Šnelca_
Šnelca_783, 29.11.2021 ob 13:36
Hvala za lepe zelje. Predvsem naj se na zdravju uresnicijo.
Bom komentirala, ceprav me nekateri bodo napadli ali ne razumeli. A resnica je taka. Dolocena oseba me je po krivem preklela v marcu letos. Sploh nisem vzela za res. Kvecjemu sem se zgrazala, kako je lahko taka, ko sem jo s hrano zalagala, zastonj bivanjem v hisi dolga leta.
Preklela me je, da naj umrem oz toliko mocno zbolim, da pridem na invalidski vozicek. In se je rekla niti zdravniki ti ne bodo pomagali, nihce.
Za slab mesec se je zacela kalvarija z boleznimi. Se ne resim tega. Zdravniki mi ne pomagajo. Obrnila sem se celo na 2 eksorcista za molitev. En je prelagal termin, drugi se pa sploh ni odzval. Tako da se ne morem resit.
Verjamem da je vrzeno prekletstvo, ker cutim v vsej jakosti te bolezni in nemoc.
Verjamem, da vam je to cudno. Iskreno tudi meni bi bilo, a okusam na lastni kozi.
Danes lahko njej voscim, da ji je uspelo.
Zaprepadena sem kako je zivljenje kruto. Ko nekomu nudis toliko dobrega, zastonj bivanje. Ne pricakujes povrnjeno. Ma niti da crkavas v zahvalo pa res ne.
Lep dan.?
Šnelca, tudi jaz ti voščim vse najboljše, sem prebrala, da praznuješ danes. Rada berem tvoje poste, bi si pa želela, da bi bilo manj zdravstvenih težav, zato VELIKO zdravja!
Pojedla sem iz pripopane slike: iz kroznika kos hobotnice, manj kot pol krompirja. Manj kot pol kalamarov. Juhe nisem niti okusila. Koscek ombola v testu. Malo spinace.
Sladic se nisem, edina in to slavljenka. Solate nisem.
Nimam kam za dat…
Gosti so pojedli prigrizek, juho, “glavno kosilo”, vsak 2 kosa torte oz tiramisuja. Zdaj bo kava in profiterol.
Kam dajo vso hrano???
Jaz lahko tako praznujem ves teden z danasnjo hrano. Kolikor oni pojejo bi umrla na licu mesta.
CrazY FroG ?, 29.11.2021 ob 09:49
?
Ne bo slo, 29.11.2021 ob 18:37
Vsaj za fotko bi lako pobrisala kroznik. Fuj.
Strinjam se.
A sem slikala na hitro.
In tik pred slikanjem, ko so jemali hrano na kroznike, je gost ki je invalidna oseba mi skoraj prevrnil kroznik. Tako da je zal zalito. Nisem pa zelela to brisat in menjat kroznik, da osebe ne spravim v neugoden polozaj. Tudi po eni struci kruha( ombolo) je oseba prevrnila kozarec z radensko, kaj cmo.
Hrana je bila dobra, ne glede na izgled in kroznike.
Po rd imam v spominu hrano, besede izrecene, cistoco. Prijetno vzdusje. Kljub temu ce kdo kaj polije, razbije. Se posebej ce je invalid, starejsi al otrok.
Vudu, 29.11.2021 ob 13:43
Kako misliš preklela, niso to samo vraže, kdo to izvaja- obrede in , da bi ravno nate se spravila…no, o črni magiji nekateri kar veliko vedo, obstaja , samo to so težko dokazljive zadeve. Mogoče tvoje telo z določenimi simptomi sporoča kaj drugega.
Ce bi bila zenska normalna, bi ko sem ji dala 3 mesecni odpovedni rok se zahvalila za zastonj bivanje v hisi, ter si iskala novo bivanje. Hiso je bilo potrebno prodat, saj je oce kot dedic moral placat vec kot 60 000 davka.
Obvestila sem Karitas, da so mi poslali vesco, ter da naj ji vec ne nasedajo. In ji ne. Pri njih ne dobi vec hrane, ne placujejo ji poloznic elektrike ipd oz kaj pac je fehtarila tam.
To jo je vrglo na obrate, ko je posumila da sem jaz tista ki ji je zaprla vrata pri njih.
Ne dela ona sama to, ima sekte oz skupine ki to izvajajo.
Za nazaj sem se sla zanimat. In ugotovila da kjer je zivela, tako pri ljudeh. Recimo pri vdovcih, ki so imeli otroke xy km stran, je vsak v roku leta do leta in pol umrl. Po smrti pa je njegova hci/ sin nenadoma pristal na vozicku, da zdravniki niso vedeli razloga.
Meni to veliko pove. Da zenska ni cista v glavi. Da se pretvarja kot revez in siromak. Najprej isce zase, potem pripelje s sabo 4- 5 ljudi.
Tam zivi ne ker bi bila v stiski, ampak ima fiksno idejo ” dobit hiso”.
Predstavlja se kot revna, pol jo vidis da tedensko kupuje od 150 – 200 eur v njenem preferitem eurospinu. Kako natovori avto.
Kjer je pri nas zivela je imela 3 hladilnike. Vedno polne.
Enega svojega, dva si je od nas prisvojila brez vprasat.
Ne zdrave hrane, ampak neumnosti.
Mene je dober mesec oz ko sem ji na lep, miren nacin povedala razlog zakaj pac mora ven. Celo sem ji sama bivanje iskala, trije sosedje so jo hoteli sprejet. Ampak njej je bilo lepse v hisi, vse zastonj, svoje nadstropje zase, vrt okrog, zasedla vso parkirisce in naromala vso njeno krntijo( odpada je bilo vec kot 800kg, ko sem cistila okrog hise, pa da so odpeljali njeno svinjarijo in kramarijo). Tako da pri sosedih bi morala placevat najemnino in to ji ni disalo.
Pa csd je klicarila in oni meni zakaj jo mecem ven iz hise, naj jo pustim notri zivet. Tako da sem imela z blesavim csdjem tezave za jim razlagat.
Pa csd ju je lagala da je meni najemnino placevala itd…
Torej ob odpovedi me je vprasala nenavadne stvari tako kot bi iz lune padle. Vprasala me je ce me kaj boli vrat ali ce poznam Betaserc tablete…
Sem ji rekla, kako da te to zdaj naenkrat zanima in zakaj to vprasanje. Betaserc je imel moj stric in mu je dnevno dajala, ker je zivela v njegovi hisi. Ona pa, mene zanima ce si ti jemala kdaj…
Cudna so mi bila ta vprasanja.
Cez dober mesec so se meni zacele nagle vrtoglavice. Dobila sem betaserc. Ter mocne bolecine v vratu, rokah, hrbtu, nogah…
In jo tako poklicem ter recem kako je z mano, pa da sem dobila betaserc. Kaj bo naslednje? ( dala sem ji vedet da sem postekala njeno zlobo)
Odgovorila je nadlednje bo da bos crkavala in se prej sla na vozicek. Ne bo mogla zivet. Ne bos mogla vec hodit 15km na dan.( tukaj sem zaznala s to hojo ljubosumnost). Crkavala bos.
Jaz pa njej. A to je zahvala za tvoje bivanje zastonj? Zenska Vi ste za psohiatra.
Mi odg ne rabim jaz psihiatra imam jaz v bosni vse kar rabim od hodze dalje in tu po obali, ne bos se resila, tvoje bolezen bo pekel. Nihce te ne bo povohal, niti ti pomagal od zdravnikov.
Prekinila sem ji telefon.
Zal, res zivim skoraj pekel. Umetne bolezni.
Eksorcisti bi naj bili uradno za to, da zlomijo to prekletstvo. Pa so neodzivni.
Dobro je vse to speljala. Vsaka ji cast.
Jezna sem, da je uslisana.
ti pa res, 29.11.2021 ob 13:52
donporleone, 29.11.2021 ob 13:45
Ah ja, same razočarane gospodinje, ki se že v zgodnjih ponedeljkovih popoldanskih urah bodejo s peko tiramisuja. ?
Skrajni čas je, da si nalijemo čistega vina in naj vraga že nekdo objavi recept…
.https://okusno.je/recept/originalni-italijanski-tiramisu-recept-ta-pravi-tiramisu
… ker očitno se ne kuha in ne peče… ????
Ti pa res še nisi dolgo tu, ker ne poznaš fore s peko tiramisuja!
Hej hoj,
bi me morebiti katera razsvetlila za kaj gre pri tej famozni pripravi tiramisuja❓ ?
Forum je zaprt za komentiranje.