Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek socialci taki in drugačni v našem kraju

socialci taki in drugačni v našem kraju

Poznam kar nekaj primerov kako samohranilke in nič vredne familije izkoriščajo  socialno pomoč.

Kdo to denarno pomoč sploh nadzira popolnoma nobeden ,vsa okolica jih pozna in se čudi kakšni kreteni so na CSD -ju da to ne opazijo.

Oče mati nikjer ne delata, nafu kala sta tri otroke pomalem ga pijeta v najetem stanovanju,oba kot nevem kakšna reveža na denarnem področju najraje pa izkoriščajo zdravstveno stisko da ne more ali da niso zmožni za delo.

In to goljufijo terajo naprej v nedogled,nihče se ne zgani ,nobeden nič ne ukrepa.

Ko gledam to se mi obrača, pa to ni osamljen primer.

Na vseh področjih so deležne te proklete pofu kane pomoči ,ki jih mi davkoplačevalci pošteno plačujem za to gnilobo,ki ni za nobeno rabo.

Sprašujem se ali se splača biti danes pošten davko plačevalec?

Ne ne splača se biti ,ker če drugi niso zakaj bi pa mi morali bili zaradi tega pošteni.

Moral bi si ogledat Celovske dvore.    Kot da su na drugem planetu , kar se tice obnasanja, kulture, jezika, vzgoje….

Ne samo Celovški dvori, tudi drugje je tako. Ta spodnji štepajo otroke kot nori, starši brez službe in cele dneve doma, 4 komadi v enosobnem stanovanju, otroc zastonj v vrtcu a v garaži nov bmw.

Odgovor na objavo uporabnika
je bem ti socialci, 09.10.2021 ob 07:54

Poznam kar nekaj primerov kako samohranilke in nič vredne familije izkoriščajo  socialno pomoč.

Kdo to denarno pomoč sploh nadzira popolnoma nobeden ,vsa okolica jih pozna in se čudi kakšni kreteni so na CSD -ju da to ne opazijo.

Oče mati nikjer ne delata, nafu kala sta tri otroke pomalem ga pijeta v najetem stanovanju,oba kot nevem kakšna reveža na denarnem področju najraje pa izkoriščajo zdravstveno stisko da ne more ali da niso zmožni za delo.

In to goljufijo terajo naprej v nedogled,nihče se ne zgani ,nobeden nič ne ukrepa.

Ko gledam to se mi obrača, pa to ni osamljen primer.

Na vseh področjih so deležne te proklete pofu kane pomoči ,ki jih mi davkoplačevalci pošteno plačujem za to gnilobo,ki ni za nobeno rabo.

Sprašujem se ali se splača biti danes pošten davko plačevalec?

Ne ne splača se biti ,ker če drugi niso zakaj bi pa mi morali bili zaradi tega pošteni.

Že to, da rečeš ničvredna familija je dokaz da si sam še manj kot to.

darci… Motis se. Pac ja vem… Ni prav. Samo tako je.

ŠKODA KER RES POZNAM SAME IZKORIŠČEVALCE.

Upam da ni sem preveč užalil tistega ki resno potrebuje pomoč ti so res izjema .

je be mti socialci, 09.10.2021 ob 09:26

ŠKODA KER RES POZNAM SAME IZKORIŠČEVALCE.

Upam da ni sem preveč užalil tistega ki resno potrebuje pomoč ti so res izjema .

Izjema so izkoriščevalci. Ampak ti te takoj zbodejo v oči in zato predpostavljaš, da jih je večina, čeprav je le 1 od 100.

Težko gledam, 09.10.2021 ob 09:08

Ne samo Celovški dvori, tudi drugje je tako. Ta spodnji štepajo otroke kot nori, starši brez službe in cele dneve doma, 4 komadi v enosobnem stanovanju, otroc zastonj v vrtcu a v garaži nov bmw.

Kaj ima to veze če so ljudje tako butasti, da jih motijo socialno ogroženi in reveži med tem ko jim po glavi serjejo ljudje, ki nakradejo za tisoče družin premoženja in nimajo samo novega bmw ampak tudi vse ostalo pa vse pokradeno pa čeprav kao na legalen način ki pa je itak samo farsa?

Gledate reveža na katerem se nekaj zasveti in to vas boli bolj kot pa tisti na katerih se vse sveti in je vse pokradeno pod tem nakradenim je pa drek človeški.

Replika303, 09.10.2021 ob 09:22

darci… Motis se. Pac ja vem… Ni prav. Samo tako je.

Darči se ne moti in zapiši si to že enkrat. Darči vidi čez zaveso laži in vidi drek tam kjer je drek.

Darči darči… Pomeso si zabe i babe

Darwin751, 09.10.2021 ob 10:07

Darči se ne moti in zapiši si to že enkrat. Darči vidi čez zaveso laži in vidi drek tam kjer je drek.

Darwin je tudi samovšečen zato nikoli ne bo priznal, da se moti!

?

Grenivka422, 09.10.2021 ob 10:16

?

Za Darwina ?

Darči…

Enkrat mi je mama rekla da ce imas 3 otroke… Pac ce jih nastepas… Zenska ne rabi delat… Brezplacen vrtec… Itd itd…

Zadnjic sem se pogovarjal z enim ajbanjerosom…

Je rekel da je 28 in ima tri otroke.

Ne morem trdit zagotovo ampak si ze mislim v cem je fora…

Zdej pa tako… A ti rabis nastepat 3 otroke, da ti zenska ne rabi delat? Da lahko konkuriras na razpisih za neprofitno stan… A rabis nastepat 3 otroke zato da bi dobil (nevem) 500 al kok otroskih? Stari jst ne rabim nastepat otrok zato da mi pripada fasunga na karitasu. Ne rabim tega. Rabis ti? Verjetno tudi ne rabis tega zato da bi imel ceneje vrtec… Ali pa da bi kaksne druge socialne beneficije koristil…

Kot pravi. Kaksna je to nicvredna druzina.

Enkrat mi je mama rekla. Sine… Ako nemas para nemoj se ni zenit. A ni tako najbolj prav?

Veckrat sem ze rekel da pise da moras biti v stanju.

Pa ti ce si malo zrel, malo odgovoren… Postopil bos tako… A ce si pameten definitivno bos tako naredil.

Nasprotno… Izpostavis se bedi… Moral bos najslabsa dela opravljat ker mas lacna usta doma… Otroke izpostavljas zajeebavanju… Uprasanje v kaksnih pogojih bodo ziveli… A bodo imeli za jest… Ce ne bodo lepo se razvoj ustavi… Itd itd itd “u name it”

Poglej do kam sega to “bodi v stanju”… Ja stari. Poglej do kam sega.

Ta ki sem ga omenil… Prav po cele dneve dela. On sploh ne zivi. Gre domov prespat, se zbudi in ze delo. Poglej kako si je sjebal zivljenje… Za 500e otroskih. Stari js ne rabim tega. Tudi nobenega ki je rojen tu pa pustmo cifur al pa ne… Nobenega.

Nicvredno.

Kaj pol darči? A ni to ničvredno? Kaksne tip cloveka to potrebuje?

Poglej kako gleda otroka… Skoz najemnino. Fasungo…

Jaz in ti pa verjetno da nama bo otrok plod ljubezni. Ne pa makaroni na karitasu.

Sej se sploh ne da napisat vsega.

In tak bo nekaj?

Socialce se da zminimizirati na zelo enostaven način. Če so zmožni za delo se jim ukine socialne transferje in predstavi novo dimenzijo, ki se ji reče zaposlitev in delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close