Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek so res vrste za cepljenje?

so res vrste za cepljenje?

So res take vrste?

Že dva dni kažejo dve vrsti. Hočejo s tem spodbuditi, “prepričati” ljudi, da bi se cepili?

Jaz sem se spomladi, a se mi zdi, da sedaj s to propagando presegajo že vse

Na Ptuju in v Mariboru ni vrst.

Res so vrste, v Ljubljani sigurno.        Baje neki butalci mislijo, da so to stari posnetki, ha ha…

Odgovor na objavo uporabnika
Mayk, 17.09.2021 ob 13:04

Res so vrste, v Ljubljani sigurno.        Baje neki butalci mislijo, da so to stari posnetki, ha ha…

a ti si un majk iz dubrepula k je duševno bolan

naš vaški ZD je objavil, da cepijo samo naročene

torej, ni vrst, se je pa treba naročit

Na našem podeželju v vrsti za cepljenje do max 5 oseb, so pa vrste za testiranje. Eno uro in pol za testiranje plus 45 minut za rezultat.

Pri nas pred našim ZD nobene vrste za cepljenje.

Mislim, da kažejo stare posnetke.

Sem šla dvakrat mimo, včeraj in danes. Mogoče 5 ljudi čaka. Za testiranje pa je kar vrsta.

Na Metelkovi nobene vrste, vrsta pa za testiranje pod šotorom.

Včeraj so bile v LJ res vrste. Se mi ni dalo čakat. Ampak je danes isto. Čakala približno 1,5 ure. To je malo v primerjavi s testiranjem.

V petek sem čakala dve uri, na Metelkovi v vrsti za cepljenje.

Danes dežuje, zato je manj gužve.    Drugače pa v Ljubljani povsod dolge vrste v cepilnih centrih.

Odgovor na objavo uporabnika
propaganda dela na polno, 17.09.2021 ob 13:35

Mislim, da kažejo stare posnetke.

Sem šla dvakrat mimo, včeraj in danes. Mogoče 5 ljudi čaka. Za testiranje pa je kar vrsta.

Ne vem, koliko so posnetki stari, a en in isti posnetek sem videla že tri dni zapored.

Pri nas je dolga vrsta za testiranje. Za cepljenje jih stoji par ( mogoče 5-6). Mogoče se je treba naročat.

V Velenju je bila danes, ko so cepili z Janssenom, nenormalna gužva.

Lažni stari posnetki! Konec septembra jim poteče veliko veliko cepiv!! Noro hitijo. Ni dobro zdaj delat v medijih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close