Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sobo, garažo nudim ženski

Sobo, garažo nudim ženski

Sobo ali garažo nudim samski ženski. Nudim urejeno sobo in posebej garažo. Plačilo po dogovoru. Potrebujete sobo ali garažo?

A je avto že v garaži? In katera znamka?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3114, 17.08.2025 ob 16:09

A je avto že v garaži? In katera znamka?

V garaži ni avta. Lahko pripelješ ti svojega. Te zanima garaža?

Kaj pa meni, transici, ki sem kot ženska, saj se tako oblačim, bi oddal sobco?

Pa v sobi lahko sprejemam obiske?

Garaže ne rabim.

jaz bi imela garažo za svojega jaguarja

Anonimno 10915, 17.08.2025 ob 17:46

V garaži ni avta. Lahko pripelješ ti svojega. Te zanima garaža?

Ja kako je te to. Čist sn zaj zmedeni. Garažo maš, afta pa nemaš? Ja kako delo je te to? A nisi prej napisa, da deš pelo na morje, ja kak boš te ti nas pelo, če pa niaš afta? Če češ ti iti na morje, ja valda da nucaš nekšni afto?! Pa tak sn se zaj veselija, da končno vidim morje po dugem cajti, zaj pa vidim, da imas samo gorožo. Ja kak te to? To neje gre fkűp! Nemreš ti meti gorože brez afta! Ja kak boš te ti zaj nas plo na morje? To se zaj jas sprašuvlem.

Anonimno 3698, 17.08.2025 ob 17:52

jaz bi imela garažo za svojega jaguarja

Lahko se dogovoriva za garažo. Te zanima, da se zmeniva?

Trans, 17.08.2025 ob 17:50

Kaj pa meni, transici, ki sem kot ženska, saj se tako oblačim, bi oddal sobco?

Pa v sobi lahko sprejemam obiske?

Garaže ne rabim.

Samo ženskam, ki so naravne take oddam sobo.

A v Novi Gorici je to?

Takole z garažo je začel Baričevič in končal s psi. Naj počiva v miru. Tvoja provokacija je že tako bedno nizka, da bolje da se skriješ pred sabo. Zle sile na polno delujejo nad Evropo. Tudi tiste uporabnice, ki je vabila k skupinskemu moljenju, je ni več. Še ena laž ali pa je zlo premagalo …

A lahko vsak dan kuham repo? Avta nimam, bi pa v garažo dala ene zaščitene rastline, pa me zanima, če je kako okno ali pa vsaj elektrika in vodovodna napeljava?

Se zanimam.

Moj kontakt: sulejmanamudzaferhaticbasicnicmuraticvelokonja@slo.gov.eu

Anonimno 10915, 17.08.2025 ob 16:02

Sobo ali garažo nudim samski ženski. Nudim urejeno sobo in posebej garažo. Plačilo po dogovoru. Potrebujete sobo ali garažo?

A tvoj kurac je del paketne ponudbe?

Zdrkaj si ga potrebnež

Kokoška, 17.08.2025 ob 19:51

A tvoj kurac je del paketne ponudbe?

Zdrkaj si ga potrebnež

Kakor ti hočeš. Kaj tebe zanima? Te zanima soba ali garaža?

Anonimno 10915

HA HA HA HA  kakše luzer. tega luzerja pa sedaj elve fašsitke feminsikte  ne bodo popljuvale.  očitno luzer ne more lulike dobit pa misl ida bo kompenziral plačilo za luliko. hahahahaha

ti si taki luzer. kaj si muslič si na ič?  luzer luzerski.

Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 20:18

Anonimno 10915

HA HA HA HA  kakše luzer. tega luzerja pa sedaj elve fašsitke feminsikte  ne bodo popljuvale.  očitno luzer ne more lulike dobit pa misl ida bo kompenziral plačilo za luliko. hahahahaha

ti si taki luzer. kaj si muslič si na ič?  luzer luzerski.

Sem Slovenc! Razgledan tudi. Imam nevtralen pogled. Zanima katero žensko soba ali garaža? Lahko se zmenimo po dogovoru. Me nič ne moti ali je ženska leva ali desna. Tudi, če je lezbijka mi je prav.

Ajde, pokaži nam, s kakim tičem bi morale biti v garaži. Lahko tudi podrobno opišeß, vse merive od spodaj gor, okrog, kam ga vleče, levo, desno, gor dol. Vse sestavine, ki jih imaš v polnilu, teža obeh jajc, do kam sežejo, katere vrste reje, temperatura, notranja in zunanja. Barva kože, koliko flak je na desnem, koliko dlak na levem.jajcu?

A kar v garažo jo boš dal? Ko pa v garaži zmanjka prostora pa kam, v zmrzovalnik in v klet?

Ima ta garaža kak radiator?

Anonimno 10915, 17.08.2025 ob 20:51

Sem Slovenc! Razgledan tudi. Imam nevtralen pogled. Zanima katero žensko soba ali garaža? Lahko se zmenimo po dogovoru. Me nič ne moti ali je ženska leva ali desna. Tudi, če je lezbijka mi je prav.

A nočitev pri nas te zanima? Bi levo ali desno celico?

Anonimno 6034, 17.08.2025 ob 20:56

Ajde, pokaži nam, s kakim tičem bi morale biti v garaži. Lahko tudi podrobno opišeß, vse merive od spodaj gor, okrog, kam ga vleče, levo, desno, gor dol. Vse sestavine, ki jih imaš v polnilu, teža obeh jajc, do kam sežejo, katere vrste reje, temperatura, notranja in zunanja. Barva kože, koliko flak je na desnem, koliko dlak na levem.jajcu?

Zelo je vzdržljiv, močen, stoječ… Lahko v garaži ali v sobi… Kje bi vam bilo bolj primerno? Potrebujete katera sobo ali garažo za sebe?

Anonimno 5631, 17.08.2025 ob 20:59

Ima ta garaža kak radiator?

Nima radiatorja. Ima klimo.

Anonimno 10915, 17.08.2025 ob 22:17

Zelo je vzdržljiv, močen, stoječ… Lahko v garaži ali v sobi… Kje bi vam bilo bolj primerno? Potrebujete katera sobo ali garažo za sebe?

Ooo to pa ni kar tako! na naši vasi nas je kar nekaj takih, ki se strinjamo, da bi točno takega imeli v križisču, da bi usmerjal promet.

Anonimno 6034, 17.08.2025 ob 22:28

Ooo to pa ni kar tako! na naši vasi nas je kar nekaj takih, ki se strinjamo, da bi točno takega imeli v križisču, da bi usmerjal promet.

Pa v vaši vasi bi potrebovale ženske še kaj drugega…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close