen. Šla sem v mošejo in slišala anti-semetisem ponovno v mošeji. Rekli so mi: »NE ASIMILIRAJ SE V AMERIKI. TU SMO DA ISLAMIZIRAMO AMERIKO«. Na ameriško kulturo so gledali ponižujoče in počutila sem se zelo neudobno. Rekla sem si, O moj bo, tukaj je agenda. In nikoli nisem šla nazaj. Zadelo me je. Kako lahko to delamo? Kako lahko lažemo? Kako lahko obtožujemo ljudi nečesa, kar mi Arabci zelo dobro poznamo, to smo naredili mi. Kako se to lahko dogaja. Kakšen vrednostni sistem dovoli osebi ali kulturi ali veri da laže in obtožuje sovražnika nečesa, kar vedo, da so storili sami. Vedo, da je bil Osama bin Laden financiram z arabskim denarjem, z denarjem od nafte. Kako lahko obtožijo Jude tega? Poglej zemljevid bližnjega vzhoda. Izrael je komaj viden. Nemogoče je prepričati kogarkoli s IQ jem otroka, da je problem Izrael. To mora zahod razumeti. Ni dobro za nobenega. Arabski svet gnije iz jedra. Vendar tega ne vedo. Njihova vera, voditelji jih učijo, da naj nadaljujejo s sovraštvom, namesto, da bi jim rekli, da se naj pokesajo in najdejo pravega boga. Ljubezen in prijateljstvo. V očeh mnogih muslimanov, islama, si Judje in ne-muslimani (kličejo jih kafir, neverniki): NE ZASLUŽIJO RESNICE. NE ZASLUŽIJO PRAVICE. IN NE ZASLUŽIJO USMILJENJA. Kako se je lahko to zgodilo? In mi to sprejemamo? In ne rečemo ne?

Arabski svet NIKOLI NE BO IMEL SVOBODE IN DEMOKRACIJE.

SOVRAŠTVO JE ŠTEVILKA ENA. Džihad je številka ena. Ubijanje sovražnika je številka ena. Ko si fokusiran na laži in črnjenje, nikoli ne boš imel miru in demokracije. Nihče se tega ne sprašuje. Zakaj vse te laži in črnjenje Judov? Proti Ameriki? Ameriko imenujejo veliki hudič in Izrael mali hudič. Zakaj? Ali veste da na TV Sirija, arabski, Egiptovski TV, stalno, dan in noč lažejo o Judih. To je neverjetno. Bila je oddaja, in niso bili le verski voditelji ampak tudi islamski znanstveniki. Vprašali so: »Veste zakaj je šel Izrael na Haiti, da bi pomagal pri potresu?« Zato, ker je Izrael v resnici želel organe Haitijskih ljudi. To je inteligenca arabskega sveta. Ko intelektualci arabskega sveta tako govorijo, kaj potem pričakuješ od ljudi na ulici? In ali veste zakaj sovražijo? Zato ker dan na dan lažejo in govorijo grozne stvari o Judih. Rabila sem leta, da sem se tega znebila, odstranila iz uma, srca in zavesti.  “

Komur se ne da brati.

Arabski ligi se ne gre za zemljo, ker jo imajo dovolj. Gre se izključno za anti-semetizem in sovraštvo do nevernikov.

Muslimanka je v Los Angelesu dobila jasna navodila: “NE ASIMILIRAJ SE. Tu smo zato, da islamiziramo Ameriko!”

Isto je v EU, Švedskem, Sloveniji…. NO GO cone so pa dokaz – okupirano ozemlje. Najboljši dokaz je, da se to taji in se spreneveda….  dokaz, da resnične tako deluje islam, ker če to ne bi bilo res – bi nekdo odločno rekel: cesar je nag. Pa tega falota še niste videli.

Živite v njihovi laži, dobesedno verjamete pravljicam.

Potem je knjiga Dolga roka Izraela, ki  natančno opisuje nastanek te države laž? V slovenščini je izšla davnega 1981 leta. Dvomim, da je to laž Ampak vsak po svoje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7689, 08.09.2025 ob 16:30

“Rojena in vzgojena sem bila kot muslimanka v Egiptu, Kairo. A odrasla sem kot otrok v 50 letih v Gazi. Gaza je bila takrat del Egipta. Hodila sem v šolo v Gazi, kjer smo se učili sovraštva, maščevanja, povračila. MIR NIKOLI NI BIL OPCIJA. Koncept miru je bil nekaj tujega.  Pravzaprav beseda mir nikoli sploh ni bila omenjena v katerikoli mošeji. Poezijo smo citirali vsak dan v šoli, da bi si želeli, da bi umrli kot mučenici. Videla sem deklice, ki so to recitirale in so zraven jokale. Da bi želele, da bi umrle kot mučenke. Naš vrednostni sistem je bil o žrtvovanju, da bi se videli kot žrtve  ali da bi bili mučenci. Da bi šli in pobili vse in umrl kot mučeniki. Žrtev ali mučenik. In nič vmes. Ženske ne gredo v mošejo, toda navajeni smo poslušati delovanje po radiu ali TV. Spomnim se petkovih molitev. Na koncu ceremonije so začeli kleti Jude in nevernike: Da bi Bog uničil Jude in nevernike, tudi kristjane in ne-muslimane. In klical je vse NE-MUSLIMANE sovražnike Alaha. Če odraščaš s preklinjanjem, kot oblika molitve, to čutiš kot nekaj normalnega. Sovraštvo je normalno, ker kdo sem jaz, da bi sodil. Nikoli nisem opazila, da to ni sveto.  Tako sem odrasla. 22 arabskih držav je naredilo vse, kar je lahko, da je naredilo življenje nemogoče za Izrael, da bi obstajal. Arabska liga je zavrnila  palestinskim arabcem, da bi dobili državljanstvo v katerikoli arabski državi. Rodila sem se v Kairu, nikoli nisem dobila državljanstva. Arabska liga želi, da se palestinski problem nikoli ne reši. Agenda arabske lige je, da ostanejo begunci od rojstva do smrti. Ženske, ki so radikalne, celo bolj kot moški, ki bodo promovirale džihad za svoje otroke so bile privzdignjene kot spoštovane ženske v družbi .ČE HOČEŠ, DA JE ŽENSKA SPOŠTOVANA V ISLAMU MORA BITI RADIKALNA, CELO BOLJ KOT MOŠKI. Zato je veliko žensk tiho. Ponosne so, da lahko dajo otroke za džihad. Edini način, da greš v nebesa je ta, da greš in ubiješ nevernika in umreš v procesu. Ni jim bilo dovoljeno, da bi dobili državljanstva in stalno so jih potiskali na meje z Izraelom, da so ohranjali problem živ. Arabci nimajo pomanjkanja zemlje. Sinaj je bil včasih dobesedno puščava. Nihče ni tam živel.

TA MEDNARODNI KONFLIKT ARABSKO-IZRAELSKI JE ZARES UMETEN, NAČRTEN. To ni konflikt zaradi zemlje. Kdorkoli misli, da je to problem zaradi  zemlje je zaveden. Ker ne vidimo resnice. Resnica je, da Arabci, da je nekaj v islamu: ANTI-JEWISH, anti-christinan. Resnica je, da je islam anti-judovski in anti-krščanski. In povedala vam bom zakaj. Ljudje, ki živijo v Gazi se kličejo Palestinci in so lutke arabskega sveta. Ne verjamem, da jih zanima njihova sreča ali dobrobit. Nastavljeni so, da živijo v nesrečnih okoliščinah namenoma, zato, da pokažejo svetu, da so žrtve. Misliš, da bi Savska Arabija, z vsem, denarjem, ki ga imajo, jim ne morejo dati dobrih cest in spremeniti to področje v produktivno. Lahko, a to ni njihov cilj. Tam je skriti cilj. In ne razumem, zakaj tega zahodna kultura ne vidi. Zakaj zahodni mediji tega ne vidijo. Zakaj ne primerjajo življenjskih pogojev GAZE z Egiptom, Sirijo, Jordanom? In če bodo naredili to primerjavo, bodo ugotovili, da je standard višji v Gazi kot v marsikateri arabski državi. ZAHODNI MEDIJI SO PREVEČ LENI, DA BI PRIMERJALI JABOKA Z JABOLKI. Hočejo primerjati jabolka z pomarančami. Zahodni mediji, ne bi smeli biti ignorantski. In potem gredo in vprašajo Izraelce: zakaj ne naredite priznanja za palestince. Nikoli jih ne vidim, da bi vprašali arabce: zakaj na naredite priznanja za Izraelce. Tega nikoli nismo slišali. Vedno slišimo, da imamo teroriste zaradi »okupacije«. Če ne bi bilo zaradi okupacije Gaze, ne bi imeli problema. Vsi problem so zaradi Izraela. Točno tak vtis hočejo narediti.  IN TO JE VELIKA LAŽ, ker sem živela v Gazi kot otrok in bila priča terorizmu proti Izraelu PRED OKUPACIJO Gaze in Zahodnega brega. In naši mediji tega sploh ne vedo. Terorizem proti Izraelu je bil pred  tako imenovano »okupacijo«.  Ljudje, ki so Arabci, trdijo, da delajo sedaj terorizem, ker hočejo svobodo, demokracijo. Ne. DEMOKRACIJE IN SVOBODE NI V NOBENI ARABSKI DRŽAVI….”

No-go cene. Tako demokratične in svobodne kot ves arabski svet (pač kjer oni sedaj v večini živijo, okupirana EU).

.https://www.youtube.com/watch?v=pPzIRijp9Jo

to so čiste laži ki jih trosijo židovski troli, da lahko brez slabe vesti še naprej izvajajo genocid v gazi in pobijajo otroke in ženske – ti si židovski trol, takšnih je po planetu na tisoče, ki opravičujejo morijo pobijanje smrt, pohabljanje, rušenje domov, skratka katastrofo- morilci židovski

“to so čiste laži ki jih trosijo židovski troli, ”

Niso, ker smo točno to gledali na TV. Kako urijo otroke v vrtcu, da pobijajo Izralece in če so ubiti, potem jih častijo kot mučenike.

Šarija je jasna. Šarija ima takijo, zavestno laž… džihade… plenjenja in spletko…

Kdor ima vsaj malo mozga ve, da laže tisti, kogar to vera uči. In to uči le islam. Krščanstvo uči kontra – ne laži.

Kdor ni ravno debbil, mu je hitro jasno, že če samo pozna malo naukov.

In zakaj so se Izraelci naselili v tujo deželo in zakaj so KRADLI hiše Palestincev? Preberi si, kako so isto znani družini Hadid ukradli hišo, ker jim je pripadala, ker so Židje.

Kdor je vsaj malo razgledan in spremlja kaj več kot možgano-pralske main stream medije, je to že slišal ali prebral.

Zakaj pri Židih ne gre za delitve na  zioniste in poštene ljudi, za Aškenaze in Sefarde? Ker so enotni v lažnem prepričanju, da so izbrani narod in držijo skupaj v svoji izprijenosti. Vedno.

ŠL0NGŠLANK, 08.09.2025 ob 19:10

to so čiste laži ki jih trosijo židovski troli, da lahko brez slabe vesti še naprej izvajajo genocid v gazi in pobijajo otroke in ženske – ti si židovski trol, takšnih je po planetu na tisoče, ki opravičujejo morijo pobijanje smrt, pohabljanje, rušenje domov, skratka katastrofo- morilci židovski

Kakšne laži, če o tem govori nekdanja muslimanka … Daj no, saj nisi menda tako neumen, da boš rekel, da pridejo muslimani v razviti svet z željo po dejanski asimilaciji. Zanima me, ne kaj si mislite o konfliku Gaza – Izrael, ampak o razmišljanju muslimanov in pomembnosti, da bi bili vsi muslimani.

In kje je šokantna novica? Kup sranja in nakladanja ni nič novega!

Sori, ampak, kolikor se lahko obsoja muslimane, toliko se lahko tudi Zide.

Kolikor obsojamo Rusijo, toliko lahko tudi Ukrajino.

In v situaciji spora med dvema, sta obicajno kriva oba.

Zivimo v civiliziranem svetu, kjer se pravica ne uveljavlja na tak nacin da ce te kdo sovrazi in je pobil pol tvoje familije, ti pobijes celo njegovo. To ni nacin in je vreden obsojanja.

Torej obsojamo muslimane, zide, Putina in Zelenskega.

obsojanje, 09.09.2025 ob 11:34

Sori, ampak, kolikor se lahko obsoja muslimane, toliko se lahko tudi Zide.

Kolikor obsojamo Rusijo, toliko lahko tudi Ukrajino.

In v situaciji spora med dvema, sta obicajno kriva oba.

Zivimo v civiliziranem svetu, kjer se pravica ne uveljavlja na tak nacin da ce te kdo sovrazi in je pobil pol tvoje familije, ti pobijes celo njegovo. To ni nacin in je vreden obsojanja.

Torej obsojamo muslimane, zide, Putina in Zelenskega.

dej nehi no izenačevati. To kar počnejo židi s palestinci je nezaslišano to so genocidniki, morilci prve klase. a lahko primerjava – sosed ti je parkiral avto pred vhod tvoje hiše in naslednji dfan počakaš da gredo vsi v službe, šole, nato pa jim porošiš hišo s štirimi bagri, vsak na svoji strani hiše- in sedaj si frejer+, ker si se mu maščeval

Ni opravičila za pobijanje otrok.

Za otroki in ženskami se skriva Hamas. Uporabljajo jih za živi ščit. Ker oni ne častijo življenja, pravijo, da če umreš, greš itak v Alahova nebesa.

Ima Hamas opravičilo za to?

Kako lahko leva “inteligentna” klika tako naseda? Pa to so pa res prave OFCE, brez svojih možganov.

Kar pravi levi medij, samo to je za njih sveto. Nič niso boljši od islamskih teroristov.

H0MER, 09.09.2025 ob 13:03

dej nehi no izenačevati. To kar počnejo židi s palestinci je nezaslišano to so genocidniki, morilci prve klase. a lahko primerjava – sosed ti je parkiral avto pred vhod tvoje hiše in naslednji dfan počakaš da gredo vsi v službe, šole, nato pa jim porošiš hišo s štirimi bagri, vsak na svoji strani hiše- in sedaj si frejer+, ker si se mu maščeval

Saj o tem govorim, obsoja naj se vsako nasilje, cetudi gre za povracilo in cetudi nekaj traja sto let in drugo par let, cetudi je eno pest v nos in drugo pretep, naj bo Gaza, Izrael, Ukrajina ali Rusija, vsi imajo svoje maslo na glavi in vsi so vredni obsojanja!

Kaj bo svet naredil, da se to neha?

Btw, v Gazi se krsijo vsi mednarodni zakoni, ko so resevalci, medicinsko osebje in pripadniki Rdecega kriza po mednarodnem pravu zasciteni, a Izraelci tega ne upostevajo, ce ze svetu ni mar za civiliste in otroke, bi se morali drzat vsaj zakonov, zakaj se ne?

Anonimno 3294, 09.09.2025 ob 13:26

Za otroki in ženskami se skriva Hamas. Uporabljajo jih za živi ščit. Ker oni ne častijo življenja, pravijo, da če umreš, greš itak v Alahova nebesa.

Ima Hamas opravičilo za to?

Kdo je bolj kriv?

Tisti, ki seskriva za zensko in otrokom ali tisti, ki jih pobije?

Po moje oba, kaj pa po tvoje?

Je opravicljivo, da pobijes desettisoce zensk in otrok, da ubijes sto teroristov? Kolateralna skoda, a ne, tako kot je bilo pol milijona iranskih otrok za amerisko vlado?

S cim opravicujes poboj pripadnikov Rdecega kriza?

Kaj so krivi zdravstveni delavci, da jih sname snajperist, ko hocejo pomagat ranjenim civilistom? S cim to opravicujes?

obsojanje, 09.09.2025 ob 13:39

Kdo je bolj kriv?

Tisti, ki seskriva za zensko in otrokom ali tisti, ki jih pobije?

Po moje oba, kaj pa po tvoje?

Je opravicljivo, da pobijes desettisoce zensk in otrok, da ubijes sto teroristov? Kolateralna skoda, a ne, tako kot je bilo pol milijona iranskih otrok za amerisko vlado?

S cim opravicujes poboj pripadnikov Rdecega kriza?

Kaj so krivi zdravstveni delavci, da jih sname snajperist, ko hocejo pomagat ranjenim civilistom? S cim to opravicujes?

Pardon, iraskih otrok, 500.000 otrok, Medeleine Albright je menila, da je to kolateralna skoda in upraviceno.

v vojni je vojna za vse, še posebej, če je takšna gverilska. saj so partizani delali na enak način. pa če verjameš medijem so v gazi itak samo zdravnice, ki imajo pri 34 že 10 otrok, pa novinarji (slučajno s kakšno bombo v rokah) pa delavci rk in drugo. Če bi hoteli zadevo rešiti, potem bi morali lepo razdeliti državo na dva dela.

“In kje je šokantna novica? Kup sranja in nakladanja ni nič novega!”

Šokantna novica je, da je ta konflikt umetno ustvarjen zaradi sovraštva do Judov in ostalih nevernikov.

– Ne gre se za zemljo, ker jo imajo dovolj in tudi prej je bila tam samo in le nenaseljena puščava. Take zmelje je v njihovem svetu nenormalno veliko.
– Ne gre se za demokracije in svobode, ker v islamskem svetu NE POZNAJO DEMOKRACIJE IN SVOBODE.

Gre se izključno za izbris nevernikov, Izraela.  To najbolje pojasni zakaj bližnji vzhod, nekoč 100 % krščanski in judovski je danes islamski… Kako je Turčija iz 100 % najbolj razvite države na svetu s krščanstvom, postala  zaostala islamska država.

Kdor ni ravno zabit, mu je hitro jasno zakaj se v resnici gre.

Sej če ne dojamete, kaj berete,…. potem ni čudno da je tako kot je.

“v vojni je vojna za vse, še posebej, če je takšna gverilska. saj so partizani delali na enak način. pa če verjameš medijem so v gazi itak samo zdravnice, ki imajo pri 34 že 10 otrok, pa novinarji (slučajno s kakšno bombo v rokah) pa delavci rk in drugo. Če bi hoteli zadevo rešiti, potem bi morali lepo razdeliti državo na dva dela.”

WTF…  Še en debil, ki ni dojel zakaj se v resnici gre.

Berem vaše komentarje in NE DOJAEMTE folk?

Vaš IQ mora biti res majhen.. sorry, ampak tako je očitno. SE pa najde izjema ja.

“Ni opravičila za pobjanje otrok?!”
Če bi prebral bi videl da so strenirani da so lahko samo
a. KLAVCI.
b. ŽRTVE.

IN NIČ VMES.

WTF IMATE V GLAVI FOLK? ZELJE?

V glavi imajo celo kup proti židovske propagande, ki jo vsak dan konzumirajo preko medijev, ker jim to poteši lakoto po sovraštvu do zidov. Njih ne zanima resnica, niti to da je več kot pol novic izmišljenih o tem kaj se tam dogaja. Ne zanima njih kako arabskimi otrokom možgane perejo od malega in jim obljubljajo mučeništvo in s tem nebesa. Dokler so Židje v igri jim prihaja, njih ne brigajo črnci v Afriki in vojne tam. Zakaj?  Ker ni Židov zraven.

Ok. Še bolj poenostavljeno.

Palestina je umetno zrežiram projekt arabske lige za izbris Izraela.  V ISLAMU DEMOKRACIJE IN SVOBODE NI. Krščanske manjšine in ostale so zatirane stalno in plačevati morajo davek za nevernike, za zaščito, pravic pa kljub temu nimajo.

Kar gledate je pravljica za otroke, da še vi zasovražite Izrael.

V glavnem. KAKO JE MOŽNO, DA JE ZAHODNJAK TAKO GLUP KO MAJMUN?

KDAJ SE JE ZAHODNJAK SPREMENIL V ČELAVEGA BREZMOŽGANSKEGA MAJMUNA?

Mislim, da je to glavno vprašanje.

Verjamete v idiotske kovid zarote in kemtrail zarate ampak najbolj očitne pa ne dojamete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close