Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Smučišče soriška planina

Smučišče soriška planina

Zdravo

Sprasunem tiste ki ste bili letos tam. Ne poznamo tega smucisca in rada vedela, ce bi bilo pravo za nas zato imam nekaj vprasanj, ker otroka sta 3 in 6 stara, smucata, samo z napravami rabita pomoc oz spremstvo, ce je strmina prestrma. Ali se do modre proge da priti tako da gremo z dvosedeznico gor in od nje smucamo do modre proge? Ali imajo ob modri progi krogce ali sidra? In kaj imajo na drugih progah, sidra ali krogce? Pise samo vlecne naprave…. za jest pa tud imajo gor a ne?

Imajo dvosedo in krogce. Krogci so troji, samopostrezni, tisti na semafor, kot na Krvavcu na Kriziscu. Proga je modra ta s krogci, ki pelje od zacetka smucisca. Ostale so rdece, ampak ena (srednja, med obojimi zgornjimi krogci) je tudi za 6letnike primerna. Sedeznica je zastarela in pocasna, pa se prepiha te, na vrh sicer peljejo se dvoji krogci, ki pa za 3letnika niso fajn, prevelika strmina je. Ce se vozi sam, seveda.

Koci sta ja. Meni osebno boljsa litostrojska, manj guzve in prijazni oskrbniki.

Na Sorisko se splaca iti med tednom, ko ni pocitnic. Med pocitnicami so razni prevozni tecaji nekih brezveznih drustev, ki delajo guzvo na tistih ubogih 4 napravah.

Aja, ko gor potegne veter, je precej mrzlo.

Jah mi bi sli soboto/ nedeljo un trak jima pa ni zanimiv. Tamala gre npr po piskru na arehu, za njo me niti ne skrbi toliko, sina pa moj na krogcih da pred koleno, sam cojzarco je res komi zvozu….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close