Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sočni ogabni pljunki

Sočni ogabni pljunki

Ta tema je namenjena predvsem moškemu spolu. Ko s prijateljico hodiva po opravkih po Ljubljani mnogokrat opažava, da predvsem moški sočno pljuvajo vse okoli sebe. Ti pljunki so tako nagravžni, da se raje obrneva vstran, ker nama je slabo.

Ko čakava na avtobus na bavarcu se to znano pljuvanje ponovi, kakmor koli se za trenutek ozreva. Da si ne bo kdo predstavljav, da sovraživa moške, prav nasprotno, ena ima moža, druga fanta in ljubiva ju.

Zanima naju, zakaj je tako prijetno pljuvat tiste mastne pljunke, ki jih privlečejo iz pete? Ko sva z enim takim pljuvačem napletli prijeten pogovor, je za čuda nehal pljuvat. Nakar sva se namenoma odstranili in on je spet začel:-)))))) po znanem receptu.
Na avtobusu, kjer sva vstopili pa začuda ni nihče pljuval, le zakaj ne?

No pljuvači z mastnim ogabnim pljuvanjem na dan z besedo. Mogoče pa nimate robčkov ali pa varčujete:-))))))))))))))

Fuujjjj! Nimam pojma.

Ja, krasen naslov. Grem kar bruhat.

Odgovor na vprašanje: med takšnimi in tam se gibljeta. Sploh se ne spomnim, kdaj bi videla kakšnega pljuvajočega. Bolj mi padejo v oči urejeni, dišeči in “fejst fantje”, če že.

Sicer imajo fantje v avtih tudi eno navado, ki ni shic in jo prakticirajo, ko mislijo, da jih nihče ne gleda, čeprav se v vzvratnem lepo vidi… No, to je pa že druga zgodba.

Sicer pa počakajmo na moški odziv.

Očitno so ti pljunki za tipe neposreden dokaz ravni testosterona ali kaj?

Kaj šele tisti, ki si čisto brezsramno popravljajo in nameščajo mednožno bogastvo …

To pa (ponavadi) ni v zvezi z ženskami in drugimi, pač pa je preprosto kdaj treba malo namestiti stvari…
kar človek sicer res lahko izvede na različno očitne načine.

in, kaj to koga briga?

Pluvam zato, da si dvignem svoj EGO.

Pluvam zato, da pokažem, da imam velzga tiča

Samo, da je slina zdrava:)

Na kavici na terasi je fajn opazovat mimoidoči moško svet- prilepiš oči na dobrega tipa in si že zamišljaš “uff” pol pa te doleti tisti pogled ogabnega pljunka. Sva tudi z možem že razglabljala o tem (še ga nikoli nisem videla pljunit), pa mi pove, da tudi on pljuva na treningu kao, da je pač bolj higiensko slino izpljunit kot pa požret- sem ga opozorila, ko bom šla na njegovo tekmo, če ga vidim pljunit, mu pred vsemi naredim takšno sramoto, da nikoli v življenju ne bo niti upal pogledat igrišča, ne da bi še treniral.
Po moje je to pri nekaterih ena velika nezavedajoča razvada, drugi, ki pa nimajo pošlihtano v glavi, pa imajo občutek, da si s pljuvanjem dvigujejo ego ( v resnici pa je ravno obratno).
ZATO MOŠKI, KI ŽELITE POKAZAT SVOJ EGO IN PRITEGNIT ŽENSKI SPOL, SE KONTROLIRAJTE IN SVOJE PLJUVECE PRIHRANITE ZA STRANIŠČNO ŠKOLJKO, ČE VAM JE OGABNO POŽRET SVOJO SLINO.

ja ja, tako delajo ‘prave gospe’.

Ogabno do amena, res. Potem pa se najde folk in pritožuje, ker nek kadilec vrže na tla ogorek. Ogorek se lahko vsaj pomete, tiste ogabne pljunke pa se samo razmaže (recimo pred trgovino).

Moj sosed je danes štihal svoj vri in tako ogabnooooooooo pluvallllllllll, da bo sigurno vsa zelenjava dobro pognojena. Lansko leto mi je ponujal krasno solato, bljekkkkkkkkkkk.

Grozno, to so pa res problemi..

Če bo šlo tako naprej, bo zmanjkalo umetnega gnojila, pa še zdravo ni, zato kar veselo na tiste mastne plunke, še prodajal se bojo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close