Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavec si je odrezal jajca

Sodelavec si je odrezal jajca

Sodelavec copata pravi da ima žena probleme s tabletami zato se je on žrtvoval in si šel jajca odrezat na kliniko. Seveda piše in vsi zagotavljajo da je to čist simpl in si še isti dan doma, naslednji že na šihtu – no ja, on je na bolniški že 3 mesece saj ima vnetja pa zagnojitev pa ne vem kaj še. V opozorilo vsem ki bi si šli radi jajca odrezat raje uporabite kondom ali prisilite ženske na tablete!

Saj ne odrežejo jajc, samo semenovod prerežejo.

heheheheheh, to pa je bila očitno invazivna metoda, torej je ta tvoj sodelavec po novem tetko.

Ti pa tud vse verjames. Na bolniski je ker zdaj koncno sprosceno skace po zeni

dobro si me nasmejal/-a. Jajca si je šel odrezat!? Vazektomija ne pa rezanje jajc. Hahaha. No ja, kastriran je bil verjetno že pred posegom.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj mu ni jasno, 22.01.2025 ob 14:01

Sodelavec copata pravi da ima žena probleme s tabletami zato se je on žrtvoval in si šel jajca odrezat na kliniko. Seveda piše in vsi zagotavljajo da je to čist simpl in si še isti dan doma, naslednji že na šihtu – no ja, on je na bolniški že 3 mesece saj ima vnetja pa zagnojitev pa ne vem kaj še. V opozorilo vsem ki bi si šli radi jajca odrezat raje uporabite kondom ali prisilite ženske na tablete!

J… se. Žri ti tablete.

Ti garantiram, da sodevec “z odrezanimi jajci” (lol) nima nobenega vnetja pač pa se je znašel, vleče bolniško in skače po babi, ker ste v firmi, kakor je seveda primerno za ta forum, očitno sami biseri in veleumi, en bolj brihten od drugega, tako da mu je to omogočeno

ti si res pravo tele, ne odrežejo jajca

Zanimivo, kako trdna prepričanja, čeprav je dandanašnji izjemno lahko izvedeti, kaj je to vazektomija.Naj te pomirim, jajc ne odrežejo.

Kondomi so zakon

.

Se vidi, kako smo še zaplankani. Več kot 30 let nazaj sem se pogovarjala s teto iz Anglije o kontracepciji, pri njih grejo v glavnem moški na vazektomijo, ker je veliko lažji poseg, kot pri ženski.

Je imel pa res smolo, da je prišlo do komplikacij. To je enostaven poseg, seveda pa lahko pride do komplikacij, kot pri vsakem operativnem posegu.

Avtorica, vemo, kako to gre pri teh stvareh, pri ljudeh, kot si ti.

Če bi imela tvoja hčerka takšnega moškega, bi rekla, kako ima fajn moškega.

Če bi pa šlo za tvojega sina, bi pa rekla, da je moški copata, ženska pa zmaj.

Moški niso nerazmišljujoči, nesposobni  bebci, da bi se za nekaj odločali samo zato, ker je ženska tako rekla.

Avtor, ti bi se moral kastrirat, ker taki, ki bi nekoga v nekaj silili (beri tabletke) se nebi smeli razmnoževati.

Tvoj kolega je pa samo brihten da vleče bolniško. Moj je šel v petek na poseg, v ponedeljek je šel normalno v službo, pa ne sedi samo v pisarni ampak gre tudi na teren.

Avtor, malo si se usral, a? 🙂

Bi rekla, da si TI copata.

Mislim da tebe bolj boli, kot pa tvojega sodelavca. hahaha…..

Nekam se mi treseš….

🙂

Ampak ti se itak nimaš nič za bat, ker si brezjajčnik. Že tole tvoje pisanje je totalno brezjajčno.

Vazektomija se reče, sem jo opravil že pred leti, z ženo več sexava pa bolj dolgo mi stoji lahko 2uri pa trd ko beton imam 50let vsaj 3x na teden pa še ljubico imam pa še kaksen par vcasih prav pride..bolj star bolj nor..če rabi kdo info lahko tudi na tonimarin7386@gmail.com

Škoda, da ne režejo tudi jezikov in prstov, bi lahko svetu naredili uslugo in jih tebi porezali oboje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close