Sneg
Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…
Ti pa na štrik :-O Sam si res…[/quote]
Ok, dve stvari preden še bolj zabredem- ne poznam ene normalne ženske, ki bi ne bila tečna, Po navadi, imajo neke svoje ideje, za katere me prepričujejo da so moje. Ne trdim, da so vse take, ampak jih pa je nekaj, ki so prav zoprne. In jim ne znam dopovedat, da bi rad samo mir, in da me ne zanimajo.
In drugič, tale romantika, ki jo opisuješ me ne gane. Žal… na srečo… ne vem, tako pač je.[/quote]
Ti bi polil šporhet, pečenko iz rora vrgel psu, prižgal agregat, da bi razsvetlil prostor pa dečvo na mizo in gas? 😛
Sneg je super, ampak problem je ker sploh nimamo obdobja snega….. moralo bi pač padat 14 dni v decembur potem pa -10 do 15 februarja, potem pa otoplitev, ne pa da mamo 2 dni sneg, 3 dni brozgo, 5 dni 10 stopinj potem pa spet naenkrat -5 in sneg….. tega pa res ne rabim niti želim.
Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…
Ti pa na štrik :-O Sam si res…[/quote]
Ok, dve stvari preden še bolj zabredem- ne poznam ene normalne ženske, ki bi ne bila tečna, Po navadi, imajo neke svoje ideje, za katere me prepričujejo da so moje. Ne trdim, da so vse take, ampak jih pa je nekaj, ki so prav zoprne. In jim ne znam dopovedat, da bi rad samo mir, in da me ne zanimajo.
In drugič, tale romantika, ki jo opisuješ me ne gane. Žal… na srečo… ne vem, tako pač je.[/quote]
Sej bi rekla, da sem razočarana….pa sem v bistvu pričakovala nekaj
takega…
Če bi rad mir, ti ga prec dam….nč bat…
jst pa snega enostavno ne maram…tko, če bi se dal, bi mela celo leto poletje…mogoč zato, kr ne smučam več….bordala sm parkrat, pa me je tko razmetal vsakič, da sm zadevo opustila….na cestah je katastrofa, kr nikol ni splužen kot mora bit, pešaka v teh plundrah je katastrofa užgat, mrzl je k pes…mislim, jst najdem sam negativne zadeve v zimi….če bi mela dost keša, bi se že nevem kdaj odselila nekam v 3 p.m. kjer je skoz sonce, morje…..ahhhh…. sanja nekdo neki 😀
Forum je zaprt za komentiranje.