Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style so to glivice?

so to glivice?

Ali so glivice tudi to, če je noht nespojen s kožo?
Moj noht na palcu izgleda kar v redu, le če grem s pilico pod noht, gre pilica globoko, skoraj do korena nohta.
Noht izgleda bolj krhek.

Hvala za odgovor.

Sej sem vprašala že včeraj, ko se je o tem govorilo, pa je bilo vprašanje spregledano.
Sem pa poučena, kako se jih znebiti :). Če to sploh so.

brez dvoma to so glivice

Hvala.
Zdaj pa grem pogledat za kremce.

Kako pa se jih nameravaš znebiti? Me zanima, ker imam jaz podobno situacijo. Jemljem antimikotike trenutno pa ne vem če kaj pomaga.

antimikotike je pri nohtnih okužbah navadno treba jemati več mesecev, tudi do pol leta, ker so precej trdovratne, tako da je treba vztrajat! (tukaj imam v mislih peroralno uživanje, ne mazila, se pa ponavadi terapija še dopolnjuje z mazili)

tudi če jeste ali se mažete z antimikotiki je odprava glivic zelo trdovratna. Jaz sem uporabljala tekočino firme Sixtus-glechtensuze(ne vem če sem prav napisala). Ta je edina pomagala. Priporočila sme jo že mnogim in vsi so jo pohvalili. V mesecu dni je stanje 50% boljše.

Kje se jo kupi?

hm to je pa problem, imamo jo pri nas v službi, drgač v trgovinah bi jo pa znal imet kak miler al pa bolje založeni sanolabor al pa kaka bio trgovina. Res ne vem kam vse je tržijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close