Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Socialna anksioznost

Socialna anksioznost

Nekaj dni nazaj sem poslušala en video na youtube-u o tem, da je zmotno prepričanje, da so samo introverti socialno anksiozni. V videu dr. pove, da so tudi ekstraverti socialno anksiozni.

Ne vem, kaj je res in kaj ne, vem pa, da bi se rada družila s kom (po tem, ko si napolnim baterije), a nekako ne znam pravilno komunicirati. V eni drugi temi je nekdo na neko žensko objavo komentiral, da pa samo nima prave družbe. Ne vem, kje in kaj je problem.

Sedaj gledam za petek za en dogodek, pa kolebam, ali iti ali ne iti. Vstopnice še nimam. Sprašujem se, kaj bom tam počela sama. Sem že bila zunaj popolnoma sama in recimo nihče ni pristopil (ne ženska ne moški). Ne vem, ali sem tako usekana, ali grdo izgledam ali kaj, da me nihče ne ogovori.

No, pa saj so že bili dogodki, ko me je kdo ogovoril, sam na tem zadnjem je bila pa prava tema. Morda zato, ker sem se bolano napila, ampak to sem šla reševat neko ljubezensko travmo – pustimo to.

Ne vem ali iti ali ne, razdvaja me nek dvom. Po eni strani si želim družbe, po drugi strani ne bi nekih debilov ob sebi. Nisem pa nekaj aktivna tako, da bi imela kakšne hobije ali karkoli za se pogovarjat. Rada poslušam zgodbe, prigode. Nisem pa tako, da bi kar pristopila h nekomu in ga ogovorila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close