Smučišče Kope – Barca in poznavalci
Barca tokrat malo bolj na izi vprašanje. Ker vem, da si od tam blizu me zanima, če mogoče kaj veš iz prve roke (ali vsaj druge no) kako je kaj na Kopah s snegom in delovanjem naprav. Sem sicer preverila na netu, ampak včasih podatki niso ažurirani. Za vikend bi jo mahnili, ampak se obeta ne ravno lepo vreme. Me zanima ali je veter na Kopah pravilo ali izjema? Kaj pa megla v primeru slabega vremena (oblačno, sneg, …). Da ne bomo kar notri viseli. Sicer za vikend nikjer v Sloveniji (smučišča) ni kaj prida napoved …
Kot v naslovu, pa je vprašanje za vse poznavalce oziroma “sosede” Kop 🙂
Hvala vnaprej in lep sončen dan še naprej.
Sem bila na Kopah lani, en teden, prvič, zadnjič in nikoli več. Bolj šlampastih žičničarjev, pripravljalcev prog in ostalih, ki si služijo denar s tem centrom še v življenju nisem srečala, pa sem dolgo na svetu. Svetsko jim dol visi vse…
Vsem odsvetujem Kope, ker je to morda edini način, da se lastniki/upravljalci zavejo, da jih je povozil čas.
PS: smučali smo po celcu, tri dni, ker se jim ni zdelo vredno zagnat teptalca, tekaške špure v celem tednu niso bile potegnjene, še več, tekaška proga ni bila niti steptana, sidra ti živ krst ne pridrži, itd…
Samo čim dlje od Kop ti svetujem…
Forum je zaprt za komentiranje.