Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Soba pobega – izkušnje

Soba pobega – izkušnje

Živjo,

mika me da bi preizkusila sobo pobega. Ker so cene kar konkretne, sprašujem ali je vredno. In katero priporočate v Ljubljani.

Hvala

Dobil za darilo. Nič posebnega.

Zelo zabavno je bilo!

Mi smo se imeli prav fino, smo šli pa v Prison break in je super narejeno. Bi šla še kdaj. Sej če greste 4-je tudi cena po osebi ni več tako grozna.

brez veze
en dolgčas

v muzeju je bilo potem bolj zabavno

Pozdravljena.

Naša družina gre vsakoletno v eno sobo pobega. Do sedaj smo bili v TheKey Escape Room (da Vinci in Sherlock) in v Enigmariumovih sobah. Meni osebno je vredno denarja. Nas gre vedno 5, tako da si porazdelimo in kar je najpomembnjše, uživamo.
Se mi pa zdi, da je vse odvisno od Game Master-ja, ki te spremlja in če se kje kaj zatakne, tudi pomaga.
Smo pa ugotovili, da dejansko ne znamo več razmišljati preprosto, ampak zakompliciramo do potankosti. Še najosnovnejše opracije. 🙂

To pa tudi mene zanima. Moja hči si želi tam praznovati rojstni dan (14 let) pa tudi malo oklevam ker sploh ne vem kako zgleda.

Sem celo razmišljala, da greva z možem prej stestirat ha ha ha

Vidim da so večinoma sobe za max 6 ljudi, a imajo potem vsi “delo” ali se eni rinejo naprej, drugi pa samo gledajo? v tem primeru verjamem da zna bit dolgočasno. To me najbolj zanima.
katero sobo bi pa priporočali iz osebnih izkušenj?

Tudi mi smo bili v Enugmariumu v MB, odlična zadeva. Najboljša mi je bila tista laboratorij varianta in reševanje sveta. Luštno, mulca sta bila navdušena.

Lepo je, da je v ekipi vsaj en, ki zna razmišljati po domače, ne “preveč zakomplicirati”. Pri nas je to otrok, ki še nima 14 let. 🙂 Ostali pa pač bezljajo in se trudijo. Probajo, je pretežko, gredo dalje. Meni je zabavno.

Mi smo bili že v kar veliko sobah pobega. Woop nam je najslabša in tudi najdrazja-racunaja 5 letnega otroka. Nikjer drugje. Probajte raje pri Enigrium

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close