Šnelca ne daj se gnusobam
darwindarko, 19.12.2021 ob 19:24
Šnelca, že dolgo te ni zaslediti na forumu.
NE DAJ SE GNUSOBAM
So le revne-revni po duhu in male-mali po veličini.
Zato se lahko le delajo bogate po znanju in velike po jeziku.
Lastna koža jim bo sodba…
Kr neki.. Šnelca uživa in peče buhtljčke, ko ti še ajaš..
Šnelca_783, 19.12.2021 ob 19:52
Frogica,
Pesti stat buhle, sem vre pri ocvirkih. Kaku su lepi inu dobri. Mmmmmmmm.
Zate frogica: dobri ocvirki so poživitveni odmerek in medižija proti holesterolu. Še glaš refoška in je komplet zate 😉
Oo glej jo.. ja hvala, se splača zate navijat??
Snelca_, 19.12.2021 ob 19:56
Nedaj se ni ti Darwindarko.
Tebe še vedno žre vprašanje “si rojena v Sloveniji(v kraju – )?, veš dokazuješ da si podel. In mečeš južnjake pod nos. Kaj si hodiš rit namakat v Istro in Dalmacijo ko potem te tako skeli.
Mene ne skeli da sem Istrijanka, ne pa po tvoje kot spuščaš bombice”kot prdce” da sem južnjak.
Drugo se oglašaš pod nickom, uporabi svojega, prpaleno in brezjajčno, ki se skriva za babo. :))
CrazY FroG ?, 19.12.2021 ob 19:46
Js stavim na Šnelco.. ?? ti?
Tudi sam se pridružujem tvojemu mnenju… sodeč po zapisih Šnelce mi deluje izkušena gospodinja, katere osrednjo točko v življenju predstavlja ravno kulinarika, samo poglej si, kaj vse je pripravila zadnjič v tisti temi o rojstnem dnevu… mimogrede Šnelca, vse najboljše ?, če sem ti slučajno pozabil čestitati.
Po drugi strani, pa ni dvakrat za reči, da lahko tudi Darwin preseneti s svojo kreativnostjo.
donporleone, 19.12.2021 ob 20:39
Tudi sam se pridružujem tvojemu mnenju… sodeč po zapisih Šnelce mi deluje izkušena gospodinja, katere osrednjo točko v življenju predstavlja ravno kulinarika, samo poglej si, kaj vse je pripravila zadnjič v tisti temi o rojstnem dnevu… mimogrede Šnelca, vse najboljše ?, če sem ti slučajno pozabil čestitati.
Po drugi strani, pa ni dvakrat za reči, da lahko tudi Darwin preseneti s svojo kreativnostjo.
Niti ne. Ni mi osrednja tema to. Sicer rada dobro jem, kar pa ne pomeni da tudi dobro naredim, predvsem zgled mi ne rata. Hrana mi je pomembna, nimam pa se za gospodinjo, to je bolj mimogrede. Sem pa ravno včeraj ko sem kanale na tv obračala videla na kitchen24, eno oddajo tam so se mi pa sline cedile.(bom poiskala), uff sem si mislila tam bi bila pa da me tak razvaja s kuhanjem.
Hvala za lepe želje.
Nisem tekmovalna, ne na tem področju sploh ne, tako da Darwin lahko zmaga :))
Šnelca_783, 19.12.2021 ob 20:45
Niti ne. Ni mi osrednja tema to. Sicer rada dobro jem, kar pa ne pomeni da tudi dobro naredim, predvsem zgled mi ne rata. Hrana mi je pomembna, nimam pa se za gospodinjo, to je bolj mimogrede. Sem pa ravno včeraj ko sem kanale na tv obračala videla na kitchen24, eno oddajo tam so se mi pa sline cedile.(bom poiskala), uff sem si mislila tam bi bila pa da me tak razvaja s kuhanjem.
Hvala za lepe želje.
Nisem tekmovalna, ne na tem področju sploh ne, tako da Darwin lahko zmaga :))
Včeraj je bilo zvečer med 19 in 20 uro.
(https://www.24kitchen.si/recepti?chef=Peter%20Kuruvita&tags=prigrizek)
Slastne jedi, edino surovih rib pa res ne bi jedla.
Forum je zaprt za komentiranje.