Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Socialna pomoc

Socialna pomoc

Pozdravljeni. Ostala sem brez sluzbe in bi ta mesec, danes, morala prejeti 1. Socialno pomoc, so potrdili na CSD. Rekla mi je, da bi do 11 ure morala biti nakazana, pa je jaz nimam. Je kaj narobe? Noben se mi vec ne javi na telefon. Ste jo vsi ze prejeli?

Svetujem, da počakaj še kakšno uro, oziroma do popoldne. Pri nakazilih so namreč zelo počasni.

Tudi jaz še je nimam nakazano. Pa sem jo prejšni mesec dobila nakazano 21.

Kdo ve kaj se danes dogaja z nakazilom dsp, ljudje čakajo pri bankomatih, da bi

dvignili, plačali položnice, si nakupili hrano, zakaj  nakazujejo tako pozno, ljudje

ne morejo kupit hrane, naj bojo do štirih popoldne lačni….

mislim sita vrana lačni ne verjame, tu so tudi bolni ljudje, sladkorni, ko mora jest….ma kam gre to….vse se draži, ne moreš dočakat datuma ,na minimumu…

po eni strani se sploh ne čudim, da nimate služb.

ni važno samo, kdaj csd nakaže, ampak tudi, kdaj banke prenakazujejo denar.

za službo dobit moraš biti vsaj malo razgledan in funkcionirat v različnih situacijah…

So tervali, ko gredo nakazila. Banke tudi ob različnih urah poknjìžijo. Npr. nekdo nakaže ob 9h, na banki pa knjižico ob 13h. Do 14 30 gre pa isti dan naprej. Načeloma, če gre stvar naprej do 13-14, imate na računu isti dan, položnice knjižijo drugi dan ko plačaš.

Pa kaj je ratalo s tem folkom? Takega stanja imam zadosti. ?

Sem dobila nakazano potem 2 uri kasneje ,torej po 13: 30 h.

Odgovor na objavo uporabnika
saj ni čudno, 21.07.2021 ob 16:11

po eni strani se sploh ne čudim, da nimate služb.

ni važno samo, kdaj csd nakaže, ampak tudi, kdaj banke prenakazujejo denar.

za službo dobit moraš biti vsaj malo razgledan in funkcionirat v različnih situacijah…

Banke so tudi v popolni korona krizi – vprašanje, koliko zaslužijo, ko dve uri dodatno  po 11. ali 12. uri dopoldan obračajo ta  socialnotransferi denar…

Poznene ko jo dvignem, dlje jo imam.

Čisto nič, banke imajo izgubo, če čez noč ‘drži jo’ denar.

V slovenskih novicah je Jelinčič objavil, da je nekdo dobil 702,18 evrov socialne pomoči in 189 evrov socialnega dodatka. Datum je 21.5.2021.

Kako je to mogoče? Kolikor vem je socialna 400 evrov, če si prostovoljec je pa 500 evrov?

Mogoče izredna socialna pomoč ?

In kaj  se ta mafija briga za socialne podpore, če ne bi pokradli države, bi bilo lahko manj socialcev

Radovedna511, 21.07.2021 ob 11:26

Pozdravljeni. Ostala sem brez sluzbe in bi ta mesec, danes, morala prejeti 1. Socialno pomoc, so potrdili na CSD. Rekla mi je, da bi do 11 ure morala biti nakazana, pa je jaz nimam. Je kaj narobe? Noben se mi vec ne javi na telefon. Ste jo vsi ze prejeli?

Delat se spravi, edina skrb ti je kdaj bo socialna prišla na račun! Get a life

Zlatolaska694, 21.07.2021 ob 19:25

Delat se spravi, edina skrb ti je kdaj bo socialna prišla na račun! Get a life

Ti pa pojdi politikom ta zadnjo plat lizati!

Ja veš kako je to mogoče kot so ti že odgovorili, lahko je izredna pomoč.

Se vidi ,da po prejemnikih pomoči najbolj pljuvajo desni in nacionalisti.

Pozdravljeni! Socialna pomoc odobrena od 1.7 do 30.9 .. do danes se nic nisem prejela . Mogoce gdo ve ali se v tem primeru 21.8 dobi dvojno(se za mesec julij)? Hvala za pomoc. Lp

DSP se nakazuje 21ga v mesecu.

Pozdravljeni.

Le dopolnim zgornji odgovor: Nakazuje se 21. v mesecu (vcasih, npr. vikend, praznik, je lahko sosednji datum, imajo pa VSE datume tekocega leta tudi objaljene na njihovi spletni strani), in sicer za pretekli mesec. Gospa, za mesec julij torej prejmete 21. avgusta. SRECNO NAPREJ!

le dopolnim, 03.08.2021 ob 08:47

Pozdravljeni.

Le dopolnim zgornji odgovor: Nakazuje se 21. v mesecu (vcasih, npr. vikend, praznik, je lahko sosednji datum, imajo pa VSE datume tekocega leta tudi objaljene na njihovi spletni strani), in sicer za pretekli mesec. Gospa, za mesec julij torej prejmete 21. avgusta. SRECNO NAPREJ!

Izplačuje se za tekoči mesec, torej bi morala dobiti 21.7. če je odločba bila narejena pred 10.7., če ne pa 11. avgusta za julij in 20. avgusta za avgust.

vse piše, 03.08.2021 ob 09:34

Izplačuje se za tekoči mesec, torej bi morala dobiti 21.7. če je odločba bila narejena pred 10.7., če ne pa 11. avgusta za julij in 20. avgusta za avgust.

Popravek –  če je dobila odločbo narejeno pred 12.7., bi morala denar za julij prejeti 21.7.

če kasneje, bi morala za mesec julij dobiti denar 2.8.

Za mesec avgust bo dobila denar 20.8..

Najlepsa hvala obema za odgovor! Odlocbo sem dobila sele vceraj,pise pa od 1.7 zato sem nekako predvidevala da avgusta dobim tudi za nazaj..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close