Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek So res vsi moški “isti”? :)

So res vsi moški “isti”? :)

Vsi smo isti! 22 brez glave, bicepsi, tricepsi ratiatorčki, audiji, BMW-ji, bejbe menjamo vsaj enkrat na teden. Naslednje vprašanje!

Če si pa malo višje napisal, da se nočejo zamerit. Če se človek noče nekomu zamerit, pomeni, da mu ni vseeno za druge.[/quote]

tebi ni glih jasno o ženskah..pa dobro, pustmo..[/quote]
Argumentiraj. Mislim, da se moški in ženske ne razlikujemo tako zelo, kot si ti morda predstavljaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet gledaš skozi svojo prizmo. Jst nimam problemov z nasprotnim spolom v reali. Če se pa tukaj besedno ne ujamem z dvema buhteljema, pa ni nobene škode.

Tvoji prijatelji, marko, Robi, matjazko..[/quote]

Nimam virtualnih prijateljev. Bi jih morala imeti?

Ima smisel. Če razmisliš, da se res spremeniš in postaneš kvalitetnejši, potem boš dobil tudi kvalitetnejšo punco in boš zato lahko bolj ponosen nase, da si dobil boljšo punco.[/quote]

Kaj pa če mu ni cilj nobena resna zveza? zakaj bi se pol spreminjal?

Tvoji odnosi z nasprotnim spolom so omejeni na zmerjanje en tipa, sebe, sadnega, marihuance, mene…To je tvoj seks.

Tvoji odnosi z nasprotnim spolom so omejeni na zmerjanje en tipa, sebe, sadnega, marihuance, mene…To je tvoj seks.[/quote]

Zamisli se nad sabo, kaj doživljaš ob Markotu, Robiju, On_…čisto te prevzamejo, najdeš inspiracijo, bojuješ se z njimi, namesto da bi se sam s sabo. Evo, to je tvoj seks in boj se ga!

Ima smisel. Če razmisliš, da se res spremeniš in postaneš kvalitetnejši, potem boš dobil tudi kvalitetnejšo punco in boš zato lahko bolj ponosen nase, da si dobil boljšo punco.[/quote]

Kaj pa če mu ni cilj nobena resna zveza? zakaj bi se pol spreminjal?[/quote]
Potem pa res ni razloga, da se bi.

Spet gledaš skozi svojo prizmo. Jst nimam problemov z nasprotnim spolom v reali. Če se pa tukaj besedno ne ujamem z dvema buhteljema, pa ni nobene škode.[/quote]

Glede na to, da je virtuala tvoja reala, kateri je tisti nasprotni spol, s katerim ti nimaš problemov?

Spet gledaš skozi svojo prizmo. Jst nimam problemov z nasprotnim spolom v reali. Če se pa tukaj besedno ne ujamem z dvema buhteljema, pa ni nobene škode.[/quote]

Glede na to, da je virtuala tvoja reala, kateri je tisti nasprotni spol, s katerim ti nimaš problemov?[/quote]

Recimo danes me cel dan ni bilo doma. Vsi so bili zunaj, ti pa notri.

Pošolana, SPET 🙂

Evo, še ti si manjkal…eden izmed mnogih, ki so celo soboto preždeli za PC-jem.

Ja, eno soboto, v celem letu, nisi preždela za PC-jem. Bravo !

In si me že pogrešal:))). Ti šment! Če se boš grdo obnašal, me tut jutri zvečer ne bo. Sekiraj se!

Kaj pa če mu ni cilj nobena resna zveza? zakaj bi se pol spreminjal?[/quote]
Govora je o dveh, ki si iščeta partnerja, torej imata oba enak cilj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ste tudi vse ženske iste? Morda pa res, če se ne spuščamo v podrobnosti, a v le-teh se skriva sol življenja in potem smo pri individualnih lastnostih. Tam pa več ni delitev moški-ženske. So tudi moški, ki so pizde in čveke, a so tudi ženske, ki so hrabre in odločne.

Drgač pa se verjetno res bolje ujamejo fuzbaleri s kuharcami, kot z učiteljicami ali pravnicami, pa mehaniki ali šoferji imajo tudi raje tipično ženske poklice (trgovko, šiviljo) kot pa uradnico ali policajko, zdravniki pa najraje dohtarce – se mi zdi da so te kaste najbolj v sebe zaprte, poznam največ takih primerov. In temu primeren je nivo komunikacije.

Večinoma smo možki in ženske različni pri delu in govorenju .
Včasih so bili casi da so bili možki in ženske enaki danes pa casi spreminjajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close