smučarija
Ravno ta njen značaj je tisti, ki je zaslužen za njene tako visoke rezultate in seveda trdo delo ter prava ekipa.
Da bo pa po vsaki tekmi, razočaranju, še prijazna do novinarjev, ki včasi postavljajo zlobna, neprimerna vprašanja, je pa pač zmota nekaterih, ki se ne znajo postaviti v njeno kožo. Tina je mašina, ni pa stroj.
To najbolje znajo preostale naše smučarke, ki niso praktično nikoli na vrhu. So simpatične, prijazne, vendar nimajo zmagovalnega značaja. Če je človek zadovoljen tudi po vsakem neuspehu, težko napreduje, če sploh.
Mislim, da ni bilo 5. mesto tisto, ampak je preprosto imela slab dan, že pred tekmo. Posledično tudi slabši rezultat. Za njo 5. mesto pač ni več vrhunsko.
Ampak, mene pa moti, da se ob petem mestu ne zna malo pohecat, da ne zmore malo humorja in samoironije.
Popoln že napol človeški ego . Globoko spodaj je verjetno res le mašina.
Žal po njeni notranji jezi, ko ji medalja uide, doseže le to, da ji obledijo vse prejšnje medalje.
Škoda, ker se res ne zna zadržati v nekem nerazumljivem besu do celega sveta.
Ljubša mi je zajebancija kot to kar uprizori, ko ji vse ne klapa.
Dihal sem z vsemi kot eno za tistih možnih pet medalj, sedaj pa mi je za morebitno četrto povsem vseeno. Tina je kot odraz popolnega kapitalizma brez človeškega obraza.
Mogoče pa jo bo dobila ravno zato.
Forum je zaprt za komentiranje.