Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek So res vsi moški “isti”? :)

So res vsi moški “isti”? :)

Me prav zanima, kako bi se počutila, če bi te VSI ignorirali…[/quote]

pa saj to je vedno samo prva fasada, potem pa se vsi odkrijejo in razkrijejo[/quote]
potem pa taki spadajo eno kategorijo višje.. in niso pravi ignore tipi.

jaz sem za ignore tipe[/quote]

pol se nam pa ne meči pod noge, ne cepetaj … lepo plošči svojo tolsto rit in glej v tla

jaz sem za ignore tipe[/quote]

pol se nam pa ne meči pod noge, ne cepetaj … lepo plošči svojo tolsto rit in glej v tla[/quote]

L&P da bi se tebi metala pod nogami, tega pa res ne. Ker se nikomur. Kaj imaš fetiš na debele? Vedno govoriš o nekih debelinkah, jaz žal nisem v tej kategoriji.

pol se nam pa ne meči pod noge, ne cepetaj … lepo plošči svojo tolsto rit in glej v tla[/quote]

L&P da bi se tebi metala pod nogami, tega pa res ne. Ker se nikomur. Kaj imaš fetiš na debele? Vedno govoriš o nekih debelinkah, jaz žal nisem v tej kategoriji.[/quote]A žal ti je, da nisi? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

L&P da bi se tebi metala pod nogami, tega pa res ne. Ker se nikomur. Kaj imaš fetiš na debele? Vedno govoriš o nekih debelinkah, jaz žal nisem v tej kategoriji.[/quote]A žal ti je, da nisi? 😉 :D[/quote]

Žal za njega, jaz sem že vesela, da sem v lahkotni kategoriji.

A žal ti je, da nisi? 😉 :D[/quote]

Žal za njega, jaz sem že vesela, da sem v lahkotni kategoriji.[/quote]
Tukaj te čaka pa EB, kateremu so takšne všeč.. Z njim pa spet nisi v dobrih odnosih. Naj.ebala si ga.. tako ali drugače 🙂

Meni gredo pa moški, ki imajo fetiš na debele na živce. Kar naprej mi na kupidu težijo. Jaz pa delam na tem, da shujšam in mi taki tipi, ki so obsedeni z debelimi ženskami preprosto ne sedejo.

pol jih pa lepo gladko ignoriraj pa bo

sam od sebe prizna, da ima napake?

sam od sebe prizna, da ima napake?[/quote]
Če pa priznaš, da jih imajo drugi, pa to ne velja:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja za večino to velja, za vse pa ne. In zanimivo, višje kot so bolj so primitivni.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A taki tudi obstajajo? Če bereš ŽM čvek, bi rekel, da ne.

Ne čisto isti. Bolj je vprašanje, če se “vsi” moški razlikujejo od žensk v “istih stvareh” oz. razmišljanju, reagiranju, delovanju…

Tvoj problem je, da se z moškim svetom srečuješ oz. si bežno seznanjena le preko zelo ozkega kanala – preko občasnih službenih stikov, pa še to zgolj na formalni ravni, ker zasebno doma verjetno nimaš moških prijateljev. In potem v skladu s tem so spet vse te interpretacije zožene (posplošene) na poklicne (teoretične) razlage moških: kako so oblečeni – v uniformah, kje spet delajo – tehnične firme, kakšne emaile pošiljajo v službi…

In potem nastane tudi ta tema, kjer naj bi ti drugi povedali, kakšni so moški. V življenju so izkušnje, preko katerih lahko pridemo le individualno, spoznavanje nasprotnega spola je ena takšnih, ki pa ne more potekati preko interneta.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, a ti si vedno tako zatežen? 🙂

Oni te samo nevede motivirajo, da boš še bolj delala na tem, kar delaš, da jim čim prej pobegneš 🙂 Potem te pa tako ne bodo več nadlegovali, ko boš vitka. Zdaj, če bo to nek plus, kar se tiče tipov, pa boš še videla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem mnenja, da ženska mora imeti izoblikovano mnenje o moških – SAMA.
Ne more ženska spraševati drugih, kakšni so moški, če ni več stara 14-let. 😀

Ženska si ne bo nikoli izoblikovala mnenje o moških SAMA, zato pa tudi so najbolj zaželjeni samci tisti, ki niso simpatični / privlačni samo eni, ampak še milijon drugim.

To, da je mimogrede pobrala nekega luzerja, ker si boljšega ni sposobna dobit, pa nima čisto nič opraviti s tem.

Zato pa tudi vse palijo na poročene, vezane moške. Sklepa, če lahko ženo porihta, potem lahko tudi njo.

sam od sebe prizna, da ima napake?[/quote]
Tisti, ki se želi kaj novega naučiti.

Ker jim njihov položaj še dodatno omogoča napihovanje lastnega ega. 🙂
Narobe svet.

Matjažko rad draži ženske. Všeč mu je, če se katera jezi na njega. 🙂
Je pa hkrati dokaz, da nismo vsi isti, saj nismo vsi zateženi. 🙂

Jaz sem mnenja, da ženska mora imeti izoblikovano mnenje o moških – SAMA.
Ne more ženska spraševati drugih, kakšni so moški, če ni več stara 14-let. :D[/quote]

popoln mimosunek!!

Moški so hvalabogu zelo različni….modelov dovolj za vsak okus 😉

– maš suhoparni model….ponavadi delajo v pisarni, so suhi, mastnih las in imajo pogosto
neurejene zobe, so molčeči in brez smisla za humor
– imaš športni model :)… prednosti sta natrenirano telo in kondicija, slabosti so pa večno pomanjkanje
časa (ker so skoz na treningu) teženje z zdravo hrano, precejšnje pomanjkanje domišljije in velike
količine prešvicanih oblačil
– pol je tu mehanični model – ni zdrav, če vsak dan vsaj toasterja ne razšraufa, precej se čustveno
navezujejo na nežive stvari (avtomobile), generalno niso slabi, precej direktni, pošteni, edin velik
kolnejo
– naslednji je “veliki šef” model….tečen, vase zagledan, vsi smo na svetu samo zato, da se ima on
nad nekom za zmrdovati…nagnjeni k pijači, brez čustev,in precej grobi… veliko jih gre v politiko
– precej priljubljen je “dobrotnik” model….velikokrat so to zdravniki, ali pa delajo v človekoljubnih
organizacijah….lepo govorijo in vmes se res najde kakšen biser, ampak je fasada ponavadi lepša
od notranjosti
– tudi “zabavljač” model ni slab, drži na nogah celo družbo, vsi ga imajo radi, povsod je dobrodošel, rad
se smeje, poje, pleše…..dokler ne pride domov.
– model “tihavoda”je kar v redu… rad opazuje ljudi in se ne izpostavlja, ima pa res izrazit čut za
pravičnost, občutek za živali in ponavadi dobro razvite ročne spretnosti
– “blefer” je model, ki ga vsi poznamo….velikokrat menja službo, ženo in prijatle, ker ga slej ko prej
pogruntajo in je čas, da gre naprej…
– model “primitivc” je najmanj priljubljen, pa zato ne najmanj pogost….saj veste…pljuva. pije, čoha se
po jajcih in je jezen na ves svet…
– model “znanstvenik” ni treba, da je znanstvenik, lahko je umetnik, ali filozof…zmožen blazne
koncentracije…a ne pri ljudeh, ki so mu v glavnem odveč…lahko so topli, prijazni, a precej egoistični

tolk za danes…. modelov je še uhuhu

Da za moškega rečem, da je moj, mora biti v njem ravno pravi mix tistega, kar me privlači: v smehu, načinu gibanja, medsebojni zaupljivosti, unikatnosti.

Med drugimi lahko, kar se mene tiče, iščete podobnosti. Ko secirate ljudi, ostane bore malo tistega, kar je lastno njihovi duši.

Kaj pa model jebač? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close