Šoferji
Nikoli ne posplošujte
Tudi moj je šofer in ima ravno 40 let pa sem prepričana da bi bil všeč večini od vas. Sploh ni majhen , ni zavaljen ima vsak dan oprane lase, nikoli ne smrdi po švicu, ker se zjutraj stušira, potem pa uporabi deodorant Old Spice.( ki mimogrede res drži 24 ur) Razgledan je ravno tako ali pa še bolj kot marsikdo , ki dela v kakšni pisarni..
Je duhovit in prijeten sogovornik in nasploh ga imajo vsi v družbi radi
Če pa se mu na tovornjaku kaj pokvari in da nase kombinezon za mehanike in je ves umazan od olja , pa se mi zdi še bolj seksi.
Seveda ima tudi on svoje napake, nasplošno pa sem prav zadovoljna z njim, pa čeprav imam sama višjo izobrazbo
Tudi jaz imam včasih asociacije na plešaste bankirje , presušene poštarje…
In nikoli ne reci nikoli…
Večkrat se pri branju pogovorov na tem forumu sprašujem, zakaj ljudje najprej zagrabijo tisto, kar sploh ni pomembno in zakaj ne poskušajo razumet bistva nekega sporočila.
Tista opazka o izobrazbi je bila mogoče brez veze , se je pa iz vseh prejšnjih sporočil dalo prav čutiti neko negativno mnenje o šoferjih , kar je očitno imelo vezo z njihovim poklicem .
Hotela sem pa povedati samo to , da sploh ni pomembno kaj je nekdo po poklicu , ampak je pomembno samo to kakšen je kot človek in da ne moremo na osnovi poklica govoriti o tem ali nam je všeč .
Izobrazba je, kar se mene tiče ( pa vem da vsi ljudje ne mislijo tako) še najmanj pomembna pri odnosih med dvema človekoma.
Kakorkoli že, jaz imam svojega šoferja po petnajstih letih zakona še vedno zelo rada ..
Forum je zaprt za komentiranje.