Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sok aronije

Sok aronije

Pozdravljeni

Pije kdo sok Aronije bio 100% ? Kako je pa to navzgraužen trpki okus.

Imamo svoje aronije in delamo svoj sok. Mi mešamo v smoothie. Aronija je zdravilo, gre malo.

Meni je prav dobra zadeva – a kot pravi Soft, domača izdelava in zmešan z vodo. Sam bi bil čisto prehud in bi ga samo po žličkah.

delam sama doma, tega se več kot 1 dcl na dan sploh ne sme popit in ni za žejo.

En odpre temo in si sam odgovarja ??

Če jaz odprem temo da proizvajam mocarelo, a jo tudi vi? ?? Res izpod kritike ta forum

Kot da je tak problem narediti sok od aronije? Ne morete biti fovš ljudem, ki DELAJO. Torej zavidaš kaj, delo? Trud? Matranje? Imamo manjši nasad aronij in ja, itak delamo sok. Pa še kaj drugega tudi. Ampak če človek to napiše na forum, izpade da se hvali. Eni se s tem radi ukvarjamo, drugi pač z drugimi zadevami.. ne razumem zakaj obtožujete kar povprek, razen klasične fovšije, seveda.

No, da se sedaj pohvalim, da sem letos že naredila jagodni sok, češnjev kompot, bezgov sirup, sirup smrekovih vršičkov, metin in melisin sirup, regratov sirup, trpotčev se še pajca pod zemljo, sedaj bodo marmelade na vrsti, sok rdeče pese, korenčkov, hruškov, breskov, lani sem naredila mešanico: breskev, cimberle in korenček in je izpadel top! Skuhala sem teranov liker, sicer vino od kmeta, ne moje. Da bom poštena. Letos se bom lotila prvič figovega vina..

Pa še kaj verjetno.

Bravo Softi, kar pohvali se s tem! Saj je delo.

Naši imajo pa velik (no… ogromen) grm aronije na vrtu in to je dovolj za kar nekaj soka in marmelade.

Odgovor na objavo uporabnika
En velik kurac delate doma, 01.06.2023 ob 22:30

En odpre temo in si sam odgovarja ??

Če jaz odprem temo da proizvajam mocarelo, a jo tudi vi? ?? Res izpod kritike ta forum

Tu pa res nihče nikomur nič več ne verjame. Temo sem odprl sam in nisem registriran zbolel sem in moram paziti kaj pijem dovoljen mi je sok aronije , črnega ribeza , voda . Alkohola ne pijem že leta ni vse izmišljeno. Vsem , ki ste odgovorili hvala za odgovore.

Petrak – Peter

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close