Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šnelca_

Šnelca_

..https://youtu.be/ocvjAUbM598..

Frogica…?

Midve sva sele pri okusanju tiramisuja. ( pac ostanki ki niso sli za praznovanje).

Kremast je…pocast…?

Ti pa s takimi ze zgodaj… jaz pa pri hruskovem soku…?

Nisi ti nedolzna zabica.?

20211129-095337

Frogica, ti si zgleda bolj za viljamovke to drink.?

(https://m.youtube.com/watch?v=vPm4j3yeqhg)

Haha? mja ja se je treba mal hecat.. nedoužna.. mh.. ne sm krvava pod kožo.. lh pa rečem, da sm pa poštena! ? Se trudim bit ?

Viljamovka.. neee.. ni žganje tk meni ljubo.. okol mene sami vinogradniki ? tk, da žlatna kapljica to pa ja..

Fajn zgleda ta tiramisu! Lepo se razvajata..

Js grem pa dovoz skidat, da bo lh reku kk fest žensko ma, haha ??

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 29.11.2021 ob 10:20

Haha? mja ja se je treba mal hecat.. nedoužna.. mh.. ne sm krvava pod kožo.. lh pa rečem, da sm pa poštena! ? Se trudim bit ?

Viljamovka.. neee.. ni žganje tk meni ljubo.. okol mene sami vinogradniki ? tk, da žlatna kapljica to pa ja..

Fajn zgleda ta tiramisu! Lepo se razvajata..

Js grem pa dovoz skidat, da bo lh reku kk fest žensko ma, haha ??

Frogica,

Do zdaj sem bila na sprehodu. Sonce me je grelo, veter pa nosil sem in tja.?

Pijem topel caj in sem fliknila v pecico za kosilo, da bodo imeli kaj gostje za jest.

Tiramisu je kremast, okusen. Le meni so keksi presladki. Nisem vsega pojedla, ker ce bi bi se pocutila slabo, kot da imam gripo. Tako da pazim.

Drzi pesti da bi bila zdrava, ker tu mi zmanjkuje potrpljenja, saj ves vrtoglavice( edino ko vozim avto na krajse razdalje jih ni, ko pridem ven z avta je grozljivo), bolecine v vratu, rokah, hrbtu, nogah. Malo prevec za enega.

Morda naredim potem eno slikco kosila, ce ne pozabim.

Lepo kidaj pa vrzi se meni kako kepo, lahk slikas sneg.?

Ps: danes so same zabice mi skakljale na sprehodu. Sem rekla evo frogica je tut tu. ???

Kakšen osladen klepet. Frogica, kaj bolj osladnega pa še ne.

NAPIŠI KROTA JEBEMU

Kakšen škrt tiramisu pa je to ? Sami piškoti, maskarponeja sploh videt ni.

vsiljivec, 29.11.2021 ob 12:19

Kakšen osladen klepet. Frogica, kaj bolj osladnega pa še ne.

NAPIŠI KROTA JEBEMU

Ta čvek res tone, če se  kdo prijazno pogovarja se  nekdo vsili in teži.  Krota in žaba ni enako mimogrede in vošči šnelci, danes praznuje. Pa mir jima daj, če samo zlobo trosiš.

not good, 29.11.2021 ob 12:28

Kakšen škrt tiramisu pa je to ? Sami piškoti, maskarponeja sploh videt ni.

Postrezi z svojo sliko. In vošči kot se spodobi.

Lepo praznuj in vse najboljše.

Se pridružujem čestitiki, naj ti zdravje služi.

Šnelca_783, 29.11.2021 ob 10:00

Frogica…?

Midve sva sele pri okusanju tiramisuja. ( pac ostanki ki niso sli za praznovanje).

Kremast je…pocast…?

Ti pa s takimi ze zgodaj… jaz pa pri hruskovem soku…?

Nisi ti nedolzna zabica.?

20211129-095337

To je fejk tiramisu. Kr nekaj. Tiramisu se peče 3/4 ure na 180 C°!

Zdaj se lepše pogovarjamo. Vse naj naj tudi iz moje strani.

Žabica posnetek sem si izposodila, danes praznuje tudi moja sestra, za malo smeha.

Anonimno 1095, 29.11.2021 ob 12:50

To je fejk tiramisu. Kr nekaj. Tiramisu se peče 3/4 ure na 180 C°!

Pečeš tiramisu? Prvič slišim……….

Trol tiramisu se kuha!

Jaz ga nikoli nisem pekla.

Jooooj katere fore že na ” peko ” tiramisuja…ha , ha… to pa ne odneha …skozi en ven butne…kolk smešno !

Šnelca- vse najboljše in lepo praznovanje v danih okoliščinah.

Za cuker pekarice- imate že načrte, kaj boste pekle za Miklavže- kakšne piškote, maslene, medenjake.. kvašene parklje…nato predpriprava na božično peko…

Vem, grdo zgleda. To je na koncu ostanki. Sem poskusila, ce je ok. Dovolj mokro in kremasto, da se okusi maskaropne v kosih oz kosckih.

Porabila sem 1200g maskarpone in dobrih 7dl smetane, plus nekaj rumenjakov( na parni osnovi)

Tko da meni se zdi kar dovolj maskarponeta.

Jaz delam iz 400 g keksov in 1 kg maskarponeja. Smetana pa v tiramisuju nima kaj iskat.

Hvala za lepe zelje. Predvsem naj se na zdravju uresnicijo.

Bom komentirala, ceprav me nekateri bodo napadli ali ne razumeli. A resnica je taka. Dolocena oseba me je po krivem preklela v marcu letos. Sploh nisem vzela za res. Kvecjemu sem se zgrazala, kako je lahko taka, ko sem jo s hrano zalagala, zastonj bivanjem v hisi dolga leta.

Preklela me je, da naj umrem oz toliko mocno zbolim, da pridem na invalidski vozicek. In se je rekla niti zdravniki ti ne bodo pomagali, nihce.

Za slab mesec se je zacela kalvarija z boleznimi. Se ne resim tega. Zdravniki mi ne pomagajo. Obrnila sem se celo na 2 eksorcista za molitev. En je prelagal termin, drugi se pa sploh ni odzval. Tako da se ne morem resit.

Verjamem da je vrzeno prekletstvo, ker cutim v vsej jakosti te bolezni in nemoc.

Verjamem, da vam je to cudno. Iskreno tudi meni bi bilo, a okusam na lastni kozi.

Danes lahko njej voscim, da ji je uspelo.

Zaprepadena sem kako je zivljenje kruto. Ko nekomu nudis toliko dobrega, zastonj bivanje. Ne pricakujes povrnjeno. Ma niti da crkavas v zahvalo pa res ne.

Lep dan.?

Kako misliš preklela, niso to samo vraže, kdo to izvaja- obrede in , da bi ravno nate se spravila…no, o črni magiji nekateri kar veliko vedo, obstaja , samo to so težko dokazljive zadeve. Mogoče tvoje telo   z določenimi simptomi sporoča kaj drugega.

Ah ja, same razočarane gospodinje, ki se že v zgodnjih ponedeljkovih popoldanskih urah bodejo s peko tiramisuja. ?

Skrajni čas je, da si nalijemo čistega vina in naj vraga že nekdo objavi recept…

.https://okusno.je/recept/originalni-italijanski-tiramisu-recept-ta-pravi-tiramisu

… ker očitno se ne kuha in ne peče… ????

donporleone, 29.11.2021 ob 13:45

Ah ja, same razočarane gospodinje, ki se že v zgodnjih ponedeljkovih popoldanskih urah bodejo s peko tiramisuja. ?

Skrajni čas je, da si nalijemo čistega vina in naj vraga že nekdo objavi recept…

.https://okusno.je/recept/originalni-italijanski-tiramisu-recept-ta-pravi-tiramisu

… ker očitno se ne kuha in ne peče… ????

Ti pa res še nisi dolgo tu, ker ne poznaš fore s peko tiramisuja!

Tako se reče, ker skuhaš kavo:))))

Šnelca_783, 29.11.2021 ob 13:36

Hvala za lepe zelje. Predvsem naj se na zdravju uresnicijo.

Bom komentirala, ceprav me nekateri bodo napadli ali ne razumeli. A resnica je taka. Dolocena oseba me je po krivem preklela v marcu letos. Sploh nisem vzela za res. Kvecjemu sem se zgrazala, kako je lahko taka, ko sem jo s hrano zalagala, zastonj bivanjem v hisi dolga leta.

Preklela me je, da naj umrem oz toliko mocno zbolim, da pridem na invalidski vozicek. In se je rekla niti zdravniki ti ne bodo pomagali, nihce.

Za slab mesec se je zacela kalvarija z boleznimi. Se ne resim tega. Zdravniki mi ne pomagajo. Obrnila sem se celo na 2 eksorcista za molitev. En je prelagal termin, drugi se pa sploh ni odzval. Tako da se ne morem resit.

Verjamem da je vrzeno prekletstvo, ker cutim v vsej jakosti te bolezni in nemoc.

Verjamem, da vam je to cudno. Iskreno tudi meni bi bilo, a okusam na lastni kozi.

Danes lahko njej voscim, da ji je uspelo.

Zaprepadena sem kako je zivljenje kruto. Ko nekomu nudis toliko dobrega, zastonj bivanje. Ne pricakujes povrnjeno. Ma niti da crkavas v zahvalo pa res ne.

Lep dan.?

Ko boš samo sebe prepričala, da “prekleti nekoga” je lari-fari, boš ugotovila, da je bila bolezen in slabo počutje samo v tvoji glavi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close