Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sobotno popoldne

Sobotno popoldne

Gledam za nazaj in ne morem verjet, kaksen obup od oddaje je to in kaj ti dve flancata. Kaj mi placujemo??‍♀️

Meni je pa OK, sploh ideje za oblect in kombinacije.. Ce pa je kaksno nakladanje, ki me ne zanima, pac prevrtim naprej.

Totalen poden od oddaje. Obup. Le komu je to všeč? Babnicam brez trohice samokritike, ovcam.

Ni več polna vreča denarja. Ker če hočejo na nacionalki napravil res kaj kvalitetnega, to pa stane, jim potem za visoke plače zmanjka denarja. Hvala našim južnim sosedom, da jih lahko gledamo. In ker imajo kvaliteten program. Kdo vrti dobro glasbo brez reklam? Ja Moj radio – Zagreb. Kdo ima najboljše resničnostne showe? Ja RTL CRO.

Prevrtim, ampak na koncu nic ne ostane, je vse prazno, puhlo, afnanje brez vsebine. Tudi, ce je gost super, so njuna vprasanja, komentarji brez vsebine, ne stece v smer, da bi clovek kaj od tega imel. Prevec sta obremenjeni z embalazo – v vseh pogledih in res se ne da gledat. Mi je zal.

Za moj okus ni gledljivo. Pa še ponavljajo vsak drugi dan ;).  Namesto tega bi komot dali za soboto popoldan nek drugorazredni film. Bi bilo veliko, veliko boljše.

Predvsem pa manj stroškov. Samo potem bi ostali brez oddaje in honorarja. Kot vem ima Lorella zasoljeno ceno za nastope.

Ne išči Sanjskega moškega v trenutnem programu RTV. Pridi k nam. Nas je jebeno veliko in pogosto jebemo. Imamo široko ponudbo različnih oblik, barv in velikosti, z bogato in raznoliko programsko shemo. Bo že vsaka našla program, ki ji ustreza.

OMG, jaz si pa prav oddahnem, ko mi na televiziji Tomićke, Silit, Fajonke, Bratuškove, Sluge, in ppdobnjh

Odgovor na objavo uporabnika
OMB, 17.04.2022 ob 12:39

OMG, jaz si pa prav oddahnem, ko mi na televiziji Tomićke, Silit, Fajonke, Bratuškove, Sluge, in ppdobnjh

Silit+ Sukić

Z majem bo mogoče ukinjena? Gledam včasih Nedeljsko popoldne. Ne ne vem kaj,a v primerjavi s to tem v soboto, je enostavno super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close