Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sok rdeče pese

sok rdeče pese

Morda kdo ve kje bi kupila naraven sok rdeče pese? Poznam sokove, ki so naprodaj v trgovinah, pa me vseeno zanima še za domačo proizvodnjo.
Hvala.

Najbolje da kupiš sokovnik in ga sama delaš! Moji ženi pa pri slabokrvnosti zelo pomaga Endovital – sirup rdeče pese z medom.

Kupi peso in naredi sama doma sok v sokovniku,lahko dodaš še kakšno jabolko in malo medu .
Dobiš krasen naraven sok.

l.p.

Nam je najbolj pomagal Floradix Floravital pri pomankanju železa.

Torej: poznam Floradix in ostale preparate,ki se uporabljajo ob pomanjkanju železa,tudi Endovital. Vendar razmišljam, da bi raje začela s sokom rdeče pese.Ker pa so kvalitetni sokovniki izredno dragi in ker bi ga uporabljala le krajše obdobje,se mi nakup ne splača.
V mislih sem imela bolj kako pridelavo doma, na kmetiji,prodajo na tržnici,dnevno sveže stisnjenega.

Kaj pa, če bi zmiksala v mešalniku, dodala vodo in med, jabolko…in potem precedila skozi cedilo. Seveda, če mešalnik imaš.

Saj ni treba imeti najdražjega sokovnika, le zakaj. Jaz imam enega za 30 € in dela super sokove iz zelenjave. Pesin sok je treba takoj, ko je narejen, popiti. Če ga pustiš nekaj časa, tudi če v hladilniku, ni več enako učinkovit, zato se te svari brez konzervansov ne obnesejo.
Kupi na tržnici rdečo peso, daj zraven eno jabolko in sok limone in po tem se boš super počutila in kri bo zelo dobra. Jaz to počnem že več let, včasih dam zraven še kakšne grozdne jagode ali pa mandarino, ker je pesin okus kar malo zoprn. Tako ga malo izboljšaš. Naredi si to vsako jutro in boš hitro videla učinke.

Sem gledala samo po spletu in cenejšega sokovnika od 200 euro nisem našla…katero znamko imaš ti?
Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close